IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Св. Наум

Каква цена очаквате за "Св. Наум" в БНБ ?

Коментар

• св.георги-голямата

търси се големия св.георги
      http://www.facebook.com/pages/BG-NUMIZMATIKA-BG-NUMISMATIC/187477631275895?v=page_getting_started

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
        Продавам св. Йоан - 19 бр!!!
        Атрактивна цена)))
        нещо повече за атрактивната цена или е тайна
        http://www.facebook.com/pages/BG-NUMIZMATIKA-BG-NUMISMATIC/187477631275895?v=page_getting_started

Коментар

• Продавам св. Йоан - 19 бр!!!
          Атрактивна цена)))

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Айде давай ги, намерил съм ти едно студио в Слънчев бряг - 16 кв/м(с общите части)

П.П. Държиш ли да има акт 16 ?
            ...................
            Кам да га видаА бре много маненко бе. Я не сакам стая от общежитие ама все пак можеш ми го показа
            http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...567&f1=details
            ...............
            http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...241&f1=details
            ...............
            Първия не ме кефи че е панелен и повече се чува, а втория че има лош изглед и съм на кантар. На панелния мога да си направя шумоизолация с вата.
            Last edited by LANDLORD 31; 21.11.2010, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              ......................
              Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
              Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
              Айде давай ги, намерил съм ти едно студио в Слънчев бряг - 16 кв/м(с общите части)

П.П. Държиш ли да има акт 16 ?

Коментар

• Трудно се пише от галакси с

Коментар

• Първоначално изпратено от dalle Разгледай мнение
                  Здравеите и от мин.мисля да си предложа к-та св. Гиорги можели някои да ми каже цена. Благодаря за вниманито
                  Бон и половина, ама какъв тоя правопис, бе Хараламбий?
                  Вярно като оня комичен ушев от Ало-ало...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мноооо си тъп Сашеее

Коментар

• Първоначално изпратено от dalle Разгледай мнение
                      Здравеите и от мин.мисля да си предложа к-та св. Гиорги можели някои да ми каже цена. Благодаря за вниманито
                      Ти да не си полицая от 'Ало-ало'?

Коментар

• Здравеите и от мин.мисля да си предложа к-та св. Гиорги можели някои да ми каже цена. Благодаря за вниманито

Коментар

......................
                          Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
                          Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
                          Значи аз предлагам да ти дам студиото в Слънчев бряг (каквото и да разбираш под студио), и да добавя 1 млн УСД пък ти ще ми да дадеш сребърната монета... Звучи честно, даже съм на далавера!!! ..... Айде малко по-сериозно моля, че ми е писнало да чета спам вече.

[Б][ЦОЛОР=\"Ред\"]Ако някой продава златния лев от 2002 нека бъде така добър да пише на лична с жената която търси.[/ЦОЛОР][/Б]
                          Поздрави
                          Last edited by mibova; 18.11.2010, 12:33.
                          podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от stazz Разгледай мнение
                            пиши какво предлагаш приятелю, че "..моето злато и стари пари" звучи малко относително, а и ти си все пак човека, който предлага и определя цената, за другото си има търгове
                            ......................

Коментар

• Продавам "Баунти"с трите монети-1300 лв.

Коментар

веселушки! КОй от вазе ще ми предложи прилична оферта за моето злато и стари пари. Йеката май се оказа неплатежоспособен. Някой даде ли студио в Съни Бийч ще го "позлатя".
                                пиши какво предлагаш приятелю, че "..моето злато и стари пари" звучи малко относително, а и ти си все пак човека, който предлага и определя цената, за другото си има търгове

Коментар

Working...
                                X