IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прав си, приятелю Монополов - дреме му на някой на членестоногото за юбилеите (през ПЕТ години юбилей !!!) на БНБ, но всеки честен Българин с интерес към нумизматика и/или инвестиране, би си купил монета за Един век независимост !!! Нарцисоиди, негодяи, сръпски копеленца !!! Не могат ли да купят напримерно 80 кила паладийчец - тъкмо колкото за 5 000 монети по половин тройунция? Така, по случай достойният Български юбилей щяха да пуснат монета от метал, който досега не е дялкан в България и тиражът бърже да се изкупи...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе,

ти защо все още възлагаш някакви надежди на БНБ? Няма по смотана банка от тая. Имаме безброй монети, дялкани по какви ли не поводи, като над 80 % от тях ще ги има винаги в банката. Айде комунистическата поза за величие беше добро извинение да издялкаме 150 вида монети за какво ли не, ама защо продължават и сега. Не забелязвате ли че годишнината на БНБ винаги е златна монета? То бива бива нарцисизъм ама ча така. БНБ годишнина - златна, Независимост -сребърна, сигурно за годишнина от създаването на България ще е цинк. Мисля си аз че мениджмънт трябва за тая работа. МОнетите преди всичко са пазарен продукт, продават се в крайна сметка. А лошите магазини, с неинтересен продукт фалират, БНБ обаче ще търпим винаги. Много съм им се изнервил вече да е.а

Слънчеви поздрави от морето

Коментар

• Новината на Ники и добра и недобра. Убаво, че ще има малотиражна монета за независимост, но сребърна ли трябваше да е? Що не издялкат златна? Нима 100-годишнината на Българската независимост не заслужава златна монета илиот някакъв друг, по-драгоценен от сребърцето метал?

Коментар

• monopola Благодаря ти за инфото. Бъди жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis
            Първоначално изпратено от monopola
            Стамене,

какво почна да продаваш туй онуй. Като решиш да продаваш лева, или 79 или нещо по така да пишеш пак ей!
            Колеги пристигнаха ми монетите от Австралия. Баси маниаците са тия. Разменните им монети вяка година са на различна тематика. Красиви, различни, абе не е като при нас. А ако знаете какви френски златни монети разглеждах. Направо ме е яд за нашта си БНБ. А същевременно имаме отсякъни безумно много монети от 1881 насам.

Айде със здраве
            Колега би ли ми казал по какъв начин става поръчването и плащането на Австралйските монети? При мен нещата много се забавиха предполагам че има проблем с плащането. Ще съм ти много благодарен ако споделиш опита си с мен. Желая ти всичко наи добро.
            Колега,

аз си поръчвам от сайта на монетния им двор. Плащам си с кредитна карта, българска, валидна за чужбина. Доставката по принцип е доста бавна - 5-6 седмици. Пътуват с кораб все пак . Те ти пращат по майл потвърждение за поръчката с един номер, питай ги за пратката по този номер какво става.

Успех

Коментар

• Е явно все пак ще пуснат монета за Независимостта на България
              http://mint.bg/3/1/1/
              [code]"100 години независимост на България" - сребро проба 925/1000, тегло 23,33 грама, диаметър 38,61 мм, купюр 10 лв, тираж 5 000 бр., очакван срок за емитиране м. септември;[/code]

Коментар

• Продавам царска 20 лв. 1912 г. – VF

Пичове, абе изорах сабахлем една царска 20 лв. 1912 г. Състояние на монетата - VF. Монетата е ОРИГИНАЛ, а не препечатка, разликата всеки я знае. Монетата е била в обръщение, но въпреки това е в много добро състояние. Та значи щото аз не се вълнувам особено от старото злато си рекох, че ако продам тази монетка ще зарадвам някоя изстрадала колекционерска душа Ако някой се интересува да драсне на лични...... Айде и сполука на всички ......

Коментар

• Продавам царска 20 лв. 1912 г. – VF

Пичове, изорах една царска 20 лв. 1912 г. Състояние на монетата - VF. Монетата е ОРИГИНАЛ, а не препечатка, разликата всеки я знае. Монетата е била в обръщение, но въпреки това е в много добро състояние. Та значи щото мен не ме вълнува особено старото злато продавам тази монетка ...... Ако някой се интересува да драсне на лични, айде сполука на всички.......

Коментар

• Мале-мале - хора - скивайте само - 700 кинта за Евреинската !!!! Това бие и най-налудничавите ми представи за курсът на ценните монети и тази в частност поне до 2011 година...

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                      Стамене,

какво почна да продаваш туй онуй. Като решиш да продаваш лева, или 79 или нещо по така да пишеш пак ей!
                      Колеги пристигнаха ми монетите от Австралия. Баси маниаците са тия. Разменните им монети вяка година са на различна тематика. Красиви, различни, абе не е като при нас. А ако знаете какви френски златни монети разглеждах. Направо ме е яд за нашта си БНБ. А същевременно имаме отсякъни безумно много монети от 1881 насам.

Айде със здраве
                      Колега би ли ми казал по какъв начин става поръчването и плащането на Австралйските монети? При мен нещата много се забавиха предполагам че има проблем с плащането. Ще съм ти много благодарен ако споделиш опита си с мен. Желая ти всичко наи добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                        Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                        Брех, много скочили цените на тия юбилейни монети, бе братя трактористи и комбайнери.... Големият светия Гошо вече мина психо границата от 1500 кинта и вдигна летвата на 1545 лв. - за сега, Златната маска и тя се предлага вече над 200 кинта - за 210 - за сега.... Златният лев закова на 2 500 и то без сертификат, значи е цап-царап, демек краден, не искам да мисля за колко ще се търгува пък със сертификатчето. Разните му там малки и големи златни болшевишки монети като Гошко Димитров и Славянска писменост и те качиха цени... На къде отива тоя свят баси
                        Оти пък да е краден, бай Стамене???
                        айде на монетките - златен кинт 2500, Царски столевки, пиефорт -1000, Евреи, дупки ....

Мнооого е богат на асортимент аукциона. Купувайте, че голема инфлация иде

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                          Брех, много скочили цените на тия юбилейни монети, бе братя трактористи и комбайнери.... Големият светия Гошо вече мина психо границата от 1500 кинта и вдигна летвата на 1545 лв. - за сега, Златната маска и тя се предлага вече над 200 кинта - за 210 - за сега.... Златният лев закова на 2 500 и то без сертификат, значи е цап-царап, демек краден, не искам да мисля за колко ще се търгува пък със сертификатчето. Разните му там малки и големи златни болшевишки монети като Гошко Димитров и Славянска писменост и те качиха цени... На къде отива тоя свят баси
                          Оти пък да е краден, бай Стамене???

Коментар

• Хора, скивайте какво става в Аукционът со Еврейската монета - прехвърли 400 кинта !!!

Коментар

• Много са си секси - и Кинтът и Светецът и Маската и Дупчестата и Братята - що да не се дигат? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                                ами да се радват тези които имат повечко

Коментар

Working...
                                X