If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продадох ги. Поста, който виждаш е от девети декември. Пуснал съм само тук и в другата тема за златото обявата. На никой не съм опрял пистолет в главата да купува. Отново ти ще ти кажа , че цената на среброто се калурира като борсовата цена + ДДС. Това е възможно най-ниската цена. Банките и оторизираните дилъри калкурират в цената и нумизматична премия + съхранение + транспорт. Обявил съм намеренията си публично и учтиво и културно съм отговорил на всички проявили интерес. Смятам, че е абсолютно неуместно да правиш каквито и да било квалификации.....
Привет, продавам изгодно следните неща, ако някой има интерес да пише на лични.
1. Кюлче 1кг. сребро (Ag 999/1000) на Credit Suisse със сертификат.
2. 37 броя пиефорти (46.66 г , Ag 999/1000) 2004 г. "Народен театър Иван Вазов", със сертификати.
3. 25 броя Австрийска филхармония (31.1 г., Ag 999/1000).
4. Серия от сребърна, златна и платинена монети "Асоцииране на Република България към Европейската общност" • Теодор Стратилат (Ag 925/1000, 33.63 г.), Азбука (Au 900/1000, 8.64 г) и Десислава (Pt 999/1000, 15.57 г). В дървена кутия, със сертификат.
Извинявам се, но не ги ли продаде вече? На мен поне, така ми отговори ! При цена 34.45 $ за трой унция сребро !!!
oste vudnuj za vsichki forumzi, zastoto njakoj ogrnichen moderator e iztil predishnoto suobstenie, neznajno zasto:
KUPUVAM ZLATNIA LEV OT 2002 ZA 2000 lv
Pri interes pishete na lichna. Merci
брато, тук не се пише с латински букви - не сме в турция, а още по-малко с големи червени букви, макар повечето форумци да са чорбета, поради партийното минало на кинтите си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
oste vudnuj za vsichki forumzi, zastoto njakoj ogrnichen moderator e iztil predishnoto suobstenie, neznajno zasto:
KUPUVAM ZLATNIA LEV OT 2002 ZA 2000 lv
от бнб-то трябва все пак малко да се съобразят с настоящото финансово състояние на държавата за в бъдеще, защото монети от този род ще си мухлясат в трезора, един св.наум примерно в тираж 1500бройки щеше да привлече доста хора извън сферата на колекционерството. а сега какво?... ще продадат примерно 500бройки има-няма и после...
Привет, продавам изгодно следните неща, ако някой има интерес да пише на лични.
1. Кюлче 1кг. сребро (Ag 999/1000) на Credit Suisse със сертификат.
2. 37 броя пиефорти (46.66 г , Ag 999/1000) 2004 г. "Народен театър Иван Вазов", със сертификати.
3. 25 броя Австрийска филхармония (31.1 г., Ag 999/1000).
4. Серия от сребърна, златна и платинена монети "Асоцииране на Република България към Европейската общност" • Теодор Стратилат (Ag 925/1000, 33.63 г.), Азбука (Au 900/1000, 8.64 г) и Десислава (Pt 999/1000, 15.57 г). В дървена кутия, със сертификат.
......................
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
Снимай ги и пусни ги в Аукрото и Аукционът
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
......................
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
Коментар