If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Готина Ода, колега, преди няколко месеца и аз написах една одичка за Златния кинт, някъде из страниците на форума е. Кинти да има човек сега, на пазара има всички, е, почти всичко
ей хора в аукциона има от пиле мляко - Ода за редките монетки :"Две са там Еврейски десетачки, един цял пиефорт за пачки, царска златничка стотачка, дупки три са отстрани, кънкобегачи и щангисти, а най-отгоре в проба минт стърчи и Златният ни кинт!"
Успех на продавачите! И на техните клиенти!
Здравеите, тарся златната монета маика с дете от 1981г , някои дали може да ми даде информация за нея и ориентировачна цена. Благодаря.
726 лв в БНБ
Доколкото знам има някаква препечатка на тая монета през '90 години май, но не съм сигурен.Разликата беше, че едната е по- светла, защото е от златото със сребро, а на другата злато и мед.
Здравейте, българи. Внимателно четете какво продавам, при нужда отворете и "третото" си око
1. Шорт трек;
2. Златна маска;
3. Комплект Свети Георги - голямата светия и малката светийка;
4. Еврейската монета;
5. Плакет на Пробитата монета - рядък.
Всички монети имат сертификат и са девствени, демек чисто новички, непипани с ръка човешка Плакета няма сертификатче, разбира се. За цените кво да ви кажа, който проявява сериозен интерес да пише на лични. Следващата седмица ще бъда в София. Айде, със здраве.
Алоуууууу, колегата с трактора, скрий се бааа ) Ти се сети кога да продаваш
Здравейте пичове, айде пак на пазара - продавам още и Пробитата монета и Пиефорта от 1979 г. На лични. Да ви питам - кое според вас е по-ценно: серията стотинки от 1979 или Проба 2 от Сараево?
Пичове, то голям интерес от ваша страна бе, една камара писма получих, задръстихте ми пощата. Радам се, че съм ви създал положителни емоции и добро настроение с моята скромна оферта. Та да допълня значи евентуално мога да продам и 1 бройка ЗЛАТЕН ЛЕВ. Цената ще е много прилична и човешка, ама нека да преспя тази нощ, пък да видя кво ще сънувам и кво ще ме посъветват таласъмите и караконджолите нощеска
Здравейте, българи. Внимателно четете какво продавам, при нужда отворете и "третото" си око
1. Шорт трек;
2. Златна маска;
3. Комплект Свети Георги - голямата светия и малката светийка;
4. Еврейската монета;
5. Плакет на Пробитата монета - рядък.
Всички монети имат сертификат и са девствени, демек чисто новички, непипани с ръка човешка Плакета няма сертификатче, разбира се. За цените кво да ви кажа, който проявява сериозен интерес да пише на лични. Следващата седмица ще бъда в София. Айде, със здраве.
Е, Ники,говорим за колекционерство,с парцали не се прави.Може би защото съм мноооого стара чанта в този занаят ,ставам малко дребнав или педант.Дефект ,дефектът си е мой монетите твой.Всеки си знае!
Виж аз не споря съгласявам се с тебе.Ти си 100% прав. Просто бай Стамен Тракториста искаше и други мнения освен с разтвори с какво друго може поне аз така го разбрах.Пък и монетата е цветна пак ще кажа никой не дава гаранция, че на боята няма да и стане нещо от тези разтвори.
Коментар