IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Готина Ода, колега, преди няколко месеца и аз написах една одичка за Златния кинт, някъде из страниците на форума е. Кинти да има човек сега, на пазара има всички, е, почти всичко

Коментар

• ей хора в аукциона има от пиле мляко - Ода за редките монетки :"Две са там Еврейски десетачки, един цял пиефорт за пачки, царска златничка стотачка, дупки три са отстрани, кънкобегачи и щангисти, а най-отгоре в проба минт стърчи и Златният ни кинт!"
      Успех на продавачите! И на техните клиенти!

Коментар

• Първоначално изпратено от artek
        Първоначално изпратено от kucara
        Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
        Продавам и култовата серия стотинки от 1979 г.
        Здравеите, тарся златната монета маика с дете от 1981г , някои дали може да ми даде информация за нея и ориентировачна цена. Благодаря.
        726 лв в БНБ
        Доколкото знам има някаква препечатка на тая монета през '90 години май, но не съм сигурен.Разликата беше, че едната е по- светла, защото е от златото със сребро, а на другата злато и мед.

Коментар

• Първоначално изпратено от kucara
          Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
          Здравеите, тарся златната монета маика с дете от 1981г , някои дали може да ми даде информация за нея и ориентировачна цена. Благодаря.
          726 лв в БНБ

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста

Коментар

• Продавам и култовата серия стотинки от 1979 г.

Коментар

• Драги приятелю, ти май се готвиш храбро да нахлуеш на Борсата и затуй разпродаваш най-сексапилните си монети... ;-)
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                  Здравейте, българи. Внимателно четете какво продавам, при нужда отворете и "третото" си око
                  1. Шорт трек;
                  2. Златна маска;
                  3. Комплект Свети Георги - голямата светия и малката светийка;
                  4. Еврейската монета;
                  5. Плакет на Пробитата монета - рядък.
                  Всички монети имат сертификат и са девствени, демек чисто новички, непипани с ръка човешка Плакета няма сертификатче, разбира се. За цените кво да ви кажа, който проявява сериозен интерес да пише на лични. Следващата седмица ще бъда в София. Айде, със здраве.
                  Алоуууууу, колегата с трактора, скрий се бааа ) Ти се сети кога да продаваш

Коментар

• Здравейте пичове, айде пак на пазара - продавам още и Пробитата монета и Пиефорта от 1979 г. На лични. Да ви питам - кое според вас е по-ценно: серията стотинки от 1979 или Проба 2 от Сараево?

Коментар

• Пичове, то голям интерес от ваша страна бе, една камара писма получих, задръстихте ми пощата. Радам се, че съм ви създал положителни емоции и добро настроение с моята скромна оферта. Та да допълня значи евентуално мога да продам и 1 бройка ЗЛАТЕН ЛЕВ. Цената ще е много прилична и човешка, ама нека да преспя тази нощ, пък да видя кво ще сънувам и кво ще ме посъветват таласъмите и караконджолите нощеска

Коментар

• комплекта струва повече от 3 бона към днешна дата

Коментар

• Баси, що продаваш без време такива секси монети - кретенчета ли ще пазаруваш пак? :-)

Оценявам комплектът на около два бона и половина...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Здравейте, българи. Внимателно четете какво продавам, при нужда отворете и "третото" си око
                            1. Шорт трек;
                            2. Златна маска;
                            3. Комплект Свети Георги - голямата светия и малката светийка;
                            4. Еврейската монета;
                            5. Плакет на Пробитата монета - рядък.
                            Всички монети имат сертификат и са девствени, демек чисто новички, непипани с ръка човешка Плакета няма сертификатче, разбира се. За цените кво да ви кажа, който проявява сериозен интерес да пише на лични. Следващата седмица ще бъда в София. Айде, със здраве.

Коментар

• Бай ти Стамен нещо се шегува,познавам го! Знае как да си чисти монетите и най- вероятно няма да я чисти.В настроение е може би. Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                                Е, Ники,говорим за колекционерство,с парцали не се прави.Може би защото съм мноооого стара чанта в този занаят ,ставам малко дребнав или педант.Дефект ,дефектът си е мой монетите твой.Всеки си знае!
                                Виж аз не споря съгласявам се с тебе.Ти си 100% прав. Просто бай Стамен Тракториста искаше и други мнения освен с разтвори с какво друго може поне аз така го разбрах.Пък и монетата е цветна пак ще кажа никой не дава гаранция, че на боята няма да и стане нещо от тези разтвори.

Коментар

Working...
                                X