Анархия няма да настъпи-пример 1997-2001г.През този период ДПС беше там където и е мястото-в ъгъла.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polarПървоначално изпратено от val/sheПървоначално изпратено от polarПървоначално изпратено от cudiciniEeeeeeeх, ако можеше някой да изгони червените и от парламента.........
Кой ще ни управлява?
Или искаме анархия да стане, така ли?
Като гледам вероятността за това е над 90%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/sheПървоначално изпратено от polarПървоначално изпратено от cudiciniEeeeeeeх, ако можеше някой да изгони червените и от парламента.........
Кой ще ни управлява?
Или искаме анархия да стане, така ли?
Като гледам вероятността за това е над 90%.
Коментар
-
ЗА ЦСКА И ПОЛИТИКАТА НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП :
ВСИЧКО МИ Е ЯСНО САМО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ТРЯБВА другаря Алексадър Трифонов Томов да отърве кожата за пореден път !!!
КАКВО Е ВИНОВЕН ОТБОРА И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА - ЧЕ ЕДИН КРАДЕЦ Е СЛОЖЕН КАТО ПРЕДСЕДЕТЕЛ НА ТОЗИ ОТБОР !!!
ПРАМОД МИТАЛ ПРОСТО НАЙ СЕТНЕ УСПЯ ДА ГО ВЪРНЕ НА ТОМОВ ЗА ЛЪЖИТЕ МУ И Е ВРЕМЕ ДЪРЖАВНИТЕ МЪДЕРЦИ ДА ГО ВКАРАТ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО - В ЗАТВОРА - СТИГА Е МЪРСИЛ ЗЕМЯТА ,ТАЗИ ГАД!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslavaluckyboy,
точно такива разсъждения като твоите не ги разбирам. За проблеми и лошите страни на държавата ни, добре, но ти не казваш нищо положително, а само лошите неща. Реално, на тебе ти харесват само лошите неща, защото за добрите неща и за постиженията и дума не казваш.
Искам да те попитам: Ти патриот ли си и обичаш ли България?
Само на този въпрос ми отговори.
П.С. Определено не нося подобна фамилия, а и не знам за кой говориш. Иначе, ако те интересува, да омъжена съм, няма да ти се отвори парашута.
а за женитбата - не благодаря!
гледаме в диаметрално различни посоки
П.С. така като ми гледаш ник-а мислиш ли, че съм черноглед.
Просто изтървахте инерцията и ако не включите поне на 4-та след 2-3 години няма да си толкова доволна от живота си
Коментар
-
luckyboy,
точно такива разсъждения като твоите не ги разбирам. За проблеми и лошите страни на държавата ни, добре, но ти не казваш нищо положително, а само лошите неща. Реално, на тебе ти харесват само лошите неща, защото за добрите неща и за постиженията и дума не казваш.
Искам да те попитам: Ти патриот ли си и обичаш ли България?
Само на този въпрос ми отговори.
П.С. Определено не нося подобна фамилия, а и не знам за кой говориш. Иначе, ако те интересува, да омъжена съм, няма да ти се отвори парашута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от luckyboyПървоначално изпратено от RadoslavaПървоначално изпратено от val/sheНадявам се,това,което пишете да е проява на ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,което ние неможем да схванем.
достатъчно е да отвориш който и да е днешен вестник, за да прочетеш: ЕС поставя под мониторинг и парите по оперативните програми, ЕС започва процедура срещу БГ за 112, ЕС започва процедура срещу БГ заради енергоразпределението, ЕС започва процедура срещу БГ по Натура...... няма смисъл да ги изреждам повече!
КПСС - БКП - Да живей Сашо Томов!Нищо не препоръчвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luckyboyПървоначално изпратено от RadoslavaПървоначално изпратено от val/sheНадявам се,това,което пишете да е проява на ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,което ние неможем да схванем.
достатъчно е да отвориш който и да е днешен вестник, за да прочетеш: ЕС поставя под мониторинг и парите по оперативните програми, ЕС започва процедура срещу БГ за 112, ЕС започва процедура срещу БГ заради енергоразпределението, ЕС започва процедура срещу БГ по Натура...... няма смисъл да ги изреждам повече!
КПСС - БКП - Да живей Сашо Томов!"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RadoslavaПървоначално изпратено от val/sheНадявам се,това,което пишете да е проява на ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР,което ние неможем да схванем.
КПСС - БКП - Да живей Сашо Томов!
Коментар
Коментар