Вики е красавица, да.... :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
IO NIGAR!!!
bobi75 ti na tova dobri ceni li mu vikash.Osobeno survakarite na 250kinta napravo si e scalpirane.Moga da ti predloja shortrek na 200kinta ako vse pak si reshil da davash ludi pari za elementarni monetiSurvakarite si q zeh na 60lv esenta i vupreki che mi e edna ako dadesh 200lv sushto e tvoq.I bez tova iako me drazni
Коментар
-
Bobi75
в auction.bg са пуснали новото хилядолетие (с дупките), сурвакари и Шорт Трек. и са на горе-долу добри цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от ИмператорътИ мене някои са ми потъмнели на бели петна - но само тия с най-висока проба - Евреините май ми е читава...
Как се чистят наистина - знай ли някой? Галбов?
Експерименти само с по-простички монетки!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИ мене някои са ми потъмнели на бели петна - но само тия с най-висока проба - Евреините май ми е читава...
Как се чистят наистина - знай ли някой? Галбов?
Експерименти само с по-простички монетки!!
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от valentin milkovКолеги, вчера си взех Евреите. На монетата обаче има на места някакви бели петънца. Тези бели петна са се получили от окислението вследствие на недобрата сребърна сплав (925 сребро и 0.75 мед) ли? Някой от вас имал ли е подобен проблем? Как се почистват подобни петна, има ли някакъв качествен разтвор за чистене (не по бабини рецепти), с който се заличават тези бели петна? Стоката на БНБ е калпава сьщо като цените и услугите им.
П.С. а среброто не се окислява на бели петна . по-скоро потъмнява от времето
Коментар
Коментар