IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от burner90226
    Имам в склада 48 бутилки отлежал джин Биифитър от 0,7 л.ОРИГИНАЛ.Не го продавам тъй като е със старите бандероли и не съм търсил начин да го "оправям" На първите 48 човека които преведат по 15 ( петнадесет) лева по сметката на това детенце аз ще им изпратя по 1 бутилка от този алкохол.Една бутилка джин Биифитър= 15 лева.Супер евтиния.Изпращате ми на мейла скенирана вносната бележка(платежното нареждане) и получателя,както и адреса до който трябва да изпратя бутилката и аз ви я изпращам по пощата.Пощенските разходи са за моя сметка.Мейла ми е: kosarastef@gmail.com
    http://www.save-darina.org/content/v...ang,bg/ <br />

Коментар

• Здравейте!
      Решихме с мой роднина, всеки да отдели сума от доходите си/трудови са/, която в края на годината да дарим. 50% искаме да е за лечение на деца и 50% да е за сираци. Сайтът на Фонда за лечение на деца: www.cfld-bg.com е "умрял" от няколко дни и не мога да получа нужната ми за превод информация, а също искам да проуча каки по какъв критерий ссе разпределят набраните средства. Ако има някаква друга регулирана и проверена организация ми пратите линк.
      За сираците търся, или дом за сираци с увреждания, или дом за сираци, чиито възпитаници изработват някакви продукти и ги продават с цел набиране средства за дома. Идеята за втория вид домове, е да подпомогна деца и възпитатели учещи се на труд и не търсещи милостиня. Отделно много домове са пълни са ромчета, които си имат и по два родитела, но ги мързи да ги гледат, но когато им стане изгодно си ги прибират за използване в джебчийсто, просия и др.
      п.п. Ще помисля и за директно дарение за болно дете, като Дарина, или някое друго за което пуснете информация, но предпочитам да преведа централизирано и компетентни специалисти да преценят кое дете е най-нуждаещо се, въпреки че ми се къса сърцето при мисълта, че трябва да се избира на кое детенце да се даде шанс за живот, при положение че за всяко от тях всяка една следваща минута може да е безценна.
      Призовавам всички, тупащи се в гърдите като богаташи бизнесмени, даващи стотици хиляди Евро за коли, палта и часовници, да отделят поне стойността на една гума от колата си, или на една брошка от тоалета на съпругите си, а защо не и повече, за да се спаси живота на още едно дете. Ако похарчаното за една вечер в Червило, Планет и Син Сити се събере, ще се плати лечението на над 10 деца. Всеки от тях може да си остане за една вечер вкъщи и да отдели спестената сума за нуждаещите се деца.
      Весела Коледа на всички и здраве и късмет на болните деца през новата година!

Коментар

• Re: Аз дарих, а вие?

www.save-darina.org

Всичко беше казано и "За" и "Против"... за повече информация посетете страницата на Дарина.www.save-darina.org

Благодаря на Justpassingby, Opiten1, joro lex-a, Earthquake, dninja, XP1, Fossil, Patron, alexandar, VNM, LUBIMEC 13, memo, съни(тя), cmexypko, burner90226, lareman, SubZero и всички останали над 200 потребители на Investor.bg, които отделиха време да погледнат, за какво става въпрос в сайта и си изградиха мнение, каквото и да е то. За мен е удоволствие. Благодаря и на другите, които поне са си направили труда да надникнат в темата.

Коментар

• Причини да се съмнява човек в безкористността на дадено действие наистина има много.И няма защо да се сърдите, че някой си е позволил да го изрази гласно...
          Всяко мнение е по-ценно от липсата на интерес

Аз също разгледах сайта и ще активирам тези данни:

Darina Rosenova Pencheva
          PROCREDIT BANK (Central Branch)

BGN: BG83 PRCB 9230 2013 9512 15
          EUR: BG06 PRCB 9230 2413 9512 10
          BIC: PRCBBGSF

CITY OF VARNA
          1 GENERAL KOLEV STREET
          TEL. +359 52 687 878

Коментар

• Ето нещо от форума на сайта :

За всички, които не вярват >
            URL с имената на лекарите на Дарина: http://www.save-darina.org/component.../id,2/lang,bg/ контакти на д/р Ивелина Рачева Университетска клиника @Света Марина URL на болницата : http://www.svetamarina.com/En%20v.1/contacts0_en.htm Address : Bulgaria Varna 9010 1 Hr. Smirnenski bul. University hospital “Saint Marina” Children Hematology clinic OPERATOR (+ 359) 52 302 - 851 (till 860) вътр. тел. на д/р Рачева : 285 (или може да попитате оператора) Мобилен на д/р Рачева : 0887/400880 Адрес на Дарина и нейното семейство : Варна , кв. Вл. Варненчик, бл. 403, вх В, ап. 23 Това ми костваше по/малко от 10 мин....Всеки , който не вярва можеше да провери ...

