If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярно ли е че януари месец БНБ ще пуска монета "Фигурно пързаляне-танцови двойки"
Най-вероятно не! Тая монета я има само в предварителната монетна програма на БНБ не и в програмата за отсичане на възпоменателни монети за 2009. Ето и линк към монетната програма на БНБ за тази година:
http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/NC_Program_2009-2011/$FILE/20080722_Coin_Program_2009.xls
P.S. Все пак много бих се радвал ако се окаже, че не съм прав.
Всички метали са на PAMP. Доставката отнема 3-4 седмици - в зависимост от наличноста и дали продават в момента(защото има периоди в които спират).
Цените са фиксирани от производителя, и се променят на седмица. Мисля, че знаете производителите си слагат такса за изпаботка - тя е различна за различните видове - кюлчета, медальони или монети.
За плащането, 25 % капаро и останалото след доставка. о, разчитам само на сериозно заинтересувани, тъй като по принцип си купувам само за мен. Просто ще ви направя услуга.
Снимки по-късно
Мерси за инфото. Същите кюлчета се предлагат от ПИБ, ето ти линк за цените през декември. http://fibank.bg/uploads/Gold/Prices_Au_12_2008_BG.pdf По принцип те са най-скъпи и най-малки. Аз лично се интересувам от инвестиционните монети. Ако цените са ти под тези, може да ме търсиш на лични за да не спамиме в тази тема.
Всички метали са на PAMP. Доставката отнема 3-4 седмици - в зависимост от наличноста и дали продават в момента(защото има периоди в които спират).
Цените са фиксирани от производителя, и се променят на седмица. Мисля, че знаете производителите си слагат такса за изпаботка - тя е различна за различните видове - кюлчета, медальони или монети.
За плащането, 25 % капаро и останалото след доставка. о, разчитам само на сериозно заинтересувани, тъй като по принцип си купувам само за мен. Просто ще ви направя услуга.
Снимки по-късно
Всичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Импе мога да ти намеря паладий, но само на кюлче - 1 oz.
Ако те интересува пиши.
Мога да ви доставя и злато и сребо - на кюлчета и медальони - от 1 до 50 грама.
Ако някой иска да пише
дай цени и подробности какви са, време за доставка, плащане при доставка или искаш капаро. Ако сложиш и някоя снимка ще е перфектно. И за среброто също дай инфо.
За много години, българи. Да сте живи и здрави, положителни емоции и добро настроение, много и весели усмивки, приятни усещания и много, много късмет пожелавам на всички. Нека всеки тази тодина да си намери я Боримечка, я Людмила, я Сантим, я 2 лв. 16-та. Накъсо, пожелавам ви това, което и на себе си коригирано с оглед на относителността
Коментар