IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пуснато на: 20:52:31 ч. | 05.01 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Хубавото на сайта на Новозеландския монетен двор е че при оформянето на ордера, е че ти показва чарджовете преди да го потвърдиш. Ако не ти изнася можеш да не го потвърждаваш. Като избереш плащане в ? ще знаеш съвсем точно какво ще ти струва. Пействам ти реален мой ордер - доставката е изпълнена - така че можеш да си направиш преценката:

fc1176cc Women's International Day Coin 1 ?43.00
    fc1210cc H.M.A.V. Bounty Silver Coloured Coin 1 ?49.00
    Total Goods ?92.00
    Shipping ?14.13
    Insurance ?1.84
    TOTAL ?107.97

P.S. Забравих да уточня, че доставката е на посочения от теб адрес - така че не я освобождаваш от разни митници и куриери, които да те натоваят с разходи, но трябва да имаш едно на ум - доставката е до посочения от теб адрес, но не я предават срещу подпис, т.е. ще я оставят там и ти трябва да си сигурен, че ако я получи друг ще ти я даде - При мен в банката няма проблем, за това ги получавам на служебния адрес

А как се плаща.....рових, рових - неразбрах!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
      Дай цена, може и на лични
      Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
      човешката глупост е

Коментар

• 1 стотинка 1981 НРБ

Здравейте, притежавам 1 бр. 1 стотинка 1981 НРБ (другите 136 ги нямам ). Готов съм да се разделя с нея. Имам интерес към златни монети и бих могъл да я трампя за две такива от сорта на суверени или франкове.

Коментар

• Радвам се, че съм бил полезен. Успех.

Коментар

• 116 това беше информацията, която ми трябваше и ще ми свърши много добра работа. По-назад в темата още някой беше питал за таксите и оскъпяването на nz mint. Благодаря за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
              Аз имам една френска златна монета от 1905 г.
              Мисля че е тогавашни 20 фрнака. Чудя се дали има някаква по-съществена нумизматична стойност, надали ще се търгува само като грамове злато - 22 карата мисля че е.
              грамове злато+ нумизматична стойност=250лв.

Коментар

• Продавам http://www.nzmint.com/dsales/dshop.m...fc1192cc&cat=1

Коментар

• Аз имам една френска златна монета от 1905 г.
                  Мисля че е тогавашни 20 фрнака. Чудя се дали има някаква по-съществена нумизматична стойност, надали ще се търгува само като грамове злато - 22 карата мисля че е.

Коментар

• Хубавото на сайта на Новозеландския монетен двор е че при оформянето на ордера, е че ти показва чарджовете преди да го потвърдиш. Ако не ти изнася можеш да не го потвърждаваш. Като избереш плащане в ? ще знаеш съвсем точно какво ще ти струва. Пействам ти реален мой ордер - доставката е изпълнена - така че можеш да си направиш преценката:

fc1176cc Women's International Day Coin 1 ?43.00
                    fc1210cc H.M.A.V. Bounty Silver Coloured Coin 1 ?49.00
                    Total Goods ?92.00
                    Shipping ?14.13
                    Insurance ?1.84
                    TOTAL ?107.97

P.S. Забравих да уточня, че доставката е на посочения от теб адрес - така че не я освобождаваш от разни митници и куриери, които да те натоваят с разходи, но трябва да имаш едно на ум - доставката е до посочения от теб адрес, но не я предават срещу подпис, т.е. ще я оставят там и ти трябва да си сигурен, че ако я получи друг ще ти я даде - При мен в банката няма проблем, за това ги получавам на служебния адрес :-)

Коментар

• За мишката прочетох, че е първата в Лунният календар и реших тая монета е начало на колекция.Имам намерение да си взема и Годината на бика - сребърна със златно изображение на бик - мисля, че ще е много красива, другата ще е с цветно изображение на бик.Сега разбрах, че колекцията е започнала преди две години.Ще трябва постепенно да си ги събера. ptrayan, като минаваш от там мини да видиш какви са им цените, ако ти е възможно. Не ми е спешно, де. Засега желанието ми да ги купя е на етап "имам намерение" )

116 мерси за информацията, но не знам с колко ще се оскъпят по този начин.

Коментар

• Към сайта на Новозеландския монетен двор www.nzmint.com има възможност за покупки през Интернет, аз съм купувал - от момента на заявката до получаването срока е около 1 месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от iveto_
                          Здравейте, интересуват ме цени на монетите Годината на кучето - 2006 (някой от осемте варианта), сребърни и Година на прасето - 2007, сребърна, 1 oz на Новозенландския монетен двор. Дали някой в България продава от тези монети?
                          Здравейте, виждал съм тези монети да се предлагат в магазина на монетният двор, но не съм сигурен дали все още ги предлагат.

Коментар

• Здравейте, интересуват ме цени на монетите Годината на кучето - 2006 (някой от осемте варианта), сребърни и Година на прасето - 2007, сребърна, 1 oz на Новозенландския монетен двор. Дали някой в България продава от тези монети?

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
                              Абе аз програмата я имам ама за тая монета се говори във форума на dir.bg. В момента не мога да отворя страницата на монетния двор там по принцип информацията е най- точна.
                              В саита на монетния двор има само старата програма (от 2008). Не искам да обиждам никой, но в дирника може да си говорят и за живота на Марс ама от това не става по-реален, нали? Явно някой се е объркал и вместо актуалната програма за сечене на монети през2009 е прочел поректопрограмата и я коментира. И за да не съм голословен ето ти и линк към този проект:
                              http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/NC_Program_2008-2010/$FILE/20070921_Coin_Program_2009-2010.xls

Коментар

• Първоначално изпратено от levun1
                                Първоначално изпратено от niki88
                                Вярно ли е че януари месец БНБ ще пуска монета "Фигурно пързаляне-танцови двойки"
                                Най-вероятно не! Тая монета я има само в предварителната монетна програма на БНБ не и в програмата за отсичане на възпоменателни монети за 2009. Ето и линк към монетната програма на БНБ за тази година:
                                http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/vPages/NC_Program_2009-2011/$FILE/20080722_Coin_Program_2009.xls
                                P.S. Все пак много бих се радвал ако се окаже, че не съм прав.
                                Абе аз програмата я имам ама за тая монета се говори във форума на dir.bg. В момента не мога да отворя страницата на монетния двор там по принцип информацията е най- точна.

Коментар

Working...
                                X