IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анархия няма да настъпи-пример 1997-2001г.През този период ДПС беше там където и е мястото-в ъгъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от polar
      Първоначално изпратено от val/she
      Първоначално изпратено от polar
      Първоначално изпратено от cudicini
      Eeeeeeeх, ако можеше някой да изгони червените и от парламента.........
      Това добре, а след това?
      Кой ще ни управлява?
      Или искаме анархия да стане, така ли?
      E много подценявате аудиторията.
      Никой не подценявам, но доколкото знам все още сме държава с демократично управление, а не с диктатура че да се гоним. Затова си имаме и избори, когото изберем, той ни управлява. Всички ние си избрахме сегашните управляващи, а както изглежда новите ще бъдат почти същите, реално сегашните но без НДСВ.
      Като гледам вероятността за това е над 90%.
      Как се вписват в ДЕМОКРАТИЧНИЯ избор ,практиките на ДПС с автобусите с избиратели,които не си плащат данъците в БГ,закупуването на гласове-Перник,а сега и Сандански .Споменавам само тези две места,защото там е документирано с видеоматериали.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
        Първоначално изпратено от polar
        Това добре, а след това?
        Кой ще ни управлява?
        Никой не подценявам, но доколкото знам все още сме държава с демократично управление, а не с диктатура че да се гоним. Затова си имаме и избори, когото изберем, той ни управлява. Всички ние си избрахме сегашните управляващи, а както изглежда новите ще бъдат почти същите, реално сегашните но без НДСВ.
        Като гледам вероятността за това е над 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от polar
          Това добре, а след това?
          Кой ще ни управлява?

Коментар

• Мисля, че трябва да я разберем Радославка - при положение, че се краде толкова нагло, все някой има полза от това и настоящото положение му харесва ....
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• След тея идиоти, всеки би се справил по-добре.

Коментар

• ЗА ЦСКА И ПОЛИТИКАТА НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП :

ВСИЧКО МИ Е ЯСНО САМО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ТРЯБВА другаря Алексадър Трифонов Томов да отърве кожата за пореден път !!!

КАКВО Е ВИНОВЕН ОТБОРА И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА - ЧЕ ЕДИН КРАДЕЦ Е СЛОЖЕН КАТО ПРЕДСЕДЕТЕЛ НА ТОЗИ ОТБОР !!!

ПРАМОД МИТАЛ ПРОСТО НАЙ СЕТНЕ УСПЯ ДА ГО ВЪРНЕ НА ТОМОВ ЗА ЛЪЖИТЕ МУ И Е ВРЕМЕ ДЪРЖАВНИТЕ МЪДЕРЦИ ДА ГО ВКАРАТ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО - В ЗАТВОРА - СТИГА Е МЪРСИЛ ЗЕМЯТА ,ТАЗИ ГАД!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini
                  Това добре, а след това?
                  Кой ще ни управлява?

Коментар

• Eeeeeeeх, ако можеше някой да изгони червените и от парламента.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
                      luckyboy,
                      точно такива разсъждения като твоите не ги разбирам. За проблеми и лошите страни на държавата ни, добре, но ти не казваш нищо положително, а само лошите неща. Реално, на тебе ти харесват само лошите неща, защото за добрите неща и за постиженията и дума не казваш.
                      Искам да те попитам: Ти патриот ли си и обичаш ли България?
                      Само на този въпрос ми отговори.

П.С. Определено не нося подобна фамилия, а и не знам за кой говориш. Иначе, ако те интересува, да омъжена съм, няма да ти се отвори парашута.
                      Точно защото съм патриот изобщо не се радвам на тези новини - когато на всяка една добра новина излизат по 6 лоши аз как да гледам?

а за женитбата - не благодаря!
                      гледаме в диаметрално различни посоки

П.С. така като ми гледаш ник-а мислиш ли, че съм черноглед.
                      Просто изтървахте инерцията и ако не включите поне на 4-та след 2-3 години няма да си толкова доволна от живота си

Коментар

• luckyboy,
                        точно такива разсъждения като твоите не ги разбирам. За проблеми и лошите страни на държавата ни, добре, но ти не казваш нищо положително, а само лошите неща. Реално, на тебе ти харесват само лошите неща, защото за добрите неща и за постиженията и дума не казваш.
                        Искам да те попитам: Ти патриот ли си и обичаш ли България?
                        Само на този въпрос ми отговори.

П.С. Определено не нося подобна фамилия, а и не знам за кой говориш. Иначе, ако те интересува, да омъжена съм, няма да ти се отвори парашута.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                          Първоначално изпратено от luckyboy
                          Първоначално изпратено от Radoslava
                          Надявам се,това,което пишете да е проява на ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,което ние неможем да схванем.
                          Имам много добро чувство за хумор, само че не разбирам какво общо може да има то с това което съм написала. Какво не можете да схванете?
                          Радослава, ти да не си омъжена за един идиот Караславов дето пише във форумите на news.bg?
                          достатъчно е да отвориш който и да е днешен вестник, за да прочетеш: ЕС поставя под мониторинг и парите по оперативните програми, ЕС започва процедура срещу БГ за 112, ЕС започва процедура срещу БГ заради енергоразпределението, ЕС започва процедура срещу БГ по Натура...... няма смисъл да ги изреждам повече!

КПСС - БКП - Да живей Сашо Томов!
                          господина е потвърждение ,че българина се радва само на лошите новини колкото повече лоши новини толкова подобре се чувства ей това е ..........
                          Кои са добрите новини за тази година,че да се порадваме?
                          Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                            Първоначално изпратено от Radoslava
                            Надявам се,това,което пишете да е проява на ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,което ние неможем да схванем.
                            Имам много добро чувство за хумор, само че не разбирам какво общо може да има то с това което съм написала. Какво не можете да схванете?
                            Радослава, ти да не си омъжена за един идиот Караславов дето пише във форумите на news.bg?
                            достатъчно е да отвориш който и да е днешен вестник, за да прочетеш: ЕС поставя под мониторинг и парите по оперативните програми, ЕС започва процедура срещу БГ за 112, ЕС започва процедура срещу БГ заради енергоразпределението, ЕС започва процедура срещу БГ по Натура...... няма смисъл да ги изреждам повече!

господина е потвърждение ,че българина се радва само на лошите новини колкото повече лоши новини толкова подобре се чувства ей това е ..........
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she

Коментар

Working...
                                X