IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Людмилата с емблемите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
    Абе то е ясно това....ама НЕМАШЕ нужда да го правиш
    айде 3100 от мен
    Гледам тук се очертал победител , само бат пешо може да пренаред листата ако сега викне ...3 крави и две овце
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Тая работа........ не е като оная работа
      Които не разбира.... да не се занимава с това!
      Аз това и правя, няма да дам и 5 лева за нещо което не го разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        То така, ама когато някой се опитва да продава скъпо защото е рядко, на хора които не разбират, а трябва да разбират за да го оценят, и когато той знае че те не разбират, на мен поне веднага почва да ми свети една червена лампичка в главата.
        Тая работа........ не е като оная работа
        Които не разбира.... да не се занимава с това!

Коментар

Само смъртта е сигурна
          То така, ама когато някой се опитва да продава скъпо защото е рядко, на хора които не разбират, а трябва да разбират за да го оценят, и когато той знае че те не разбират, на мен поне веднага почва да ми свети една червена лампичка в главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това с тези 40 бройки сигурно ли е защото в момента в който пуснах в интернет и вече видях сделка с нея. Да не са почнали да е секат и в Китай
            Само смъртта е сигурна

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

И аз не мога - та качвам мизата на 3 бона, не за друго, а за да мине все пак по-читава цена за точно тази монета.
              Успех на колегата, не разбирам защо въобще се дъвче след като ясно, че не е монета за стинка или две, еле пък от лаици в областта..
              Абе то е ясно това....ама НЕМАШЕ нужда да го правиш
              айде 3100 от мен

Коментар

• Това с тези 40 бройки сигурно ли е защото в момента в който пуснах в интернет и вече видях сделка с нея. Да не са почнали да е секат и в Китай

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Не мога да се оставя така аз......120 от мен.

И аз не мога - та качвам мизата на 3 бона, не за друго, а за да мине все пак по-читава цена за точно тази монета.
                  Успех на колегата, не разбирам защо въобще се дъвче след като ясно, че не е монета за стинка или две, еле пък от лаици в областта..

Коментар

Ухаа наддавам те веднага с още 50 - от мен 100
                    Не мога да се оставя така аз......120 от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Викам да напарвим едно надаване че да я приключим тая тема най-сетне.

Момко от мен имаш 50 лева за Людмила с емблемите.......възползваи се от горещата оферта докато не е изтекла.
                      Ухаа наддавам те веднага с още 50 - от мен 100

Коментар

• Викам да напарвим едно надаване че да я приключим тая тема най-сетне.

Момко от мен имаш 50 лева за Людмила с емблемите.......възползваи се от горещата оферта докато не е изтекла.

Коментар

• Не че нещо: ама си има монетаджийска тема.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тошко Африкански,
                            Я кажи ТИ колко плащаш за тази!?
                            Пък може и да ти извадя една...\
                            Басирам се, че на тази цена - в аукциона - ще я продадеш на куково лято!

Коментар

• Колко искаш?

Коментар

• ЛЮДМИЛАТА С ЕМБЛЕМИТЕ

Първоначално изпратено от tod74 Разгледай мнение
                                Продавам-Людмилата с емблемите една от най-редките монети в съвременната нумизматика мечта за всеки колекционер.Тираж 40бройки.Грейдвана в най-престижната компания с грейд PR65DCAM грейдвах я за да бъде сигурен купувача че е автентична това е на 100% гарантирано защото иначе ако е фалшификат не ги грейдват.Предложения на имейл:tod74@mail.bg може и бартер+доплащане.
                                Продавам-Людмилата с емблемите една от най-редките монети в съвременната нумизматика мечта за всеки колекционер.Тираж 40бройки.Грейдвана в най-престижната компания с грейд PR65DCAM грейдвах я за да бъде сигурен купувача че е автентична това е на 100% гарантирано защото иначе ако е фалшификат не ги грейдват.Предложения на имейл:tod74@mail.bg може и бартер+доплащане.
                                Attached Files
                                Last edited by tod74; 14.02.2014, 00:07.

Коментар

Working...
                                X