IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• niki88, няма да дадеш! Монетата е същата, като тази която струва 2 лв. на гурта само пише;БАТАК,КОПРИВЩИЦА,ПАНАГЮРИЩЕ,КЛИСУРА,ПЕРУЩИЦА.
    Преди десетина години я видях за първи път при един бай Георги,той почина! Къде е сега монетата незнам, но и не съм чул за друга,може би са стотици ,но може би е само една,това със сигурност никой не знае!

Само легендите са десетки!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
      Първоначално изпратено от niki88
      Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
      Здравейте българи. Веднага плащам 3500 лв. за Боримечката - Априлското въстание - с надписите. На лични.
      Може ли една снимка да я видя тази монета?

Да открием колекционерът, който я притежава,да го попитаме съгласен ли е да я продаде или поне да разреши да я снимаме и щ
      е имаш снимката. И ще се досетиш, защо една медна монета ,която преди 30 г. е струвала 30-40 лв.сега бай ти Стамен дава 3500...но няма!
      Давам 3501 за идеата

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
        Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
        Здравейте българи. Веднага плащам 3500 лв. за Боримечката - Априлското въстание - с надписите. На лични.

Да открием колекционерът, който я притежава,да го попитаме съгласен ли е да я продаде или поне да разреши да я снимаме и щ
        е имаш снимката. И ще се досетиш, защо една медна монета ,която преди 30 г. е струвала 30-40 лв.сега бай ти Стамен дава 3500...но няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста

Коментар

• Здравейте българи. Веднага плащам 3500 лв. за Боримечката - Априлското въстание - с надписите. На лични.

Коментар

• Малко не е свързано много с монетии и прочие, но все пак трябва да се отбележи, че в близко бъдеще БНБ ще има нова интернет сраница.Ето информация за основните изисквания към бъдещите разработчици на страницата (дизайн,функционалност и др. ), ако някой се интересува може да погледне следния линк http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPage...rilojenie1.doc
              На пръв поглед ще е доста по- модерна от сегашната ще има много подобрения във функционалността и дизайна.

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=0&id=67882

Ето.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Хора, статията видяхте ли - сребърцето, паладийчецът и платинчицата ще поскъпнат сосно.

Между другото искам и паладийчец да си имам - някой продава ли подобна монета?
                  Къде е тая статия???

Коментар

• Хора, статията видяхте ли - сребърцето, паладийчецът и платинчицата ще поскъпнат сосно.

Между другото искам и паладийчец да си имам - някой продава ли подобна монета?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Здравейте българи. Абе днес голяма оран падна, та значи изорах едни 2 копейки от 1816 лето VF и две монети може би по една рубла, трудно ми е да разчета кво пише, едната от 1735/55 г., другата от 178. и някоя си годинка. Копейките и едната рубла са със супер патина, ако това изобщо е рубла, може да е от друга държава. Специалистите да кажат. Изорах и една арабска коруба с прекрасна патина, но изобщо не вдявам кво пише на нея нито знам от коя година е. Ако има заинтересовани да ми пишат на лични и веднага пращам снимки на лице-гръб. Айде, със здраве

Коментар

• Случайно попаднах на този сайт и се удивих, че пресъства и нашата банка измежду Канада, САЩ, Австралия е вярно с четири монети и то не най- хубавите, но все пак. Кандските къртят мивки много хубави
                        http://www.beautifulcoins.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                          Здравейте българи, търся каталога за монети от 1993 г. на Хр. Божков и Венци Пейков. На корицата е златната столевка от 1894 лето. Айде, ако някой го има да ми пише на лични. Живи и здрави !
                          Ето тука намерих един на същите автори, но е за 1992 год.
                          " Българските монети. Каталог. Христо Божков. Венцислав Пейков. 1992 "
                          http://www.borina.com/pages2/archive.htm

Коментар

• Здравейте българи, търся каталога за монети от 1993 г. на Хр. Божков и Венци Пейков. На корицата е златната столевка от 1894 лето. Айде, ако някой го има да ми пише на лични. Живи и здрави !

Коментар

• Re: Златни монети

Първоначално изпратено от ivailoo666
                              Zdr na vsi4ki interisuva me edna moneta na licevata 4ast pi6e napoleon 3 Empereur a na zadnata 4ast pi6e 20 Francais Empire Francais monetata e ot zlato i e ot 1857 godina ne e probita pital sam arhelozi ii sam q pokazval samo sa mi kazvali 4e tiq moneti sa izvestni s tova 4e sa s mn 4isto zlato pod6ti 24 karata samo tova znam interisuva me imal i nqkakva stoinost i ako ima kakva e tq ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu blagodaren mersi predvaritelno

Зависи от качеството.Ако е циркулирала смятай ,че притежаваш 10гр. 14 карата.
                              Пишете на български бе хора!!

Коментар

• нещо такова ли е?

http://www.aukro.bg/item414980169-zl...-napolion.html

Коментар

Working...
                                X