IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Денеска си купих десетолевката от БНБ-то за 54 левчета. Сребърна - 23.33 грама. Наложи ми се да чакам на опашка, че се беха наредили пенсиите и купуваха по 2-3.

Че се зафаштам на орото.
    [/img]

Коментар

• abe napravo s risk da se prezakam ste ti ja predloja za 1500 lv .... znam, che sa malko, no strashno mi trjabvat pari ta zatova ....

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
        Здравейте българи. Веднага плащам 3500 лв. за Боримечката - Априлското въстание - с надписите. На лични.
        Kolegata sus traktora i strashnia afinitet kum skupi i redki BG moneti - imam edna strashno rjadka monetka za tebe, s edno pile na neja, grifon li kak mu vikat ne znam i njama godina na neja. Az znam, che ti si goljam razbira4 i mnogo gi subirash takiva redki moneti i si vikam, chakaj da mu kaja az na kolegata s traktora, puk moje i njakoja oferta da pusne )))))))
        i snimka na monetkata moga da ti dam ako iskash ))))))))))))))))

Коментар

• Всъщност добра цена. :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Хора, гледам Евреините и Дупчестата ще ударят един бон взети заедно... а за колко се шитна в Аукционът Златният кинт?
            Има-няма 2100 лв.
            http://auction.bg/item.php?id=144463
            remember remember the fifth of november

Коментар

• Хора, гледам Евреините и Дупчестата ще ударят един бон взети заедно... а за колко се шитна в Аукционът Златният кинт?

Коментар

добра идея... като гледам така са се прецакали само тия с проба 999 - 925 им няма нищо. :-)
                Супер сранно е това логично е тези с проба 999 по- трудно да се окисляват и всякакви такива процеси, но явно технологията на обраборка е различка при двете проби и тези с по- ниската проба не и личи.

Коментар

• добра идея... като гледам така са се прецакали само тия с проба 999 - 925 им няма нищо. :-)

Коментар

Хора - част от сребърните ми монети са изгубили неравномерно огледалният си блясък, добивайки матов оттенък в кръг около ръбът... на какво се дължи това - дали не защото ги пипам, хващайки ги за гуртът и може ли да се почисти някак?

Дайте ми съвет... така са значително по-малко секси.. :-(
                    По добре от сега нататък си купи едни ръкавици или специална пинсета с гумирани накрайници има ги в http://www.numis.bg.

Коментар

• Благодаря, приятелю... :-)

Коментар

Хора - част от сребърните ми монети са изгубили неравномерно огледалният си блясък, добивайки матов оттенък в кръг около ръбът... на какво се дължи това - дали не защото ги пипам, хващайки ги за гуртът и може ли да се почисти някак?

Дайте ми съвет... така са значително по-малко секси.. :-(
                        http://www.numis.bg/productby.aspx?l...pid=1&sgrpid=9

Коментар

• Да вярно - можеше да издялкат сосна златна монета со същият дизайн - примерно половин тройунция и да речем 1000 броя... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
                            Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                            Първоначално изпратено от niki88
                            Е готина е От днеска се продава на касите на БНБ, цена 54 левчета с ДДС.
                            Добре изглежда.
                            Е можеше златна да издялкат за този повод.

Ники колко е тиража?
                            5000 броя добър е като се има предвид, че сигурно доста ще изнесът в чужбина.
                            Да, май и аз ще се включа с две парчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                              Първоначално изпратено от niki88
                              Добре изглежда.

Ники колко е тиража?
                              5000 броя добър е като се има предвид, че сигурно доста ще изнесът в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
                                Добре изглежда.

Ники колко е тиража?

Коментар

Working...
                                X