IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ami nes am glasuwal w anketata i kkto pishe po-dolu njama i da go naprawja, stoto njama "ne bih glasuwal" ama samo kato gledam koi sa parwite dwe partii po glasowe pochwam da si mislja che naistina Bulgaria njama da se oprawi. Pone ne skoro.
    Iskam da utochnja che sam dalech ot wsjakakwi politicheski pristrastija i bih jelal da dopalnja che za men "...wsichki sa maskari". OBACHE da se glasuwash za dokazali se kradci , rodootstapnici i nekadurnici + hora s chujdi imena i samosuznanie kakwito sa waw wodestite dwe partii si e chisto prestaplenie. Ne che sam za NDSW, GERB ili kojato i da e bila druga partija, kojato bi naprawila sastoto kato prednite, obache da se nadjawa chowek che BSP i DPS ste kradat po-malko stoto se se najali dostatuchno si e chisto maloumie.
    Ama zam li i az, moje i da burkam. Molja korigirajte me ako e taka gospoji i gospoda suforumci.
    Pozdrawi i leka nost.

Коментар

• Реално би трябвало да има такава опция и във всеки момент да можем да разпределим служебно подадените в тази графа гласове

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man

ПП: не си пуснах гласа в анкетата, защото не видях опция "Няма да гласувам"
        Еми айде анкетата да остане само за гласуващите!
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
          Тук направо на предизборно хортуване го превърнахме.
          Нека аз да ти отговоря, доколкото виждам си скептичен че ДПС е либерална партия? Ами можеш да погледнеш просто сайта на ДПС: www.dps.bg , е там ще видиш че парията е пълноправен член на Либералния интернационал, т.е. всички са съгласни че това е либерална партия. Само тук се правим на две и половина, по стар български обичай.
          Браво, че е член на Либералния интернационал, те и бат Бойко го обявиха за десен, но какво от това ...

аз те питам доволен ли си от министрите и зам. министрите от ДПС в това правителство???? Подкрепяш ли Делян Пеевски като проводник на либералната идея?????

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
            Ами като видяхме Полския Сидеров какво сътвори, като гледаме мутрата Бойко Борисов с мозък като грахче, или неадекватността на царя, или псевдо турската партия, или дезорганизираната смехорият наречена СДС+ДСБ - ти колко опции виждаш? Аз две - или не се гласува или се гласува за най-малкото зло от всички злини на политическата сцена - в случая БСП. Още не съм сигурен, аз коя опция ще избера, но аз се хващам за главата ако ти си наистина си интелегентен и не можеш да го видиш това.

ПП: не си пуснах гласа в анкетата, защото не видях опция "Няма да гласувам"

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              и какво мислиш за Делян, Емел Етел и Джевдет?????

доволен ли си от тези висши застъпници на либералната идея????

Тук направо на предизборно хортуване го превърнахме.
              Нека аз да ти отговоря, доколкото виждам си скептичен че ДПС е либерална партия? Ами можеш да погледнеш просто сайта на ДПС: www.dps.bg , е там ще видиш че парията е пълноправен член на Либералния интернационал, т.е. всички са съгласни че това е либерална партия. Само тук се правим на две и половина, по стар български обичай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sad
                Първоначално изпратено от MILOM
                Първоначално изпратено от Nikodim
                КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
                Милом, какво значи "меркантилност"?
                Какъв е този "комунистически вирус" с който се разаряват младите момчета?
                Има ли и "антикомунистически вирус"?
                1.Meркантилност-в речника2.Най-лошия 3.Антикомунизма е лекарството за комунистическия вирус.
                Все едно слушам някой надъхан седесар от началото на 90-те години
                Е тогава подобни мнения се възприемаха за нормални и много хора се подлъгваха да симпатизират на някаква синя идея. Само че от началото на прехода измина много време, почти 20г., и вече сме по средата на прехода и реофрмите у нас, така че положението и конюнктурата са съвсем различни. Не е добре постоянно само да се критикува и отрича всичко градивно и позитивно, а насреща нищо да не се предлага.
                Иначе, аз подкрепям ДПС. Нито съм от малцинствата, нито симпатизирам на малцинствата, а просто подкрепям либералната идея. Считам че е добре да има повече свобода и либерализъм, защото само така ще се подкрепи развитието и прехода у нас.
                Колко струваш,казваш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sad
                  Иначе, аз подкрепям ДПС. Нито съм от малцинствата, нито симпатизирам на малцинствата, а просто подкрепям либералната идея.
                  и какво мислиш за Делян, Емел Етел и Джевдет?????

