Radoslava, не се сърди ама не е лошо да минеш на очен лекар - определено ти се е изменил диоптъра - като изключим симпатичния на външев вид премиер можеш ли да изредиш 3 политици от БСП, които вършат точно това заради което си ги подкрепила?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ахмакТи тука колко млади хора видя
http://dsb.bg/display.php?show_category=12&type=52
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от MILOMКАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ахмакПреди време гледах по тв събрание на ДСБ. Пълно с беловласи старци. Добре че се показа Иван Костов че стана ясно че са ги събрали ДСБ. Иначе си мислех че пак Станишев е събрал актива.
Проблемът в БГ е съвсем друг. От това което слушам и виждам разбирам че голяма част от населението иска някой да ги управлява. И никой не разсъждава в посоката че той трябва да избере някой който да управлява неговото държавно имущество. То частното всеки си го управлява сам. И така ще бъде докато 40% от БВП се преразпределя. И много ясно че щом толкова много се преразпределя ще има и ДПС. А щом има ДПС ще има АТАКА а щом има атака ще се появи и Б.Б.
Както се казва всяка крушка си има опашка.
А тези които смятат че Иван Костов е десен могат да се стиснат за палците. В друга тема бях задал 5 въпроса за Костов но неговите подръжници предпочетоха да се дразнят с олигофрените във форума. Въпрос на политически манталитет.
Във Варна средната възраст на членуващите в ДСБ е около 40г и смея
да твърдя,като човешки ресурс -най-качествената .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от MILOMКАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.!
Вложенията започват да се разминават с очакваните резултати.Такава
хилава икономика като нашата неможе да поеме подобна КОРУПЦИЯ.
Коментар
� -
Преди време гледах по тв събрание на ДСБ. Пълно с беловласи старци. Добре че се показа Иван Костов че стана ясно че са ги събрали ДСБ. Иначе си мислех че пак Станишев е събрал актива.
Проблемът в БГ е съвсем друг. От това което слушам и виждам разбирам че голяма част от населението иска някой да ги управлява. И никой не разсъждава в посоката че той трябва да избере някой който да управлява неговото държавно имущество. То частното всеки си го управлява сам. И така ще бъде докато 40% от БВП се преразпределя. И много ясно че щом толкова много се преразпределя ще има и ДПС. А щом има ДПС ще има АТАКА а щом има атака ще се появи и Б.Б.
Както се казва всяка крушка си има опашка.
А тези които смятат че Иван Костов е десен могат да се стиснат за палците. В друга тема бях задал 5 въпроса за Костов но неговите подръжници предпочетоха да се дразнят с олигофрените във форума. Въпрос на политически манталитет.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от MILOMКАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ssonyyПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от MILOMКАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от MILOMКАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.!
Нищо не препоръчвам!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MILOMКАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от val/sheПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от MinavastИзборите сте са през октомври май;-)))-Гледам статистиката за гласуването тук.
За един час ДСБ от водеща с близо 30% падна под ДПС,която имаше само 4%.Да не раздават безплатни фереджета някъде?))
преди малко бяха гласували само 4 човека там
ОПС една поправка и за БСП беше гласувал само 1 човек - а сега са на първо място - явно всички министерства след 15 часа само кибичат
поздрави на всички кибици - още малко ви остана след това ще трябва и да работите!
Другарите също са се задействали,че нещо не съвпадаха резултатите със "социолог. проучвания".
То това им е работата на хората да гласуват по форуми, а един мармот завива шоколада в станиол
Коментар
� -
КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.http://milom.blog.bg/
Коментар
�
Коментар