Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви акции да подаря на внучките за Коледа?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеПрав си за ябълката. Купих им, за да "дразнят" родителите си, които имат по нещо от Ейпъл. А за другите си прав, ще помисля. Против Кока кола съм принципно, защото напитката е вредна и не искам да се учат да печелят пари от лоши неща. Дивидентите са хубаво нещо, но трябва да се научат да мислят и за капиталовата печалба.
Всъщност не искам непременно да играят на борсата. Желая да мислят интелигентно и гъвкаво за парите. Не че те са всичко на този свят, но помагат да го живееш по-добре.
Благодаря ти за отзива и съветите! Императорски!
Иначе и Паяков е прав - аз напоследък се замислям за Sanofi.
Що не им купуваш различни работи - на едната Allianz, на другата: Sanofi (напримерно)?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕдра фармацевтика или козметика. По-добре външна. Хем ще им е интересно да следят новините за компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://www.4-traders.com/PERNOD-RICA...rapide&mots=ri
тъкмо като порастнат и уискито което сега е сложено в бъчви ще става за продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеИскам да подаря на двете си внучки малко акции. Не толкова за печалбата, колкото да знаят като пораснат, че пари се намират на много места.
Преди време им подарих по една акция на Ейпъл. Сега искам още, но други. Дайте съвет какви!
ПП Внучките и са на 9 и 5 години. Ще имат възможност да разполагат с акциите си чак когато станат на 18 години. Така че търся акции с перспектива.
тъкмо като порастнат и уискито което сега е сложено в бъчви ще става за продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБраво, Дилетантов: ей-това се казва мъдър човек.
Подари им нещо могъщо - но и дето да си сигурен, че ще бъде такова и след 15-20 години - Ябълчицата не зная дали е такова - знаеш как е в технологиите.
Подари им напримерно Allianz или Coca cola, или Nestle - дивидентчета по-сосни да вземат.
Всъщност не искам непременно да играят на борсата. Желая да мислят интелигентно и гъвкаво за парите. Не че те са всичко на този свят, но помагат да го живееш по-добре.
Благодаря ти за отзива и съветите! Императорски!
Коментар
-
Браво, Дилетантов: ей-това се казва мъдър човек.
Подари им нещо могъщо - но и дето да си сигурен, че ще бъде такова и след 15-20 години - Ябълчицата не зная дали е такова - знаеш как е в технологиите.
Подари им напримерно Allianz или Coca cola, или Nestle - дивидентчета по-сосни да вземат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПодари им "Малката кибрито-продавачка" на Андерсен!...Дано да не свършат като нея,кат знам на теб колко ти е акъла!Last edited by diletant; 26.11.2015, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеТака че търся акции с перспектива.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам. Не мисля, че Междузвездни войни ще спрат до тук
Улегнала компания, дивиденти и т.н.
Може и да са на загуба след 10 години, но не мисля че търсиш ефект за задължителна печалба. По скоро друго е това, което търсиш. Нагласата към инвестицията, възможността да обясниш, че гледането на филми носи принадена стойност. Нещо такова, ама не съвсем......
Коментар
Коментар