драги форумци, честита десетачка за 22.09.2008. Отсрамиха се с 925/1000 сребърце - все пак е нещо. А за идните години са пуснали стръв като за китове - 8.64 999/1000 100 лв Св. Димитър ф24 - ха познайте химичния елемент - джокер (атомно число 79). Забравих да спомена - мислят да пускат чисто бакърени монетки - да ни е сладко....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от WarrenPriateli ,
Kupuvayte diamanti kato men stiga s tezi zlatni moneti,diamanti ot Antwerp drebni karati likvidni sas sertifikat nay-dobria lek srechtu inflatziata!
Pozdravi.
PS:Prizovavam bulgarite da tzenin bulgarchtinata i da ne petnim Bulgaria po sveta a geroyski da si mal4im kato gladni ovtze NEKA ne se oplakvame che vredim na stranata ni kakto kazva Sergey.Life won't wait for you.
Коментар
-
Priateli ,
Kupuvayte diamanti kato men stiga s tezi zlatni moneti,diamanti ot Antwerp drebni karati likvidni sas sertifikat nay-dobria lek srechtu inflatziata!
Pozdravi.
PS:Prizovavam bulgarite da tzenin bulgarchtinata i da ne petnim Bulgaria po sveta a geroyski da si mal4im kato gladni ovtze NEKA ne se oplakvame che vredim na stranata ni kakto kazva Sergey.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаКраят на света наближава, хора, краят ....... Анунаките скоро ще дойдат отново.... трябва да сме готови да посрещнем... краят.... продавам всичко и ще отида на някой остров в центъра на Тихия океан с 2 ку.ви и един чувал трева да посрещна достойно краят.....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
еи това ливадните труженици са опасна работа, пиша аз едни лични за тия 20 лева, моля са като на стар приятел и отговор няма. Викам си той сега сигурне и запалил трактора и отклонява другите желаещи та да ми я продаде на мен и изведнъж ... опа ...... заминала златничкатаТюх ! То бива бива отношение ама чак пък толкоз, а не ми стигаха точно двайсе лева да си платя коктейлчето
Коментар
-
Здравейте и от мен, та значи царската двайсетолевка замина и туй тоАма аз друго да ви обадя - значи имам тука един Златен лев за продажба, та тъй де, продава се значи, цената му ... ми кво да ви кажа... като гледам хорското безумие да река едно 2800 кинта, а, добре, нали? А, да не забравя, Лева златен е със сертификатчето, както му си е реда..... ако има желающи да драснат на лични. Колега, Монопол, живот си живееш ти там на морето - море, слънце, бири, русалки... то тъй 100 години се живее
Коментар
-
Мен златото не ме влече, но трябва да призная, че в момента е добра инвестиция, имайки предвид световната финансова криза. БГ борсата е надолу, лихвите в Банките са високи, но не по-високи от инфлацията – и, естествено, златото расте. Може би трябва да помисля да си купя малко UBS кюлчета или смятате, че монетите са по-добра инвестиция?Crash&Burn
Коментар
Коментар