Коментар

• прецених, че мога да се разделя с някаква сума. преведох я директно по сметката и толкова.
              По повод мнение, че по "белия" свят имало фондации за тая работа....
              ами то и тук има фондации /около 2000/ ама да им имаме ли доверие??
              Само да припомня - фондация "Ефория Зограф" събираха пари с цел възстановяване на манастира в Атон.....и? събраха се пари, а манастира си е на същия хал.
              ами фондация "Ванга" - действат за духовно издигане на нацията /по устав/, а де факто са печатница за безотчетни пари - който е бил на Рупите знае какви цени са ударили на всичко, а духовно никой не се е издигнал.
              примери много.....
              дано детето се оправи.

Коментар

www.save-darina.org

Всичко беше казано и "За" и "Против"... за повече информация посетете страницата на Дарина.www.save-darina.org

Коментар

Колега uruk_hai, поздравявам те за желанието ти да помогнеш!
                  Нямам време да четя цялата тема, ама виждам, че дори за благородността на тази ти борба има неверници. Това е жалко! Но нека не им обръщаме по-голямо внимание от това, което заслужават! Дай пак сметките!
                  Успех!
                  Дари, дръж се - има хора, които ще помогнат!

А защо благотворителността е популярна около Нова година?
                  Ами много просто - счетоводството подава данни за очаквания финансов резултат на фирмата и е нормално да се търсят начини за оптимизирането му. Благотворителността дава такава възможност - ако и точно тук този аргумент да не е най-подходящия! Но това дава обяснение - защо точно покрай Нова година?

Коментар

• Аз дарих, а вие?

www.save-darina.org

Коментар

• Ще я докараме и до по-далеч.Да свършим сега най-важното пък другото е лесно.
                      Само здраве да има!

Коментар

• dninja, не му е тука мястото ама и аз душа нося, искам да те поздравя и да знаеш, че си мисля от време на време за басейна, дано догодина да я докарам и до там .

Коментар

• Нептуне,
                          Щях много да си отворя устата,но размислих-ПЛУВАЙ.
                          Аз имам ИМЕ!!!!То не се купува.

Коментар

• оуууу, батка ама ти въобще не си в час;

няма нищо анонимно, имам ЕГН-тата на майката, бащата, сестрата
                            адреси и телефони, съвпадат с тези в банката, познавам хора, към които са се обърнали за помощ лично, те ми споменаха за проблема

няколко медии вече изнесоха информация, която е проверена

моля те отдели време да се запознаеш с материалите изнесени в сайта, прочети и всички мнения

ако това е измама е толкова перфектна, че можеш и ти да се вържеш като мен... и после никой няма да ти се смее...

намесени са институции като Соловей Соди, училища, болници, виж списъка Приятели на сайта...

много ама много си празнодумен в момента

Коментар

• Да бе Нептуне, ама като направим повече пари, тогава ще си направим и фондация с нестопанска цел... и ще събирам пари, които да управляваш изпълнен с доверие в себе си, ама айде докато се наканим двамата с тебе, да оставим другите да решават сами.

Коментар

• Първоначално изпратено от Earthquake
                                O Нептун-e, о Тома Неверни. Ще се въздържа от квалификациите, които ми идват наум пич, но за теб няколко неща:

1. Да, навън е пълно с мошеници, които дебнат с мъка изкараните ти парички, за да сложат ръка на тях, но я си представи, че....В СЛУЧАЯ ГРЕШИШ! Какво ще стане, ако заради дребнавите ти съмнения откажеш някого да дари и се окаже, че сумата не достига с мъъъничко за да се направи операцията, а? Ще може ли меркантилната ти душа да живее спокойно ден след ден със съзнанието, че е можело нещо да направиш, но ти не само не си го направил, но си спрял и други да го сторят??

2. Да, винаги е възможно да станеш жертва на измама, но не е ли по-добре да поемеш този риск и да спасиш безсмъртната си душа с едно добро дело вместо да виеш по форумите за хипотетични мошеници, които са си направили труда да оставят в сайта си координати даже?
                                .
                                Шанс да те измамят има на всякъде, но когата шансът да те измамят е 99% това не е реален риск!!! Някой анонимко е направил един сърцерадирателен сайт и вие се юрвате да помагате без да знаете изобщо кой е, а стотици реално нуждащи се през това време оставят без помощ!!!

НЕ СИ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИТЕ НА МОШЕНИЦИ!!!! ПОДКРЕПЕТЕ РЕАЛНО НУЖДАЕЩИТЕ СЕ!!!!

Коментар

Working...
                                X