IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте българи. Има доста колеги, които редовно пазаруват от ebay, всеки има какво да разкаже и сподели. Затова отворих една нова и интересна тема, която предполагам вълнува доста хора. Нека всеки, който има желание, разбира се, да сподели своя опит от пазаруване от ebay, проблемите и премеждията, които е имал с родните пощи и митници или с недобросъвестни продавачи, да даде мнения, идеи, полезно инфо с високо КПД или хитроумни тактики за успешни покупки и сделки. Останете си със здраве и весело и безаварийно посрещане на новата година.

Коментар

• Направи ми оферта на лична!
      Всичко е възможно,само желание да има!
      Делян Костов ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от DIDO-
        Дай малко повече информация за златото.
        Каква марка е, къде са правени отливките, какви сертификати има.
        Как става плащането - преди, след доставка
        вакумирани кюлчета от най-различни фирми-рафинерии , плащане при доставка, цена 12-15% над пазарната за момента

Коментар

• Малко снимки на това което се предлга в момента в auction.bg:

аукцион № : 177350

Коментар

• Дай малко повече информация за златото.
            Каква марка е, къде са правени отливките, какви сертификати има.
            Как става плащането - преди, след доставка
            Делян Костов ;-)

Коментар

• Ами ето - запитахме - за паладийчецът неколцина интересувахме...
              Аз напримерно фен на монетите, ама аре - кажи и за кюлченце. Документченца имат ли, ърм?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Уау много интерес много нещо. Ами почвам наред тогава:

В момента предлагам 20 лв от 1894 г. на Фердинанд, милениума с трите дупки и още куп сребърни монети (вкл. евреите) и златни монети от България.

Относно чуждестранните инвестиционни монети като Крюгери и т.н., както и кюлчета цената се определя от курса на златото за деня + надценка от около 10-15%. Въпреки това цените са значително по-евтини от златото предлагана в банките! При кюлчетата има разфасовки от 1 г до 1 кг, като и надценката е различна заради разходите за отливането на по-малките кюлчета.
                При платинта, родиума и паладиума нещата стоят по друг начин защото в момента рафинериите са спрели отливането им, въпреки това могат да се намерят, но на по-високи цени.
                Това е общо взето, ако имате конкретен интерес и запитвания (метал, разфасовка, цена, доставка) пишете.
                Весели празници

Коментар

• Ехо-о-о - Колекционеров - де изчезна, ърм?

Коментар

• И мен ме интересуват.
                    Може да ми предложиш- злато, платина и паладии на кюлчета!
                    Чакам оферта
                    Делян Костов ;-)

Коментар

• Chestita koleda

Първоначално изпратено от колекционера
                      ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС КЪМ ИНВЕСТИЦИОННИ МЕТАЛИ - ЗЛАТО, СРЕБРО, ПЛАТИНА, ПАЛАДИИ НА БЛИЗКИ ДО БОРСОВИТЕ ЦЕНИ НЕКА МИ ПИШАТ.
                      Pisha ti!

Коментар

• Честита Коледа!

Коментар

• Честита Коледа на всички!!!

Коментар

• Бе то сега и платинчицата е на феноменално сгодни цени... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от колекционера
                              Първоначално изпратено от Императорът
                              Навит за паладийчец, само такъв си нямам - ама монети ли, ърм?
                              Ми каквото искаш - има и монети има и кюлчета
                              И аз се интересувам от паладий - кажи какво имаш и какво предлагаш.

Коментар

• Монети какви монети, ърм? Коя държава паладийчецови монети?
                                Какви разфосовки теглови? :-)

Металът в половинтройунциева монета по курсът струва към 121 кинта - ти такава предлагаш за колко, ърм? Снимчици пусни най-добре на каквото предлагаш, та клиенти по-лесно един вид да намериш, да...

Коментар

Working...
                                X