IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да наистина я актуализираха скоро,не ги е срам:-)че и бабите нямат вече

Коментар

• ПИБ
      Даже допускам, че имат в наличност, тъй като наскоро "актуализираха" цената.
      А колкото до Апостола, на него вече има посветена монета, така че не е съвсем пренебрегнат. Ботев също, както и доста други исторически личности. И всичките с доста прилични тиражи от порядъка на 200к.

Коментар

• Ако някой има скътано Наполеонче във възглавницата на баба, и му се продава може да пише!

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
          http://www.bnb.bg/bnb/enquiry-2009-2011.nsf/ShowAnketa

БНБ се чуди какви монети да сече. Няма идеи така да се каже.

Моля попълнете анкетата - Иначе хора дали изключителен пример (Левски, Бенковски, Димитър Димов, Ботев, ...) ще бъдат забравени за сметка на относително спорни личности като Ванга примерно (БНБ иска да сече монета "Феноменът ...")
          Много е прав човека!!!!Трябва да уважат поне символа на България-ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!!

Коментар

• Здравейте
            Някой има ли Наполеончета за продаване?

Коментар

• Здравейте хора. За колекционерите предлагам колекция от 30 монети с фабричен дефект. 28 монети с извит аверс на определен градус, една 5 лв. 1894 г. и една 100 лв. 1930 г. Последните 2 монети имат интересни дефекти. Цената е повече от изгодна - 150 лв. За подробно инфо - на лични.

Коментар

• http://www.bnb.bg/bnb/enquiry-2009-2011.nsf/ShowAnketa

БНБ се чуди какви монети да сече. Няма идеи така да се каже.

Моля попълнете анкетата - Иначе хора дали изключителен пример (Левски, Бенковски, Димитър Димов, Ботев, ...) ще бъдат забравени за сметка на относително спорни личности като Ванга примерно (БНБ иска да сече монета "Феноменът ...")

Коментар

• Аре вярно да сберем сухо желаещите и да си поръчаме да ни издялкат медалчета... :-)

vesuvio - имам предвид Стоичков, драги...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Най-забавното е, че Монетният двор изпълнява и частни поръчки - ще взема след някоя година да си поръчам монета с мен - Императорът. номиналът и ще бъде 38 кинта... ;-)
                    Чак монета (с номинална стойност, валидна за плащане в магазин) едва ли ще ти издялкат, но за медал няма да има проблеми. На мен ми е прелюбопитно колко би струвала подобна поръчка. Замислил съм нещо такова (от едната страна с бик, от другата мечка, на гурта с малки овчици, с идеята да се ползва като "помощник" при вземане на инвестиционни решения или пък за подарък), ама ме спира една малка чуденка по дизайна - къде да бъде позлатяването-в центъра или по периферията.

Коментар

Не-е-е златна столевка 500 броя да издялкат, та само избрани да си купят и след 5 години да струва 18 000 еврота !!!

Ми Божественият става на 50 - как какъв юбилей?
                      Кой е тоя Богоравен? Императорът ли има юбилей?
                      Май има смисъл да е 500 бр -ами как да се домогнем до тях?

Коментар

• Не-е-е златна столевка 500 броя да издялкат, та само избрани да си купят и след 5 години да струва 18 000 еврота !!!

Ми Божественият става на 50 - как какъв юбилей?

Коментар

Шеснайсета година искам сосна златна монета, посветена на 50-годишният юбилей на Божественият...
                          Кой какъв юбилей има?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                            Първоначално изпратено от niki88
                            А някои има ли информация дали БНБ ще пуска монета за Независимостта на България.
                            Не е предвидена в програмата, но бат Гей Станишев рече, че требе да се направи, тъй че може и да има
                            дай Боже, да пуснат една столевка златна, да е една унция, да е голяма и дебела като 1912 - заслужава си юбилеят. Ама дано не цъкнат 500-1000 бр. -та да може всеки да си купи

Коментар

• Най-забавното е, че Монетният двор изпълнява и частни поръчки - ще взема след някоя година да си поръчам монета с мен - Императорът. номиналът и ще бъде 38 кинта... ;-)

Коментар

• Вярно че понякога се предлагат на високи цени монети, които още ги има в бамките... Севт Третий не вярвам дасе е изчерпал - преди няколко дни си купих още - много е секси - най-яката досега от серията.
                                Сега се продава Монетата-С-Трите-Дупки... даже и аз позамислих, макар че имам си я...

Коментар

Working...
                                X