If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г
02 Jan 07 19:41 Receive Money from ---- 33.00 processed
02 Jan 07 14:38 Receive Money from --- 53.50 processed
01 Jan 07 16:09 Receive Money from ----- 10.00 processed
30 Dec 06 12:33 Receive Money from ---- 37.96 processed
30 Dec 06 00:21 Receive Money from ---- 37.80 processed
29 Dec 06 22:36 Receive Money from ---- 10.09 processed
29 Dec 06 20:17 Receive Money from ---- 24.95 processed
Общо: 1.100 EUR!
P.S. След консултация с админа на сайта за Дарина, събирането на пари ще продължи до края на седмицата и цялата сума ще бъде преведена по банков път на 08.01.
Търси се: най-твърдия мач този уикенд!
« -: Днес в 15:47:26 »
--------------------------------------------------------------------------------
Sportingbet ни дават шанс да удвоим парите събрани за Дарина като ги заложим на един мач с коеф. до 2.0
Ако загубим, Sportingbet ще дарят на Дарина загубената сума, т.е. не се губи нищо, само можем да спечелим повече пари за Дарина ако познаем мача.
Моля давайте вашите обосновани прогнози с коеф. до 2.0
В петък ще пусна анкета с всички предложения и до събота на обед ще тече гласуването
Всички виждате ,че когато хората се обединят за една идея.....дори и големите Букита се вклучват за каузата....
Мобилтел откри днес SMS номер в помощ на малката Дарина от град Варна. Всеки абонат на М-Тел вече може да изпрати съобщение на кратък номер 1365 и по този начин да дари 1 лев за спасяване на детето. Операторът взе това решение, за да могат повече хора да се включат в кампанията за събиране на средства за животоспасяваща операция на болното от левкемия тригодишно момиче.
Идеята за активиране на специален номер дойде от абонати на М-Тел, които изразиха желание да участват в играта LOOP Мега Желание и ако спечелят, да дарят наградата от 100 000 лева за лечението на Дарина. Около EUR 300 000 ще са нужни за операцията на Дарина, ако се наложи да бъде извършена в чужбина. Сумата е непосилна за семейството, това накара стотици хора и организации да се включат в инициативата и да дарят средства за спасяването на живота на малкото дете.
някой използвал ли е Epay.bg, за да ми каже как става да изпратя и аз?
Сам се справих, много по-бързо и удобно е.
До момента събраните средства по банковата сметка възлизат на:
1 339.84 EUR и 55 648.95 BGN
Толкова е сладко това дете, че чак ми се къса сърцето.
В същото време такъв гняв ме е обсебил заради тая скапана държава, която по никакъв начин не се грижи за децата си или ще ти вземат комисионна за превода или ще ти сложат 20 % на левчето смс.
Държава, която печели от личните трагедии на поданниците си.
Вальо Топлопо и всякакви подобни мизерници трябва да спят и живеят до това мило дете - мамка им.
Извинявам се за емоциите, но това не е държава.
Стискам палци за Дари!
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Убаво, Жоре, ще прата по банката. Па щеше ми се и комисионната да иде за нашта работа, ама кат са толкова стиснати по банките, кво да напраим я, ше се примирим.
Па за църквата не се коси толкоз. Ний да си оправим хорските работи, па тея другите да си оправат църквата. Те оти не дадат и те по нещо. Нали техната мъдрост отгоре иде, а не отдоле я, па нали на живота требва да се служи. Кой колкото има, може да даде.
Ветре, искрено съжалявам и ти съчувствам за загубата.
Парите пратих чрез банка - дори 2 лева комисионна ми взеха тези серсеми, а некво девойче 5 пъти ме пита какво да пишела в платежното за основание...Аз и казвам дарение, тя си знае "захранване на сметка"...Мноо тъпа банка, ама ми е точно под офиса, та така.
И за църквата си прав - трябва да има кой да влаа, щото младите ора напоследък само у интернет влаат, а църквата даже не знаат де се намира...лоша работа
Гоше, - за Жорето-лекса думам, ти как прати парите, по банката или друг некой начин. Я питам оти и я искам да прата, па ти вервам и на тебе, за Дарито искам да прата, да ни е само живо и здраво, мънинката да оживей искам. Па я досега не вервах много много на разни сметки там по банките, миналата година дадах на Попа 100 лв да оправа църквата, ама ся съм казал, че за църквата стига толкоз, сега требва да дам за децата, за да има кой да влява у църквата утре,други ден, иначе за кво е тая църква, ако нема кой да вляне у нея, па и попа рече, че така е по-убаво, и на деца съм давал ама така на ръка, па ако кажеш, че нема страшно и по банката и по сметката ще прата, оти и яз имам син, па немахме време да се опознайм и много страдам ся по коледа за него е тва голема мъка да си не видиш детето и искам да прата пари Жоре, я парите ги не харесвам, а некой път чак ми се иска и да ги манат тея пари вече.
Коментар