If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Денеска си купих десетолевката от БНБ-то за 54 левчета. Сребърна - 23.33 грама. Наложи ми се да чакам на опашка, че се беха наредили пенсиите и купуваха по 2-3.
Здравейте българи. Веднага плащам 3500 лв. за Боримечката - Априлското въстание - с надписите. На лични.
Kolegata sus traktora i strashnia afinitet kum skupi i redki BG moneti - imam edna strashno rjadka monetka za tebe, s edno pile na neja, grifon li kak mu vikat ne znam i njama godina na neja. Az znam, che ti si goljam razbira4 i mnogo gi subirash takiva redki moneti i si vikam, chakaj da mu kaja az na kolegata s traktora, puk moje i njakoja oferta da pusne )))))))
i snimka na monetkata moga da ti dam ako iskash ))))))))))))))))
добра идея... като гледам така са се прецакали само тия с проба 999 - 925 им няма нищо. :-)
Супер сранно е това логично е тези с проба 999 по- трудно да се окисляват и всякакви такива процеси, но явно технологията на обраборка е различка при двете проби и тези с по- ниската проба не и личи.
Хора - част от сребърните ми монети са изгубили неравномерно огледалният си блясък, добивайки матов оттенък в кръг около ръбът... на какво се дължи това - дали не защото ги пипам, хващайки ги за гуртът и може ли да се почисти някак?
Дайте ми съвет... така са значително по-малко секси.. :-(
По добре от сега нататък си купи едни ръкавици или специална пинсета с гумирани накрайници има ги в http://www.numis.bg.
Хора - част от сребърните ми монети са изгубили неравномерно огледалният си блясък, добивайки матов оттенък в кръг около ръбът... на какво се дължи това - дали не защото ги пипам, хващайки ги за гуртът и може ли да се почисти някак?
Дайте ми съвет... така са значително по-малко секси.. :-(
Коментар