If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
......................
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
Айде давай ги, намерил съм ти едно студио в Слънчев бряг - 16 кв/м(с общите части)
......................
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
Значи аз предлагам да ти дам студиото в Слънчев бряг (каквото и да разбираш под студио), и да добавя 1 млн УСД пък ти ще ми да дадеш сребърната монета... Звучи честно, даже съм на далавера!!! ..... Айде малко по-сериозно моля, че ми е писнало да чета спам вече.
[Б][ЦОЛОР=\"Ред\"]Ако някой продава златния лев от 2002 нека бъде така добър да пише на лична с жената която търси.[/ЦОЛОР][/Б]
Поздрави
пиши какво предлагаш приятелю, че "..моето злато и стари пари" звучи малко относително, а и ти си все пак човека, който предлага и определя цената, за другото си има търгове
......................
веселушки! КОй от вазе ще ми предложи прилична оферта за моето злато и стари пари. Йеката май се оказа неплатежоспособен. Някой даде ли студио в Съни Бийч ще го "позлатя".
пиши какво предлагаш приятелю, че "..моето злато и стари пари" звучи малко относително, а и ти си все пак човека, който предлага и определя цената, за другото си има търгове
Коментар