IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брех, много скочили цените на тия юбилейни монети, бе братя трактористи и комбайнери.... Големият светия Гошо вече мина психо границата от 1500 кинта и вдигна летвата на 1545 лв. - за сега, Златната маска и тя се предлага вече над 200 кинта - за 210 - за сега.... Златният лев закова на 2 500 и то без сертификат, значи е цап-царап, демек краден, не искам да мисля за колко ще се търгува пък със сертификатчето. Разните му там малки и големи златни болшевишки монети като Гошко Димитров и Славянска писменост и те качиха цени... На къде отива тоя свят баси

Коментар

• [quote="monopola"]Ама катокупиш златната да не почнеш да питаш и за сребърната [/quote

Мене сребърната ми я дариха преди време... ;-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Прав си vesuvio, баси тъпотията и мъртвилото в тоя аукцион, слънцето и жегата са изпепелили и малкото останал разум на играчите и мозъците им са заприличали на джумерки.... явно всички са се евакуирали кой на море, кой на планина, кой на къра.... пък ний дремем и смучем фрапета, добре че са спасителните климатици.....

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
          Пичове, бай ви Стамена пак е насреща. Ет ви един ценоразпис на монетки, кеф ти риба, кеф ти паламуд Та значи - само Деси платинена - 1400 лефчета; само златна Азбука + сребърна паричка на Теодора Стратилата- 500 лефчета
          купувайте - че в БНБ е 1887 без ДДС- кой иска да смята!!!!

Коментар

• Драги инвеститори - нищо яко в аукциона- скука - какво ще кажете

Коментар

• Пичове, бай ви Стамена пак е насреща. Ет ви един ценоразпис на монетки, кеф ти риба, кеф ти паламуд Та значи - само Деси платинена - 1400 лефчета; само златна Азбука + сребърна паричка на Теодора Стратилата- 500 лефчета

Коментар

• Ама катокупиш златната да не почнеш да питаш и за сребърната

Коментар

• Много секси Десенце...
                  А някой шитка ли само златничката от комплектче?

Коментар

• Мдааа, търговията с монети провокира сексуален бабаитлък

Абе да питам. Как човек може да плучи лиценз за търговия с инвестиционно злато ?

Коментар

• Бе много подмятате таз Деси...

Коментар

• ако някой иска комплекта Десислава, мисля че мога да помогна. Но предполагам че цената ще е към 1900.

Коментар

• Момчета пишете на :inm@mail.bg ,който предлага триото Деси..да поговорим за цени и да се споразумеем)

Коментар

• molq za info za moneta 20 leva 1989,blagodarq predvaritelno

Коментар

• Много станаха продажбите на туй трио...

Коментар

• Някой търси ли платинената Десислава и останалата свита в дървената къща? Да пише на лични.

Коментар

Working...
                                X