доволен ли си от тези висши застъпници на либералната идея????

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                    Първоначално изпратено от Nikodim
                    1.Meркантилност-в речника2.Най-лошия 3.Антикомунизма е лекарството за комунистическия вирус.
                    Все едно слушам някой надъхан седесар от началото на 90-те години
                    Е тогава подобни мнения се възприемаха за нормални и много хора се подлъгваха да симпатизират на някаква синя идея. Само че от началото на прехода измина много време, почти 20г., и вече сме по средата на прехода и реофрмите у нас, така че положението и конюнктурата са съвсем различни. Не е добре постоянно само да се критикува и отрича всичко градивно и позитивно, а насреща нищо да не се предлага.
                    Иначе, аз подкрепям ДПС. Нито съм от малцинствата, нито симпатизирам на малцинствата, а просто подкрепям либералната идея. Считам че е добре да има повече свобода и либерализъм, защото само така ще се подкрепи развитието и прехода у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
                      Първоначално изпратено от call-151
                      Не мога да допусна, че 32 (до сега) от пишещите в този форум (пишещи и имащи нещо общо с инвестиране и икономика) са отбелязали като свой избор ДПС. Или някой си прави неуместни шеги като изкривява и обезсмисля допитването, или наистина (което ми изглежда не много вероятно), реални привърженици на ДПС извън този форум, ни "гостуват" целенасочено.

Резултатите на БСП не ме изненадват, много хора са възпитани от бабите и дядовците си и са закърмени с легендите за справедливите управници, достъпно за всички здравеопазване и образование и евтините стоки по Тошово време...
                      Нищо, ще поживеят и ще видят...
                      Кое е странно в това човек да подкрепи ДПС? Аз съм техен привърженик, защото те винаги защитават малцинствата от дискриминация, а и освен това са една съвременна либерална партия, член на либералния алианс и призната в ЕС. Кое е странно тук?

Нищо странно няма разбира се, съвсем нормално е подръжниците на Доган, които не са от малцинствата, да очакват да се облажат от баницата.Да не говорим и за така наречените "инвестиции " във власт.Тоест купуване на гласове и кметове.Нали по този начин се размива понятието за партия на малцинствата.Някой знае ли колко кметове има ДПС в села, където има преобладаващо българско население, но са на стратегически места..?

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
                        Пеевски беше единия от издателите на сайта Новото време
                        Неочаквано той е назначен за зам.-министър в новото министерство, което трябва да предотвратява и заличава последици от бедствия и аварии. Още по-странно е, че дни наред никой не знае от коя квота е точно Пеевски. Отговорът е: "Той е по коалиционното разпределение." Накрая става ясно, че е от квотата на ДПС.
                        http://www.segabg.com/online/article...d=5&id=0001101

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Пеевски беше единия от издателите на сайта Новото време
                            е хубаво де, той е бил и в младежката на НДСВ, обаче последните му промоции са благодарение на ДПС, пусни един search ако си забравил, има го във всички медии как Станишев явно се разграничава, връщането на този гнусен мерзавец беше демонстрация на сила на ДПС ...

Коментар

• Пеевски беше единия от издателите на сайта Новото време

Коментар

А кой ви е казал че Пеевски е човек на ДПС.
                                Глупсти на търкалета. Доколкото си спомням имаше общ бизнес с малкия Дичев. Или така да се каже НДСВ. Въпрос на пари момчета и момичета.
                                http://www.segabg.com/online/article...d=5&id=0001101
                                От това повече, здраве му кажи!

Коментар

Working...
                                X