IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• драги форумци, честита десетачка за 22.09.2008. Отсрамиха се с 925/1000 сребърце - все пак е нещо. А за идните години са пуснали стръв като за китове - 8.64 999/1000 100 лв Св. Димитър ф24 - ха познайте химичния елемент - джокер (атомно число 79). Забравих да спомена - мислят да пускат чисто бакърени монетки - да ни е сладко....

Коментар

• Moje i da e briunetka!Tva jenite sa strashno pleme ey...I na bditelnite davat jertvi...

Коментар

• Император, мисля да се вслушам в съвета ти.
        А можеш ли да дадеш препоръка за „секси” монетки?
        Crash&Burn

Коментар

• Първоначално изпратено от Warren
          Priateli ,

Kupuvayte diamanti kato men stiga s tezi zlatni moneti,diamanti ot Antwerp drebni karati likvidni sas sertifikat nay-dobria lek srechtu inflatziata!
          Pozdravi.

PS:Prizovavam bulgarite da tzenin bulgarchtinata i da ne petnim Bulgaria po sveta a geroyski da si mal4im kato gladni ovtze NEKA ne se oplakvame che vredim na stranata ni kakto kazva Sergey.
          Докато се появи некоя блондинка да ти ги свие
          Life won't wait for you.

Коментар

• Бльъ - диаманти.

Диамантите могат да се фабрикуват изкуствено - просто някакъв въглерод, ама златцето не може и платинчицата не може и сребърцето не може - да.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Priateli ,

Kupuvayte diamanti kato men stiga s tezi zlatni moneti,diamanti ot Antwerp drebni karati likvidni sas sertifikat nay-dobria lek srechtu inflatziata!
              Pozdravi.

PS:Prizovavam bulgarite da tzenin bulgarchtinata i da ne petnim Bulgaria po sveta a geroyski da si mal4im kato gladni ovtze NEKA ne se oplakvame che vredim na stranata ni kakto kazva Sergey.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                Краят на света наближава, хора, краят ....... Анунаките скоро ще дойдат отново.... трябва да сме готови да посрещнем... краят.... продавам всичко и ще отида на някой остров в центъра на Тихия океан с 2 ку.ви и един чувал трева да посрещна достойно краят.....
                Стига бе, в бурен ли инвестираш? Не щеш ли да пукнеш со Златен кинт в ръце като мен? :-)

Коментар

• Pozdrav naj-surdechen i ot men
                  Chuvam, che njakoj tursi 20 zlani kinta 1894 g. Imam taman 2 broja. Eto i snimki ot ednata:

.............. (sled 10 min neuspeshni opiti) .........

Basi kak se kopira snimka ot PC tuka??

Abe kojto ima interes neka pishe na lichna da mu pratja snimkite .......

Коментар

• Краят на света наближава, хора, краят ....... Анунаките скоро ще дойдат отново.... трябва да сме готови да посрещнем... краят.... продавам всичко и ще отида на някой остров в центъра на Тихия океан с 2 ку.ви и един чувал трева да посрещна достойно краят.....

Коментар

• еи това ливадните труженици са опасна работа, пиша аз едни лични за тия 20 лева, моля са като на стар приятел и отговор няма. Викам си той сега сигурне и запалил трактора и отклонява другите желаещи та да ми я продаде на мен и изведнъж ... опа ...... заминала златничката Тюх ! То бива бива отношение ама чак пък толкоз, а не ми стигаха точно двайсе лева да си платя коктейлчето

Коментар

• Баси, що продаваш Кинтът?

Коментар

• Здравейте и от мен, та значи царската двайсетолевка замина и туй то Ама аз друго да ви обадя - значи имам тука един Златен лев за продажба, та тъй де, продава се значи, цената му ... ми кво да ви кажа... като гледам хорското безумие да река едно 2800 кинта, а, добре, нали? А, да не забравя, Лева златен е със сертификатчето, както му си е реда..... ако има желающи да драснат на лични. Колега, Монопол, живот си живееш ти там на морето - море, слънце, бири, русалки... то тъй 100 години се живее

Коментар

• Много ясно, че трябва да си издириш и купиш секси монети, с нумизматическа стойност... от кюлченца си вътре, а и те не толкоз секси.

Коментар

• ПИч,

ако си купиш кюлчета директно подаряваш около 30% от парите си на търговците. Я пробвай да намериш на кой да ги продадеш тези кюлчета.

Коментар

• Мен златото не ме влече, но трябва да призная, че в момента е добра инвестиция, имайки предвид световната финансова криза. БГ борсата е надолу, лихвите в Банките са високи, но не по-високи от инфлацията – и, естествено, златото расте. Може би трябва да помисля да си купя малко UBS кюлчета или смятате, че монетите са по-добра инвестиция?
                                Crash&Burn

Коментар

Working...
                                X