IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как мислите?
    Да си купя ли инвестиционни златни монети преди следващото голямо поскъпване или да си кютам кротко с тези, които купих преди три години?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от emopernik Разгледай мнение
      Някой продава ли Борисови столевки и петдесетолевки, Фердинандови 5, 2 и 1 лева. Евтини, но не продупчени.
      ==========
      Колко търсиш за борисовите петдесетолевки? Питам за да знам заслужава ли си да се разходя пеша на повече от два километра.

Коментар

• Някой продава ли Борисови столевки и петдесетолевки, Фердинандови 5, 2 и 1 лева. Евтини, но не продупчени.

Коментар

• Този италианец със столевката в Аукрото е мошеник. Питах го, ако наддам и спечеля дали мога да я получа на ръка в Италия. Той каза - Нема проблем - и ме блокира, за да не я спечеля. Такова чудо за севте ми се случва...

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
            Някой с оферта за 100 лв на Ферди от 1894г.?
            тоя италианец от аукрото не ти ли я продаде?щото и аз търся!!!

Коментар

• Някой с оферта за 100 лв на Ферди от 1894г.?
              podpis

Коментар

• фенове,ще има ли нумизматична сбирка в зала "ФЕСТИВАЛНА"тоя месец???

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  ЗБИРКА надали ще има нейде по света.

Надявам се, че купувача косьо28 не е коконът28 за 100-чката в аукрото.
                  абе може и той да е
                  той е благородна душа и не обича мошенниците и селяните по принцип (пък било то и от Италия), та вика да предпази малко нашево брата от мошенници - само за инфо - въпросния продавач няма и една монета!!
                  podpis

Коментар

• Какво става тука, бре? Никой нищо не пише
                    Big Sister

Коментар

За него нищо. Просто по инерция, мислейки за Исуса плеснах него. В крайна сметка намерих визираното от любителя на студиа в Слънчевия бряг:

Ooo, не, благодаря! Интересувам се само от монети и то български.

Искам да благодаря още и за това:
                      1. Че коригирате правописни грешки ( мисля, че трябва да пишем правилно) и..
                      2. Че изказвате съмненията си за някои предложения на "доброжелатели" Харесват ми честните сделки и хора.
                      Big Sister

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        Та кво за тоя пробит дукат?
                        За него нищо. Просто по инерция, мислейки за Исуса плеснах него. В крайна сметка намерих визираното от любителя на студиа в Слънчевия бряг:

Коментар

Ето снимките от предния пост:

Иначе докато ги качвах се усетих, че греша. Чисто технически.

Мисля за една монета, тя друга, ама утре ще мога да метна снимка. Но е сходна на вид поне, ако не друго.
                          Та кво за тоя пробит дукат?
                          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Ето снимките от предния пост:

Иначе докато ги качвах се усетих, че греша. Чисто технически.

Мисля за една монета, тя друга, ама утре ще мога да метна снимка. Но е сходна на вид поне, ако не друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от peter_pavlov Разгледай мнение
                              Някой знае ли кога ще има Сбирка в Шумен???

съжелявам за грешката
                              съжАлявам, като сме тръгнали да се коригираме - знам, че в Шумен така си го произнасяте, но не е правилно
                              П.С“ Ходил съм на сбирки в Шумен - няма ли да ти е по-добре да дойдеш на една сбирка в София, вместо на 3 в Шумен
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Нещо подобно, предполагам срещу студио в Слънчев бряг, дано греша!

дано грешиш - ама едва ли
                                като се има предвид кой я продава/заменя
                                "пендара с лика на Иисус"
                                какво ли ще да е това животно
                                пук тука темата е за златни монети - ама съмнявам се младежа (продавача де) да може да направи разликата
                                все пак "пендарата" я е гепил от баба си: - да не е давал пари за нея я
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X