Първоначално изпратено от Бонвиван
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение2039 от 4000
Инак да - важно е в банките да няма още 2000 броя, ако, че я няма в народната.
Грую, мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАко правилно разчитам серийния номер.... Год/Мес/Метал/Тираж/Пореден номер.
Тази вечер ще стане ясно колко налични са останали и дали изобщо ще има за всички клонове.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Ако правилно разчитам серийния номер.... Год/Мес/Метал/Тираж/Пореден номер.
Съдейки по тази вчерашна обява - повече от половината още вчера са заминали:
Тази вечер ще стане ясно колко налични са останали и дали изобщо ще има за всички клонове.
2039 от 4000
Last edited by Julius_BG; 29.06.2022, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЗа момента там е удобно ,не бих се занимавал с хора от улицата или да купувам по обяви в интеренет ,нито имам нерви нито ще се занимавам да ги проверявам и така нататък
Всеки си преценява къде да си хвърли кеша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеНе знам дали фалшификаторите не измислят нещо което може да заблуди уреда. Подобно е при при геоложки проучвания само че на по - микро ниво . Вероятно също се следят и сериините номера и некви сертификати .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Само там ли има оригинали?
https://bulmint.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Моите съм ги купувал от Тавекса ,с улични не се занимавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА се поставя примерно във вода и се измерва изтласкания обем и т.н. и т.н.
Коментар
-
Приемаме че купуваш от дилъри като Тавекс и Ай голд ,за тях говорим ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Не съм специалист но предполагам че всички работят с някъкъв уред който пуска честота и прави анализ по спектъра на отразените пропуснат вълни. Които би различил дори фолфрама независимо от еднаквото тегло Не знам дали фалшификаторите не измислят нещо което може да заблуди уреда. Подобно е при при геоложки проучвания само че на по - микро ниво . Вероятно също се следят и сериините номера и некви сертификати .
Коментар
-
Интересен е казуса с кюлчетата понеже нали са опаковки които не се отварят ,НО как се случва процеса -отивам аз в Тавекс да купувам кюлче ,да де ама то е капсуловано с уговорката че е оригинално и че е злато,има номера и така нататък но всичко това може да се фалшифицира ,изобщо как става верифицирането че се продава злато под тези опаковки по самата верига на купувачи и продавачи както от страна на Тавекс и всички останали така и обратно ако ти занесеш на Тавекс едно купено преди да кажем дори 10 дена те как ще се уверят че отдолу в опаковката има наистина златно кюлче без да го отворят и нарушат опаковката и всичко ??Last edited by Майстора233; 29.06.2022, 22:34.
Коментар
Коментар