IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от YNM
    call-151
    може ли да ни обясниш за кого трябва да гласуваме и защо
    Докато чакаме някой да ни каже за кого да гласуваме, няма да сме направили личен избор.
    А "защо", - за да сме взели участие или поне, опитали, в определянето на начина по който ще ни управляват и личностите, които ще го правят .

Всеки решава сам за себе си какви са приоритетите му, какво бъдеще желае за себе си и за децата си.

Един иска сигурност, друг - свобода за предприемчивите, трети - законност (някой - всичко това на куп ), имаме глави на раменете си, уши - да чуем какво ни обещават партиите, очи - да видим какво правят всъщност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
      А кой ви е казал че Пеевски е човек на ДПС.
      Глупсти на търкалета. Доколкото си спомням имаше общ бизнес с малкия Дичев. Или така да се каже НДСВ. Въпрос на пари момчета и момичета.
      http://www.segabg.com/online/article...d=2&id=0000202

не казвай на черното - бяло ...!!!

Коментар

• А кой ви е казал че Пеевски е човек на ДПС.
        Глупсти на търкалета. Доколкото си спомням имаше общ бизнес с малкия Дичев. Или така да се каже НДСВ. Въпрос на пари момчета и момичета.

Коментар

• call-151
          може ли да ни обясниш за кого трябва да гласуваме и защо
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
            Първоначално изпратено от call-151
            Не мога да допусна, че 32 (до сега) от пишещите в този форум (пишещи и имащи нещо общо с инвестиране и икономика) са отбелязали като свой избор ДПС. Или някой си прави неуместни шеги като изкривява и обезсмисля допитването, или наистина (което ми изглежда не много вероятно), реални привърженици на ДПС извън този форум, ни "гостуват" целенасочено.

Резултатите на БСП не ме изненадват, много хора са възпитани от бабите и дядовците си и са закърмени с легендите за справедливите управници, достъпно за всички здравеопазване и образование и евтините стоки по Тошово време...
            Нищо, ще поживеят и ще видят...
            Кое е странно в това човек да подкрепи ДПС? Аз съм техен привърженик, защото те винаги защитават малцинствата от дискриминация, а и освен това са една съвременна либерална партия, член на либералния алианс и призната в ЕС. Кое е странно тук?
            Koй и как Ви дискриминира?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
              Първоначално изпратено от call-151
              Не мога да допусна, че 32 (до сега) от пишещите в този форум (пишещи и имащи нещо общо с инвестиране и икономика) са отбелязали като свой избор ДПС. Или някой си прави неуместни шеги като изкривява и обезсмисля допитването, или наистина (което ми изглежда не много вероятно), реални привърженици на ДПС извън този форум, ни "гостуват" целенасочено.

Резултатите на БСП не ме изненадват, много хора са възпитани от бабите и дядовците си и са закърмени с легендите за справедливите управници, достъпно за всички здравеопазване и образование и евтините стоки по Тошово време...
              Кое е странно в това човек да подкрепи ДПС? Аз съм техен привърженик, защото те винаги защитават малцинствата от дискриминация, а и освен това са една съвременна либерална партия, член на либералния алианс и призната в ЕС. Кое е странно тук?
              Малцинствата са "последната грижа" на ДПС върхушката, повярвай ми. За ДПС електората, като изключим тези които от кариеристични подбуди са се присламчили към партията, е непознато усещането за демокрация, свобода на избора и т. н. ДПС имат строга йерархия и много добре изпипана и проверена многократно при избори система за манипулация и контрол на поведението на "електоралните единици". Неведнъж се е коментирало положението в турските села, наподобяващи "феодални владения"...
              Е, ако един млад и мислещ човек одобрява, подкрепя и харесва това... На мен лично повече ми допадат младите хора разсъждаващи като този, например: http://radankanev.blogspot.com/
              А за управленческите кадри на ДПС ими само една дума - дебелоочие (и наглост). Такова поведение, като това на Етем, Чакъров, и компания (да не пропуснем и младите попълнения - Пеевски е недопустимо и не би било търпяно никъде в Европа.

Коментар

• хахаха ще умра от смях - резултатите просто показват защо борсата ни е на първо място по срив в света, хахахах
                айде чао, че отивам да поливам отчета на ХИМ-а ))
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от call-151

Коментар

• Не мога да допусна, че 32 (до сега) от пишещите в този форум (пишещи и имащи нещо общо с инвестиране и икономика) са отбелязали като свой избор ДПС. Или някой си прави неуместни шеги като изкривява и обезсмисля допитването, или наистина (което ми изглежда не много вероятно), реални привърженици на ДПС извън този форум, ни "гостуват" целенасочено.

Коментар

• Модератора, какво обидно видя в учудването ми дали тази анкета някой няма да реши да я рязмахва с партизанско-политическа цел та ми изтри поста?
                      Сори, заблудил съм се. Извинения.

Коментар

• аз никога не съм гласувал за бсп

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
                          Първоначално изпратено от ахмак
                          Ти тука колко млади хора видя
                          http://dsb.bg/display.php?show_category=12&type=52
                          За ДСБ и аз смятам че вече са си изживели времето. Там почти не останаха хора, а още по-малко млади
                          Хора ,гласуващи за БСП не е редно да дават ум на дясно мислещите (особено ако самите те имат остър дефицит на такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                            КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
                            киф, обяснението ти защо дръпнаха БСП и ДПС беше забавно, а и според доста вярно

Милом, аз съм десен по убеждения, но не съм сигурен доколкото нашите т.н. десни политици са десни. Просто изпокапаха като круши - Костов беше мега корумпиран, Софиянски - също, Бойко може и да не е корумпиран, но е некадърен позьор, страдащ от мания за величие, НДСВ по-добре да не ги коментираме ...

идва един момент в който наистина не знам за кого да гласувам???

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Radoslava, не се сърди ама не е лошо да минеш на очен лекар - определено ти се е изменил диоптъра - като изключим симпатичния на външев вид премиер можеш ли да изредиш 3 политици от БСП, които вършат точно това заради което си ги подкрепила?
                              Тук започна да прилича на предизборно студио, но като си попитал ще ти кажа.
                              Не мога да кажа точно кой какво бил свършил, по принцип аз не се интересувам много от политика. Това което знам обаче е, че през последните години започнах да живея все по-добре, а и не само аз а и голяма част от хората които познавам. Заплатите се качиха значително, животът стана по-добър. Затова и искам положението да остане стабилно и да продължи да се подобрява. Предполагам че всичко това е резултат от стабилния икономически растеж у нас, но след като управляващите са успели да го постигнат, не виждам защо да не ги подкрепя пак и да продължавам да живея все по-добре.
                              Е това е накратко.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
                                Милом, какво значи "меркантилност"?
                                Какъв е този "комунистически вирус" с който се разаряват младите момчета?
                                Има ли и "антикомунистически вирус"?
                                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Working...
                                X