Първоначално изпратено от $
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Людмилата с емблемите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеТая работа........ не е като оная работа
Които не разбира.... да не се занимава с това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо така, ама когато някой се опитва да продава скъпо защото е рядко, на хора които не разбират, а трябва да разбират за да го оценят, и когато той знае че те не разбират, на мен поне веднага почва да ми свети една червена лампичка в главата.
Които не разбира.... да не се занимава с това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеСамо смъртта е сигурна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова с тези 40 бройки сигурно ли е защото в момента в който пуснах в интернет и вече видях сделка с нея. Да не са почнали да е секат и в Китай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
И аз не мога - та качвам мизата на 3 бона, не за друго, а за да мине все пак по-читава цена за точно тази монета.
Успех на колегата, не разбирам защо въобще се дъвче след като ясно, че не е монета за стинка или две, еле пък от лаици в областта..
айде 3100 от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе мога да се оставя така аз......120 от мен.
И аз не мога - та качвам мизата на 3 бона, не за друго, а за да мине все пак по-читава цена за точно тази монета.
Успех на колегата, не разбирам защо въобще се дъвче след като ясно, че не е монета за стинка или две, еле пък от лаици в областта..
Коментар
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеУхаа наддавам те веднага с още 50 - от мен 100Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВикам да напарвим едно надаване че да я приключим тая тема най-сетне.
Момко от мен имаш 50 лева за Людмила с емблемите.......възползваи се от горещата оферта докато не е изтекла.
Коментар
-
ЛЮДМИЛАТА С ЕМБЛЕМИТЕ
Първоначално изпратено от tod74 Разгледай мнениеПродавам-Людмилата с емблемите една от най-редките монети в съвременната нумизматика мечта за всеки колекционер.Тираж 40бройки.Грейдвана в най-престижната компания с грейд PR65DCAM грейдвах я за да бъде сигурен купувача че е автентична това е на 100% гарантирано защото иначе ако е фалшификат не ги грейдват.Предложения на имейл:tod74@mail.bg може и бартер+доплащане.Last edited by tod74; 14.02.2014, 00:07.
Коментар
Коментар