IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Златни монети

Zdr na vsi4ki interisuva me edna moneta na licevata 4ast pi6e napoleon 3 Empereur a na zadnata 4ast pi6e 20 Francais Empire Francais monetata e ot zlato i e ot 1857 godina ne e probita pital sam arhelozi ii sam q pokazval samo sa mi kazvali 4e tiq moneti sa izvestni s tova 4e sa s mn 4isto zlato pod6ti 24 karata samo tova znam interisuva me imal i nqkakva stoinost i ako ima kakva e tq ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu blagodaren mersi predvaritelno

Коментар

• Baj Stamate, nesto ste v greshka. Auktiona si vurvi suvsem normalno.

Коментар

• Добре де пич нещо не мога да вдена. Предлагаш дупчестата монета за 329 кинта, а в аукциона има 7 наддавания само за 90 м. и в момента цената е заковала на 402 кинта. Що я предлагаш за 329 като можеш да й вземеш доста повече след 10 дни? И още - не е коректно да спираш аукциона след като има дори едно наддаване и да предлагаш монетата, освен ако нямаш и втора пробита монета, разбира се.

Коментар

• Виждам, че тука се интересувате от монети. В ауктион.бг предлагам в момента три броя:
          2 х 20 златни лева 1894 г
          1 х началото на новото хилядолетие - монетата с дупките със сертификат - начална цена 329 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от ipsie
            10x, GALBA
            имаш предвид тези във ВИАС, нали??
            Да!

Коментар

• Преди време бях обявил Деси и компания за продан, офертата е актуална, цената със сигурност е под тази на БНБ

Коментар

• 10x, GALBA
                имаш предвид тези във ВИАС, нали??

Коментар

Здравейте,
                  бихте ли ме светнали за нумизматичен магазин - класьори и т.н.

Благодаря

На нумизматичните сбирки последната събота от месеца ще намериш всичко при най-изгодни цени!

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                    Ми Импе по заявка на юдейското племе 800 бройки са изнесени в Израеля още тогава. Как ми се иска да знайш да продам една такава еврейка на евреин
                    А, туй знам го, ама тия 800 си съществуват... Евреините не кухи, че да ги стопят, хващам бас.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Оферта за сериозен бартер към всички сериозни колекционери: Заменям Златния лев за блудницата Людмила с емблемите. На лични.

Коментар

• Ми Импе по заявка на юдейското племе 800 бройки са изнесени в Израеля още тогава. Как ми се иска да знайш да продам една такава еврейка на евреин

Коментар

• Защо, байо Стамене, 1200 реален тираж на Евреинска? Други 800 стопени ли? И аз мисля че чини над 500 кинта, ама над 1000 е бая.

Притежавам както нея, така и Монетата-Со-Трите-Дупки.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Здравейте,
                            бихте ли ме светнали за нумизматичен магазин - класьори и т.н.

Благодаря
                            Ето ви адрес на г-н Галин Кънев от Русе - kanew_stamps@mail.com
                            Предлага всичко за марки и монети - разтвори, лупи, джобчета, класьори ,пинсети ...

Коментар

• Здравейте колеги,
                              някой да има излишъци от 1979 г. Ама да са хем хубавки, хем евтинки - ще почерпя!

Коментар

• Prodavam "monetata s dupkite". Zena 350 lv.

Коментар

Working...
                                X