IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kalbureti
    Импе ти си спец.Компетентен си във всяка една тема.
    Не съм и затуй питам, мамка му... няма ли да посъветва някой монетаджия, ърм?

А нова монета много секси - купих си два броя, да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Е готина е От днеска се продава на касите на БНБ, цена 54 левчета с ДДС.

Коментар

• Импе ти си спец.Компетентен си във всяка една тема.

Коментар

• Хора - част от сребърните ми монети са изгубили неравномерно огледалният си блясък, добивайки матов оттенък в кръг около ръбът... на какво се дължи това - дали не защото ги пипам, хващайки ги за гуртът и може ли да се почисти някак?

Дайте ми съвет... така са значително по-малко секси.. :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
            Първоначално изпратено от Императорът
            Поспадна ми желанието да притежавам монета, на чието представяне ще се пърчи съществото СерГей СтаниШеф, но все пак ще си я. Няма я още на картинка ли и ще се продава от понеделник или от вторник ли, как смятате?
            Е все пак монетата е за Независимостта. Явно ще се чака до понеделник и тогава ще се види, но предполагам че ще се продава от вторник на касите на БНБ.
            За независимостта, но тя е извоювана от хора, на които сегашните "държавници" са недостойни и имената да произнесат. Инак вярно - в Аукцион има всякакви секси неща в моментът. Цяло чудо е, че се продават две евреински монети едновременно да.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesuvio
              ей хора в аукциона има от пиле мляко - Ода за редките монетки :"Две са там Еврейски десетачки, един цял пиефорт за пачки, царска златничка стотачка, дупки три са отстрани, кънкобегачи и щангисти, а най-отгоре в проба минт стърчи и Златният ни кинт!"
              Успех на продавачите! И на техните клиенти!
              Верно има от" пиле мляко " с цена на божественно мляко!Цените май са срамни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Поспадна ми желанието да притежавам монета, на чието представяне ще се пърчи съществото СерГей СтаниШеф, но все пак ще си я. Няма я още на картинка ли и ще се продава от понеделник или от вторник ли, как смятате?
                Е все пак монетата е за Независимостта. Явно ще се чака до понеделник и тогава ще се види, но предполагам че ще се продава от вторник на касите на БНБ.

Коментар

• Поспадна ми желанието да притежавам монета, на чието представяне ще се пърчи съществото СерГей СтаниШеф, но все пак ще си я. Няма я още на картинка ли и ще се продава от понеделник или от вторник ли, как смятате?

Коментар

• Ето информация за 100-годишнината от обявяването на Независимостта на България
                    15.09.2008 10:00-11:00
                    БНБ
                    зала 108
                    София, пл. "Княз Александър Батенберг" №1

» Събитие на: БНБ
                    » Организатор: БНБ
                    » Източник: Министерски съвет
                    » Достъп: само с покана
                    » Достъп на медии: да

БНБ представя нова възпоменателна монета

На 15 септември, понеделник, министър-председателят Сергей Станишев ще присъства на официалното представяне на възпоменателна монета, посветена на 100-годишнината от обявяването на Независимостта на България. Премиерът е и председател на Националния инициативен комитет за отбелязване на юбилея.

Представянето ще се състои в сградата на БНБ. На церемонията ще присъстват още директорът на Института по история на БАН проф. Георги Марков, заместник-председател на Националния инициативен комитет, както и управителят на БНБ Иван Искров и подуправителите Цветан Манчев и Румен Симеонов.

http://www.events.bg/bg/articles/vie...ulgariia_4144/
                    Според мен монетата ще стане доста рядка, защото голям брой монети ще бъдат изнесени извън България, но ще видим

Коментар

• Какво става с новата монета за Независимостта - ще излезе понеделник ли? Тази информация е положителна ли?

Коментар

• ПРОДАВАМ:

Американски орел (American Eagle)

1 тройунция (31.1035 грама) злато с проба 916.7 (22 K), диаметър 32.7 мм

Лице: Свободата (Liberty) с факел в дясната ръка и маслинова клонка в лявата, по проект на Огъстъс Сент Гауденс (Augustus Saint Gaudens). Това изображение е използвано първоначално като мотив върху златните монети на САЩ от 1907 до 1933 г.

Опако: Орел, летящ над гнездо, в което седи орлицата с малките си. Изображението, творба на скулпторката от Далас Мили Бъсик (Miley Busiek), е символ на единството и семейната традиция.

"Американският орел" съществува в следните разновидности: 1 (цена: 1 440 лв. в ПИБ)

Цена: 1300 лв.

Коментар

• Колеги издирва се лицето:
                          "Единъ левъ",
                          дата на раждане: 1916 г.
                          цвят на косата: сребърен
                          нос: голям фердинандов
                          очи: сини
                          здравословно състояние: без наранявания и черни петна
                          награда за обявения за издирване: на пазарлък

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                            www.auction.bg
                            грасиас

Коментар

• www.auction.bg

Коментар

• Някой може ли да ми каже адреса на тези аукциони, за които говорите?

Коментар

Working...
                                X