IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Аз дарих, а вие?

www.save-darina.org

... за повече информация посетете страницата на Дарина.www.save-darina.org, http://btv.bg/special/?story=637

Благодаря на Justpassingby, Opiten1, joro lex-a, Earthquake, dninja, XP1, Fossil, Patron, alexandar, VNM, LUBIMEC 13, memo, съни(тя), cmexypko, burner90226, lareman, SubZero,Слънчев вятър,kif,onzi и всички останали над 200 потребители на Investor.bg, които отделиха време да погледнат, за какво става въпрос в сайта и си изградиха мнение, каквото и да е то. За мен е удоволствие. Благодаря и на другите, които поне са си направили труда да надникнат в темата.

Коментар

• Здравей, SubZero, благодаря ти, че се присъединяваш към нас!
      В един блог на един известен човек, който се присъедини към нас, някой беше писал, какво ли ще стане, ако всички, които се нуждаят, започнат да правят така. А какво да правят, да гледат как смисълът на живота им си отива бавно.
      Ден след като пуснах парите за детето, влезнах в сайта и проверих списъка на дарителите. Не за да видя името си и да почеша егото си. Името ми вече е писано, като дарител на друго масто, тук в този форум. Просто исках да се уверя, че парите са пристигнали. Видях в списъка много хора, които са дали пет, четири, че дори и един лев. Наби ми се в очите, една вноска от две жени. За четири лева беше. Питам се, какво ли мисли твоят приятел за тези хора?
      Знаеш ли, не съм сигурен дали ще спасим детето!
      Сигурен съм обаче, че парите ще ги съберем!
      Ще ги съберем и още как, и за други деца ще останат!
      Докато има хора като тези две жени, като другите, които са отделили от залъка си, за да дарят надежда на родителите и сестричката и. За да дадът шанс на детето.
      Имам дъщеря, която скоро ще навърши две години. През ден я снимам когато спи. Няма по-крdсиво нещо от спящо дете.
      Искам след време да видя как моето дете си играе заедно с Дарина!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Честита Коледа на всички, които помогнаха и/или просто изказаха мнение тук! Но най-вече на uruk_hai!
        Браво, братле, завиждам ти за ентусиазма! Дано повече хора се замислят кое всъщност е най-важното!
        С радост забелязвам как даренията растат и като брой, и като единични суми. Вече има няколко похвално големи. Всъщност, за да се събере сумата са нужни около 1500 човека с дарения от около 500 лева. За повечето хора, сумата е солидна, но в България /според официалната статистика?!?/ "богатите" /това са хора, способни да похарчат за две минути поне 1000 лева за някаква глупост/ са около 2-2,5 процента от населението /в тази бройка не влизат феновете на HIMKO, естествено, които, въпреки че дават и повече пари на вятъра, попадат в една друга категория /. Това прави около 160-200 хиляди души. По 500 лева се събират поне 80 млн. лева!!!! С тези пари могат да се излекуват 150 деца като Дарина. Всяка година!!!!
        Всички знаем, че не може да се помогне на всички. Много от нас не помагат, само защото каузата им се струва обречена. Мой приятел, например, сподели, че няма да изпрати пари, защото такава сума не може да се събере никога. И нямало смисъл.
        Е, аз изпратих, но не го направих само за да спя спокойно. Нито чувствам съвестта си по-чиста. Напротив дори.
        Както и да е. Не искам да развалям нечий празник, насаждайки чувство за вина. Просто ми стана тъжно за едно дете. За много деца, всъщност. За всички деца в беда.

Весела Коледа...

Коментар

• ПОМОГНЕТЕ НА cmexyrko ПРАТЕТЕ МУ Биифийтъра, ВСЕ ПАК Е КОЛЕДА!

Честито Рождество Христово. На всички именници... Да се слави името Ви.
          http://www.save-darina.org

Коментар

• Оптимист съм! И за детето, и за нас!
            Весела Коледа!
            Отказвам пиенето докато не си получа Биифийтъра!

Коментар

• Първоначално изпратено от uruk_hai
              burner90226 направо ми стопли душата, мисля че окончателно разбуди коледния дух, по-големи вносни бележки минават ли.
              Минават как да не минават.И ви пожелавам в съвсем близко бъдеще дарените средства да ви се върнат многократно като печалби,за да имаме възможност да помогнем пак,тогава когато се налага.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                burner90226, вече съм превел, но пак ще преведа! Ако ти пратя скенокопия, от двата документа, мога ли да разчитам да съм № 1 в списъка ;-)
                Като свършат бутилките, ще разиграем Бутилка №1 на търг!

Ще се радвам ако си между първите в списъка.За съжаление няма да си първи защото вече имам получени платежни за направени преводи по банков път,чрез електронно банкиране.За наша радост сумите надвишават значително споменатите от мен 15 лева.Дано успеем.И пожелавам на всички добри хора да бъдем по щастливи хора от днес нататък и такива беди да се случват все по-рядко.

Коментар

• Нека всеки да помогне с каквото може...аз вече го направих!
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=LNHgnXm60WE

Коментар

• Току що гледах по BTV новините репортаж за Дарина и семейството и.

ИМА ШАНС! Аз помогнах, направете го и вие!
                      Весела Коледа! Бъдете здрави!

Коментар

• Модератор,
                        Остави една бутилка за да я подариш на Дарито като порасне.

Коментар

• Искам да споделя с всички тук, че има банер за тази кампания и на уеб страницата на 24 часа и уеб страницата на BTV... това специално го побликувам за тези, които не ми повярваха, още не е късно да се включите в инициативата.

Благодаря Ви за което...извинения приемам само със заверено от банката платежно или вносна бележка .

Весели празници на всички. И нека се случват чудеса...

http://www.save-darina.org/

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango
                            Здравейте!
                            Решихме с мой роднина, всеки да отдели сума от доходите си/трудови са/, която в края на годината да дарим. 50% искаме да е за лечение на деца и 50% да е за сираци.
                            http://www.kampaniata.org/
                            Bаngo, това е което успях да ти намеря като кампания за сираци и има смисъл според мен.
                            "Да насърчим отличните студенти-сираци, приели предизвикателството да се справят сами......"

По отношение на леченията или за Дарина
                            http://www.save-darina.org/
                            или БГ Коледа
                            http://www.bgkoleda.bg/

Коментар

• burner90226, вече съм превел, но пак ще преведа! Ако ти пратя скенокопия, от двата документа, мога ли да разчитам да съм № 1 в списъка ;-)
                              Като свършат бутилките, ще разиграем Бутилка №1 на търг!

Коментар

• burner90226 направо ми стопли душата, мисля че окончателно разбуди коледния дух, по-големи вносни бележки минават ли.

Коментар

Working...
                                X