IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В интерес на истината, ...

.....Прокредит банк откри дарителската сметка напълно безплатно, като я захрани с 2500 лева, в знак на съпричастност.

Разпитахме и из други банки, но никъде нямаха практиката да освобождават такива преводи от такси...

Затова, минахме на варианта чрез нашето посолство в САЩ, което ще съдейства за безчарджния превод на събраните от българите в щатите и Канада средства. Повече за това има на сайта на Дари.

Водим разговори с посолството, за активиране на пейпал акаунт, защото семейството на Дари не разполага с такъв, а и в интерес на сигурността на дарителите е, да знаят, че средствата им отиват в дарителската сметка, от която могат да се изразходват пари при много ясни, точни и конкретни условия и при наличието на пет сантиметрова купчина документи.

Коментар

• Stava vupros za prevodite v EUR ot chujbina

Коментар

• Toku sto prevedoh oste pari, samo edno ne moga da razbera bankata v BG ne moje li da ne subira taksi pone kogato se kasae za darenia, tova bi bil nejnia skromen prinos, ne moje 10% ot sumata da otiva za taksi, tova e nelepo i sramno! Njama li kak da se dogovorite za tova?
        Pozdravi i stiskam palzi Dari da se opravi!

Коментар

• Здравейте на всички и благодаря.....

.............за това, което правите за Дари.

Един от админите на сайта на Дари съм, пиша отдавна по форуми, някои даже модерирам, но на такова ведро настроение никъде не съм бил свидетел.

Вчера излезе становището на републиканския консултант по детска онкохематология, проф. Драган Бобев, в което той казва, че цитостатичното лечение е изчерпало своите възможности и единственият шанс за Дари и костномозъчна трасплантация.
          http://www.save-darina.org/content/view/46/48/lang,bg/

Налага се да ускорим максимално нещата, затова влязохме в контакти с няколко чуждестранни клиники. Засега, най-реалната възможност е операцията да бъде проведена в Израел. Започна подготовката на документите на семейството, чакаме становище от Комисията за лечение в чужбина и изобщо нещата се задвижват скоростно.

Но най-важното, съдбата на Дари да зависи от нечий чиновник, беше избягната. Благодарение на вас, на нас, на всички хора, станали съпричастни с нейната съдба.

Тенкю, пийпъл! Ако имате каквито и да е въпроси или просто искате да изкажете своето мнение, да дадете идея или предложение, моля, заповядайте на сайта на Дари, прочетете последните новини, свързани с лечението й, със събраните средства, посетете форума там, за което не се иска никаква регистрация.

Отдавна, вашият форум е включен сред приятелите на Дари, тъй че, там ще бъдете като у дома си...

Коментар

• хубави печалби се изкараха последните дни...така че можем да дадем пак по някой лев,ако не чрез превод -чрез смс също!!
            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Не бях чувал нищо за този случай, дори и по ТВ-то.Днес го прочетох от тука , от Форума.Преведох 50 лв , дано и други да го направят.
              Ничие детенце не заслужава такава съдба. Тази инициатива е тест за нас като хора, тест за човечност.

Коментар

• Здравейте,

Не бях запознат с проблема на Дарина, или по-скоро призивите които слушах по-радиото ми минаваха край ушите без да достигнат съзнанието ми... Вчера вечерта гледах репортажа за малката Дарина и тутакси хванах клавиатурата и наредих скромна сума...

Просто никое малко детенце не заслужава подобна участ.

Та, господа кихайте още кинти, все пак голямо бонго падна на пода, тия дни така че ;-)) , не би ви заболяло много...

Дарява се със сърце, господа.

Сполай Ви!

И да се надяваме да не сме объркали Сметките МУ!

Коментар

• Вчера в централната емисия новини на Нова имаше обширен репортаж за Дарина.

Много поздрави на всички, които съветваха да не си даваме парите на измамници...

Коментар

• Поздрави

http://darina.amam.bg/

още една интересна инициатива, за Дарина.

"Da spasim Darina: http://darina.amam.bg izprati tova na vsi4kite si poznati ot ICQ i Skype. Izprati i kartichki na vsi4ki emaili koito znaesh. Da predizvikame lavina. Da spasim Darina!"

Находчиво .

Коментар

• Хора по 5 лв. да дадем пак ще помогнем!
                      Айде не се стискайте!

Коментар

• Здравейте на всички,

момчета и момичета, мина Коледа и съвсем забравихме за Дарина!

Препратете го на Ваши познати и приятели!

Все още сметките са отворени!

Лек и приятен ден и много успехи във всичко през новата година!

Коментар

• Все още докторите не са казали кога ще трябват парите!
                          Сметките са отворени!

http://www.save-darina.org/

Лека събота и неделя!

Коментар

• Днес, уважаеми момчета и момичета, е 05.01.2007г, а сумата за Дарина все още не сме я събрали. "Има време" ще каже някой наум, но едва ли ще посмее да го каже и на глас.
                            А днес за някои е още един добър ден, защото е какво? ... дата на сетълмент за първите продажби на МОНБАТ. Извъртяха се близо половин милион акции с чист келепир 3,00 лв. на парче. Спекуланти, малки и големи, гушнахме по сметките си близо 1,500,000 /един милион и петстотин хиляди лева/. Браво на нас - все така да правим!. Но само 5% от тази печалба са достатъчни за Дарина.
                            Винаги съм смятал, че подобни кампании трябва да са фокусирани върху точно определена целева група и за това ще си позволя с най-добри чувства да спомена тези, които направиха добри профити: Елана, Бенчмарк, Инвестбанк, Карол, ПИБ, Евробанк, Булброкърс, Капман, БКК и други.
                            Видях познати имена в списъка на дарителите и знам, че повечето колегите вече са направили своето дарение, ама - що пък да не повторят, за добро е все пак?
                            Ето ви и линка към epay, колеги брокери, консултанти, анализатори, бек-офис ... www.epay.bg

!!! линка към страницата на Дарина по-долу е грешен - изписано е safe вместо save.

Коментар

• Некой добър човек знае ли докога е отворена сметката, до коя дата може да се пращат парички ?

Коментар

• Киф, па я днеска пак имах некоя джобна сума и както си вървех, се сетих и направо у първата банка се бухнах- у Булбанката се случи. Верно не беха много пари - 50 лв. ама ме изненада, че ми не взеха комисион, целата сума отиде, викам си дали момичето беше толкова убаво та прати целата сума или така са решили, ама и не питах, щом пращат, нека, нека. Айде кой има некоя джобна може да я праща.

Коментар

Working...
                                X