Ще се намери и на 800, ама пак...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеНямат никакъв шанс обаче да им дам 850 лева за нея.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rumencho3 Разгледай мнениеНякой продава ли Борис І със сертификат
А и от най-дребните парички вече не ща - баси - копченца за риза може да си направи човекът от тях.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДамн
гадна работа - купих си само една на 800 - гледам в сайта на бнб - цената вече е 880 левчета ....
освен това има корекцийка нагоре и на др. златни монети - не че досега съм виждал да има корекция надолу .....
Весела Коледа на всички Любители на Златните Монетки!!!
А мене тоя Наум не ме кефи - някак грозноват - и няма да си го.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеЧудя се тия хора срам нямат ли???
ама те и сребърните яко UPremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеИ днеска тоже. Само че единият не било човек ами жената. Бях я изпратил да види кво става с бай Наум и представете си на касата и казали че от днес (може би поради високият интарес) цената била вместо 800 -> 880 лв. Естественно и препоръчах незабавно да се изпари от там.
Чудя се тия хора срам нямат ли??? За по празниците ако се хване някой рибок добре дошли +10%
Ще ги чакам след Нова Година на по 700лв.
гадна работа - купих си само една на 800 - гледам в сайта на бнб - цената вече е 880 левчета ....
освен това има корекцийка нагоре и на др. златни монети - не че досега съм виждал да има корекция надолу .....
Весела Коледа на всички Любители на Златните Монетки!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от TNN Разгледай мнениеДнес никакъв интерес към "Св. Наум" - в БНБ на касата - само един купувач.
Чудя се тия хора срам нямат ли??? За по празниците ако се хване някой рибок добре дошли +10%
Ще ги чакам след Нова Година на по 700лв.
Коментар
-
Здравейте искам да ви попитам...
Имам над 200 най-различни български монети от 1888 до 1989. Има сребърни, медни, абе всякакви. Има ли човек или място където мога да ги пробутам за някаква прилична сума.
Също така имам и над 200 чуждестранни монети от цял свят от 1900 до 1989. За тях въпроса ми е същия.
Ако някой проявява интерес мога да ги опиша подробно. Години и бройка монети, качество и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЗаблудил се е, горкия...http://www.facebook.com/pages/BG-NUMIZMATIKA-BG-NUMISMATIC/187477631275895?v=page_getting_started
Коментар
-
Продавам следните сребърни борисови и фердинандови монети:
100 лева -1937 год - 2 бр
100 лева -1934 год - 4 бр
100 лева -1930 год - 8 бр
50 лева - 1934 год - 10 бр
50 лева - 1930 год - 21 бр
20 лева - 1930 год - 48бр
2лева - 1891 год - 1бр
2лева - 1882 год - 1 бр
1 лев - 1891 год - 2 бр
1 лев - 1882 год - 2 бр
1 лев - 1913 год - 1 бр
50 ст - 1891 год - 1 бр
50 ст- 1913 год - 1 бр
Състояние: отлично, добро и няклолко задоволително.Непочистени. Продават се комплект.
За въпроси и инфо: diavoli@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от TNN Разгледай мнениеДнес никакъв интерес към "Св. Наум" - в БНБ на касата - само един купувач.
Коментар
Коментар