Първоначално изпратено от сталин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
златния лев дере 2800 кинта, а се продава без сертификат, Севта се продава за 100 кинта, Сурвакарчетата се появиха за 2 дни на 260 кинта и изчезнаха потайно, тюлена-монах го продават за 90 лева, кво става с тоя пазар егати ????????? Да се включа и аз в безумието. Продавам РЯДКА монета - 5 лв. 1980 Испания Футбола с НАЗЪБЕН гурт за 100 лв. Тая монета я няма и не е описана в каталога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki88А някои има ли информация дали БНБ ще пуска монета за Независимостта на България.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кви 20-30 кила паладий, бе човек, те пари нямат завалиите, бедна ни е банката и това е. Ето например за Стрелбата не си платиха таксите на МОК и затова на монетата не пише, че е посветена на Олимпийските игри. И кво тогава като е 5 000 бройки тираж? Ще се продава още 50 год. Ако беше написано на монетата, че е по случай Олимпиадата щеше да има съдбата на Торино и отдавна да се беше изчерпала. Мисълта ми беше, че нямат мангизи в тая банка или не са далновидни или са откровено тъпи. Мен ако питаш, май всичко наведнъж.
Коментар
-
Абе Императоре, ти за кво мечтаеш? Как си представяш собствено тая наша банка - БНБ - да отпечата монета от паладий или иридий!?!? Ми че тя едни сребърни монети не може да отсече като хората, я петна ще избият, я сплавта калпава, да не говорим за липсата на идеи по отношение на дизайн и сюжет, цялостната визия на повечето монети е гръгла нула, геврек с дупка, даже без геврека, а ти БГ монети от екзотични метали халюцинирашДа не си препушил с трева, бе човеко?
Е, иначе ако пуснат монета от паладий с образа на разпнатия Исуса Христа, а от другата страна с изглед на Ерушалайма и с тираж от 500 бройки знайш ли какъв бой ще настане в банката и за кви социални сътресения и катаклизми говорим?
Аз кат челяк от село и на още една монета от платина ще съм доволен.
Коментар
-
Ще дам мнение, я...
Време е да се включат в Българското монетодялкане и други благородни метали, като паладий, платина, а що не и нещо по-екзотично като иридий или като родий - разбира се малки тиражи, защо не и под 1000 броя само за заможни колекционери.
И ако искаме Българска монета, която да стане световен хит - крайно време е да отсечем Божественият на такава.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Как сте хора, някой ходи ли на сбирката в Търново, баси лудницата е там, 1000 човека, море от хора, екшън и гръмотевици, фоерверки и падащи звезди, драми, писъци, търговия, пазарлъци, сделки, мангизи, кинти.... Още в 9 и половина часа главата ми стана направо квадратна.... Ама имаше интересни неща, понапазарувах добреАз като истински фен бях първи още в 6 часа пред стола, нямаше още никой. В 6 и 15 дойде един колега тракторист, след 15 минути и втори от бригадата, погледнахме се и почнахме пазарлъците и алъш вериша
Па като се почна още от сабахлем, та чак до пладне отиде...
Коментар
Коментар