IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вики е красавица, да.... :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: има защо

Първоначално изпратено от viktoria1
      И има защо да съжаляваш, аз съм модел и ме има на доста рекламни страници, и има мъже, които дават 1 месец от живота си само да вечерят с мен
      Е,Вики висока топка си, но рискувам ,давам 33 дни:-) ....и едно левче:-)

Коментар

• има защо

И има защо да съжаляваш, аз съм модел и ме има на доста рекламни страници, и има мъже, които дават 1 месец от живота си само да вечерят с мен

Коментар

• Re: лева

Първоначално изпратено от viktoria1
          Искам Златното левче!!! ИСКАМ ГОООООООООООООООО[/img]

Ееееееех защо не съм златното левчеееееее?!:-) :-);–)

Коментар

• и аз

И аз, и аз, и аз, и аз...

Коментар

• лева

Искам Златното левче!!! ИСКАМ ГОООООООООООООООО[/img]

Коментар

• IO NIGAR!!!

bobi75 ti na tova dobri ceni li mu vikash.Osobeno survakarite na 250kinta napravo si e scalpirane.Moga da ti predloja shortrek na 200kinta ako vse pak si reshil da davash ludi pari za elementarni monetiSurvakarite si q zeh na 60lv esenta i vupreki che mi e edna ako dadesh 200lv sushto e tvoq.I bez tova iako me drazni

Коментар

• свети георги

Аз имам един излишен Свети Георги - голямата. Пиши ми на лични, ако те интересува.

Коментар

• в auction.bg са пуснали новото хилядолетие (с дупките), сурвакари и Шорт Трек. и са на горе-долу добри цени

Коментар

• Купувам „СВ. ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ” 100лв номинала

Дайте предложения от къде да го намеря

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        И мене някои са ми потъмнели на бели петна - но само тия с най-висока проба - Евреините май ми е читава...
                        Как се чистят наистина - знай ли някой? Галбов?
                        По тези бели петна ако има следи от папилари означава че са докосвани с пръсти.С времето монетата потъмнява,а петна се появяват там където е докосвана.Аз моите не ги почиствам.По някои от новите монети има предпазен филм.Ако не са пипани с ръка тези петна на са проблем.Има препарати за почистване.Най-лесният начин за почистване е с финна паста за зъби и вода.Пипа се много внимателно.
                        Експерименти само с по-простички монетки!!
                        не мисля че почистването с паста за зъби е сериозно, още повече пък за по-скъпа монета. в numis продават добър разтвор за почистване на сребърни монети, за не толкова скъпи сребърни ти препоръчвам почистване с 10% разтвор на амоняк

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          И мене някои са ми потъмнели на бели петна - но само тия с най-висока проба - Евреините май ми е читава...
                          По тези бели петна ако има следи от папилари означава че са докосвани с пръсти.С времето монетата потъмнява,а петна се появяват там където е докосвана.Аз моите не ги почиствам.По някои от новите монети има предпазен филм.Ако не са пипани с ръка тези петна на са проблем.Има препарати за почистване.Най-лесният начин за почистване е с финна паста за зъби и вода.Пипа се много внимателно.
                          Експерименти само с по-простички монетки!!

Коментар

• И мене някои са ми потъмнели на бели петна - но само тия с най-висока проба - Евреините май ми е читава...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А, и още, еврейската монета е 23,33 гр., а моята като я теглих на 2 везни показва 23,41 гр. Дали не е "натежала" с 8 стотни от тези петънца? Никой ли не знае каква е причината за тяхното появяване?

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
                                Колеги, вчера си взех Евреите. На монетата обаче има на места някакви бели петънца. Тези бели петна са се получили от окислението вследствие на недобрата сребърна сплав (925 сребро и 0.75 мед) ли? Някой от вас имал ли е подобен проблем? Как се почистват подобни петна, има ли някакъв качествен разтвор за чистене (не по бабини рецепти), с който се заличават тези бели петна? Стоката на БНБ е калпава сьщо като цените и услугите им.
                                странно. моите са си перфектни. никои не се е оплаквал от евреите си досега?!

П.С. а среброто не се окислява на бели петна . по-скоро потъмнява от времето

Коментар

Working...
                                X