IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златен Български Лев

Златен Български Лев 2000 лева има ли желаещти или не ??????

Коментар

• Добре бе, ако ще и 29 ника да ми отговорят нещо безмислено, сребърната лъжица е моя. Кой купува? Това е въпроса!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        ......................
        Що подчертаваш бе играч? Нали наблегнах, че е дърта! Всичко дърто и метално според мен е /нумизматично/ по скоро антикварно!
        Земевладелецо, вземи и по-прочети малко по въпроса. След това си прочети поста и ако невиждаш проблем значи малко ти е било четенето .....

ПС и небъркай четенето с пиенето

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Без лична обида - замени сребърна чаена лъжичка с мерцедес и виж как звучи.
          Отделно - нумизматика и лъжици не са под един покрив.
          Надявам се все пак да има корифеи в областта тук.
          ......................
          Що подчертаваш бе играч? Нали наблегнах, че е дърта! Всичко дърто и метално според мен е /нумизматично/ по скоро антикварно!

Коментар

На вниманието на нумизматиците /доколкото това може да се каже за инвестора/ кой тражи сребърна чаена лъжичка? Дърта е, но не знам колко.
            Без лична обида - замени сребърна чаена лъжичка с мерцедес и виж как звучи.
            Отделно - нумизматика и лъжици не са под един покрив.
            Надявам се все пак да има корифеи в областта тук.

Коментар

• На вниманието на нумизматиците /доколкото това може да се каже за инвестора/ кой тражи сребърна чаена лъжичка? Дърта е, но не знам колко.

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                To 4e ne si vijdal mi e jasno, ama ako iskash da vidish moje da dojdesh s 1500 lv v djoba (prodaj kolata i ste ti dam da ja pipnesh dori

MAKE MY DAY!!!

abe tuka samo smeshnizi li sa ostanali ili ima i normlani hora??
                Тъпанар, каква кола, картата ми е 50 лв за градския, научи се да пишеш на кирилица, неграмотно човече.
                Давай снимка на гърба или заглъхни в бездната на собственото си небитие!

Коментар

ОК, аз грифон през живота си не съм виждал, камо ли без година. Да речем обаче че точно ти ще си човека който да ми отвори очите. Давай Учителю, просветли ме!

Мен ми омръзна да го коментирам, ако имаш предложение освен студио на Сл. бряг - драсни я тук, я на лични.
                  To 4e ne si vijdal mi e jasno, ama ako iskash da vidish moje da dojdesh s 1500 lv v djoba (prodaj kolata i ste ti dam da ja pipnesh dori

MAKE MY DAY!!!

abe tuka samo smeshnizi li sa ostanali ili ima i normlani hora??
                  podpis

Коментар

• Златен български лев

Продавам златна монета "Златен български лев", емисия 2002 г., тираж 2000 бр. 24 каратово злато, проба Au 999/1000; тегло 15.55 г (1/2 унция). външен диаметър 24.5 мм; гурт гладък. Със сертификат!!!!
                    ivon1976@abv.bg

Коментар

не купувам с мерак. Ако имаш някакво сериозно предложение, драсни на лични.

Коментар

Това не го казвам аз, бе, ти го казваш бе.
                        Ти я продаваш бе, не аз.
                        ..................
                        Е па, ако щеш. Язе не продавам на инат и не купувам с мерак. Ако имаш някакво сериозно предложение, драсни на лични.

Коментар

............................
                          Не аз бе, ти имаш ли предложение? Ти си специалиста по монети, не аз.
                          Това не го казвам аз, бе, ти го казваш бе.
                          Ти я продаваш бе, не аз.

Коментар

[B]

Мен ми омръзна да го коментирам, ако имаш предложение освен студио на Сл. бряг - драсни я тук, я на лични.
                            ............................
                            Не аз бе, ти имаш ли предложение? Ти си специалиста по монети, не аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                              Gurba na "tova nesto" moje da go vidish na stranizata na bnb, sustia e, ama ti stom tova ne znaesh za kakvo govorim....
                              ОК, аз грифон през живота си не съм виждал, камо ли без година. Да речем обаче че точно ти ще си човека който да ми отвори очите. Давай Учителю, просветли ме!

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              ..............
                              Като ги визираш, дай предложение. За същата става въпрос. Само, че много по-добре запазена! И не пробита или срязана.

Коментар

Това нещо гръб няма ли?

Защо не пишеш на кирилица???
                                Gurba na "tova nesto" moje da go vidish na stranizata na bnb, sustia e, ama ti stom tova ne znaesh za kakvo govorim....
                                Last edited by Eti_; 13.03.2011, 11:23. Причина: Моля, пишете на кирилица!
                                podpis

Коментар

Working...
                                X