IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    За него нищо. Просто по инерция, мислейки за Исуса плеснах него. В крайна сметка намерих визираното от любителя на студиа в Слънчевия бряг:

..............
    Като ги визираш, дай предложение. За същата става въпрос. Само, че много по-добре запазена! И не пробита или срязана.

Нито тази нито рублата ще ги дам за без пари както искат тука разни безимотни-скотове сривльовци и влогари.
    Златната ще я пускам за 20 000 Е, а руската рубла от 1843г. за 68 000Е на търг.
    Щото вижте:
    http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/02...il-evro.150500

Като си помисля, че и моята е от времето на Николай І, ми идва да замина за Германия!!!
    Last edited by LANDLORD 31; 05.02.2012, 09:16.

Коментар

• Това нещо гръб няма ли?

Защо не пишеш на кирилица???

Коментар

• Znae li njakoj kakuv e tiraja na probata na grifona?
        Last edited by Eti_; 13.03.2011, 11:23. Причина: Моля, пишете на кирилица!
        podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
          Пусни снимка да я видим
          eto
          Attached Files
          podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
            Продавам пробата на грифона от 1986 г. без година на него - 1500 лв парчето, ако има интерес пище на лична.
            Пусни снимка да я видим

Коментар

• Продавам пробата на грифона от 1986 г. без година на него - 1500 лв парчето, ако има интерес пище на лична.
              Last edited by mibova; 09.03.2011, 09:09.
              podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от horhe7 Разгледай мнение
                тоя италианец от аукрото не ти ли я продаде?щото и аз търся!!!
                Как да продаде нещо което няма?!
                Last edited by mibova; 09.03.2011, 09:09.
                podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от horhe7 Разгледай мнение
                  ХИ-ХИ.НА МЕН МИ ВИКА ЧЕ ИГРАЕЛ ПО ПРАВИЛАТА КОРЕКТНО.
                  Работят заедно с някакъв български мошенник заедно и се мучат да мамят наред, ама при тези суми току виж са си намерили майстора
                  Last edited by mibova; 09.03.2011, 09:10.
                  podpis

Коментар

• Златни монети

ако някои купува сребро на монети 20 50 100 лв да ми пише

Коментар

• Здравейте българи,
                      купувам БГ жетони до 1944 г.
                      Жетони всякакви - от хлебопекарници, месарници, кафенета, хотели, фабрики и т.н.

Пишете на лични.
                      Бъдете здрави
                      Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от emopernik Разгледай мнение
                        Този италианец със столевката в Аукрото е мошеник. Питах го, ако наддам и спечеля дали мога да я получа на ръка в Италия. Той каза - Нема проблем - и ме блокира, за да не я спечеля. Такова чудо за севте ми се случва...
                        ХИ-ХИ.НА МЕН МИ ВИКА ЧЕ ИГРАЕЛ ПО ПРАВИЛАТА КОРЕКТНО.

Коментар

• На основание чл. 25 ЗБНБ Българската народна банка пуска в обращение, считано от 21 март 2011 г., сребърна възпоменателна монета „Манастирът Зограф“ със следното описание:
                          Технически параметри:
                          номинална стойност – 10 лева;
                          метал – сребро с проба 925/1000;
                          тегло – 23,33 г;
                          диаметър – 38,61 мм;
                          гурт – гладък;
                          качество – мат-гланц, висше;
                          година на емисията – 2011;
                          тираж – 6000 броя.
                          Графични елементи:
                          На лицевата страна на монетата:
                          В лявата половина е изобразена емблемата на Българската народна банка с годината „1879“, изписана върху лентата. Под емблемата е номиналната стойност на монетата „10 ЛЕВА“, а до разделителната линия е изписана годината на емисия „2011“. В полукръг има надпис „БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА“.
                          В дясната половина е изобразена икона на Св. Георги Зограф, съхранявана в Зографския манастир в Света гора – Атон.
                          На обратната страна на монетата е изобразена старинна гравюра от ХІХ век, изобразяваща сградата на манастира „Св. Георги Зограф“, над която има надпис в полукръг „МАНАСТИР „СВ. ГЕОРГИ ЗОГРАФ“.
                          Автори на художествения проект са Иван Тодоров и Тодор Тодоров.
                          Управител: Ив. Искров

Коментар

• Здравейте,
                            Някой има ли представа кога да очакваме първата монета на БНБ за тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                              Как мислите?
                              Да си купя ли инвестиционни златни монети преди следващото голямо поскъпване или да си кютам кротко с тези, които купих преди три години?!?!
                              Купи още тая седмица, златото е пред излитане.
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                                Как мислите?
                                Да си купя ли инвестиционни златни монети преди следващото голямо поскъпване или да си кютам кротко с тези, които купих преди три години?!?!
                                Купи си нумизматически.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X