IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще се намери и на 800, ама пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
      Нямат никакъв шанс обаче да им дам 850 лева за нея.
      880
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Сега я видях тая новата златна монета - "Свети Наум".... не изглежда зле, стилна е. Нямат никакъв шанс обаче да им дам 850 лева за нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от rumencho3 Разгледай мнение
          Някой продава ли Борис І със сертификат
          Виж в Аукционът или в Аукрото - няма начин да го няма - масова паричка. Аз тоя не си го взех - не ме кефи - българският владетел българоубиец.
          А и от най-дребните парички вече не ща - баси - копченца за риза може да си направи човекът от тях.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            Дамн
            гадна работа - купих си само една на 800 - гледам в сайта на бнб - цената вече е 880 левчета ....
            освен това има корекцийка нагоре и на др. златни монети - не че досега съм виждал да има корекция надолу .....
            Весела Коледа на всички Любители на Златните Монетки!!!
            Ами металът поскъпва сосно и няма ного възможности да падне. А сребърцето - още повече поскъпнало тая година.
            А мене тоя Наум не ме кефи - някак грозноват - и няма да си го.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Чудя се тия хора срам нямат ли???
              Хахахххх
              ама те и сребърните яко UP
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                И днеска тоже. Само че единият не било човек ами жената. Бях я изпратил да види кво става с бай Наум и представете си на касата и казали че от днес (може би поради високият интарес) цената била вместо 800 -> 880 лв. Естественно и препоръчах незабавно да се изпари от там.

Чудя се тия хора срам нямат ли??? За по празниците ако се хване някой рибок добре дошли +10%

Ще ги чакам след Нова Година на по 700лв.
                Дамн
                гадна работа - купих си само една на 800 - гледам в сайта на бнб - цената вече е 880 левчета ....
                освен това има корекцийка нагоре и на др. златни монети - не че досега съм виждал да има корекция надолу .....
                Весела Коледа на всички Любители на Златните Монетки!!!
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от TNN Разгледай мнение
                  Днес никакъв интерес към "Св. Наум" - в БНБ на касата - само един купувач.
                  И днеска тоже. Само че единият не било човек ами жената. Бях я изпратил да види кво става с бай Наум и представете си на касата и казали че от днес (може би поради високият интарес) цената била вместо 800 -> 880 лв. Естественно и препоръчах незабавно да се изпари от там.

Чудя се тия хора срам нямат ли??? За по празниците ако се хване някой рибок добре дошли +10%

Ще ги чакам след Нова Година на по 700лв.

Коментар

• Борис І

Някой продава ли Борис І със сертификат

Коментар

• рамон

Колко искаш Рамон за тези монети и как изглеждат

Коментар

• Здравейте искам да ви попитам...

Имам над 200 най-различни български монети от 1888 до 1989. Има сребърни, медни, абе всякакви. Има ли човек или място където мога да ги пробутам за някаква прилична сума.

Също така имам и над 200 чуждестранни монети от цял свят от 1900 до 1989. За тях въпроса ми е същия.

Ако някой проявява интерес мога да ги опиша подробно. Години и бройка монети, качество и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                          Заблудил се е, горкия...
                          предлагам подписка до бнб в името на колекционерството да си претопят 1-2 хилки от наум за да стане по интересно все пак
                          http://www.facebook.com/pages/BG-NUMIZMATIKA-BG-NUMISMATIC/187477631275895?v=page_getting_started

Коментар

• Продавам следните сребърни борисови и фердинандови монети:

100 лева -1937 год - 2 бр
                            100 лева -1934 год - 4 бр
                            100 лева -1930 год - 8 бр
                            50 лева - 1934 год - 10 бр
                            50 лева - 1930 год - 21 бр
                            20 лева - 1930 год - 48бр
                            2лева - 1891 год - 1бр
                            2лева - 1882 год - 1 бр
                            1 лев - 1891 год - 2 бр
                            1 лев - 1882 год - 2 бр
                            1 лев - 1913 год - 1 бр
                            50 ст - 1891 год - 1 бр
                            50 ст- 1913 год - 1 бр

Състояние: отлично, добро и няклолко задоволително.Непочистени. Продават се комплект.
                            За въпроси и инфо: diavoli@abv.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от TNN Разгледай мнение
                              Днес никакъв интерес към "Св. Наум" - в БНБ на касата - само един купувач.
                              Заблудил се е, горкия...

Коментар

• Учудваш ли се?

Коментар

Working...
                                X