IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ssonyy
    "Сова Харис": 24,3% биха гласували за ГЕРБ, 14,2 - за БСП, 6,1 - за ДПС
    Според мен не е много точно това изследване.
    Изглежда ми че е малко поръчково, може би от ГЕРБ, защото не мисля че имат чак такава подкрепа, наполовина може би. А и БСП под 20% е нереално, както и ДПС под 15%.
    Странно каква е целта, но ще видим на изборите. То напоследък като се замисля май повечето проучвания нямат нищо общо с реалността.

Коментар

• "Сова Харис": 24,3% биха гласували за ГЕРБ, 14,2 - за БСП, 6,1 - за ДПС
      Нищо не препоръчвам!

Коментар

• ИЛИ е ЛЪЖЕЦ, ИЛИ Е СМОТАН НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ !!!

Коментар

• ЗА ЛИЦЕТО АЛЕКСАНДЪР ТРИФОНОВ ТОМОВ :

А ТОВА Е ЗАДНИКЪТ:

ЗА МОРАЛА И ВИСОКО МОРАЛНИТЕ ХОРА :

Александър Томов ,в интервюто си за телевизията ,РЕ:ТВ казва :
          "Аз се чувствам морално много силен. Аз съм много почтен човек. Дори и да сбъркам, то ще бъде от подвеждане или нещо друго. Но аз не крада и не лъжа. И казвам: майната ви на всички останали, които твърдите обратното. Защото е мръсно и нечестно. Ще дойде видов ден. И питам тези хора, които пишат: "Имате ли деца? Плакали ли са вашите бащи, когато четат такива работи?" Те продължават да лъжат. И дори нямат елементарна човешка чест да се извинят, когато лъжата е опровергана".

МАЛЕЕЕ ,КОЙ ГО КАЗВА И КАК САМО ГО КАЗВА !!!

Коментар

• Предлагам феновете на Едвин Сугарев да намерят друг форум.Все пак сайта е ИНВЕСТОР, а не "Антикомунист" или "Гейовете в политиката".Ако е имало заговор в БГ преди 20г, той е следният - агентите на ДС , така осират демократичните формации в БГ , че властта още поне 20 години ще зависи от БСП.
            Нека , ако има форумци , близки или познати с политиците да поставят следният проблем. Липсва закон за защита на миноритарният инвеститор.
            И познайте кой се изказа в тази насока. ДПС за ЖАЛОСТ.Къде са бълг. политици? Пак ли спят.Да не се питат после как Доган взема 12%, при етническа база 8%.
            Интереса клати феса - гадно, но вярно.За кого гласувах - Избрах си предизборно обещание - да се махне таксата при посещение на доктор.2 год. мълчание - на кметските за друг.Сега го приеха - е какво да направя.
            Ако всички си мълчат и не разбират този проблем, а само ДПС го постави...С 2 лексотана и три ракии, гласувам за тях и направо на бакърената...

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
              Първоначално изпратено от franky4fingers
              Kak moze da ima tuka tolkova poddruznici na komunistite ...

Vie ste ludi be hora.
              Е такива изказвания са върха.
              Да те наричат луд, само защото си час от нещо. А комунисти вече почти няма в България, има обаче много социалисти.
              Между другото започвам да си мисля, че този форум се посещава предимно от сравнително млади хора и затова има една стабилна подкрепа на БСП. Предполагам, че почти няма пенсионери тук, и да има най-вероятно са единични бройки.
              А аз предполагам,че вие (бсп и дпс)сте гласували с по 10 ника.
              п.с.Това си го знаете де,не е нужно да ви го казвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava
                Първоначално изпратено от franky4fingers

Vie ste ludi be hora.
                Да те наричат луд, само защото си час от нещо. А комунисти вече почти няма в България, има обаче много социалисти.
                Между другото започвам да си мисля, че този форум се посещава предимно от сравнително млади хора и затова има една стабилна подкрепа на БСП. Предполагам, че почти няма пенсионери тук, и да има най-вероятно са единични бройки.
                Вярно е , свестните млади хора заминават от тази държава...А немалка час от тези, които остават са синове и дъщери на бивши комунисти...Как да не са фенове на БСП?
                А много от форумците просто не са гласували тук.Защото за много хора "политика" е мръсна дума .

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                  ....Кои сте вие дето пак за комунисти ще гласувате,много сте зле,утопични същества....
                  Не виждате ли,че от 1989г насам само Бкп=Бсп са на власт,те определят кои ще е опозиция и кои не, и му плащат за това....

май незнаете,че именно те са повечето агенти......

...
                  ммм, малко объркана ми изглежда мисълта....според твърдението ти....не че го оспорвам.....ама, какво излиза - аз, като съм гласувала '97 за СДС....значи индиректно тогава...пак за платени хора на комунистите съм си дала гласа.....а бе, и на мен ми беше хрумнало...))

п.п...само да вмъкна, че ако добавите в анкетата - "няма да гласувам при тези реалности" - там съм )

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers

Vie ste ludi be hora.

Коментар

• Kak moze da ima tuka tolkova poddruznici na komunistite ...

Vie ste ludi be hora.

Коментар

• Дисидент е човек ,който имаше различно мнение от официалното, а не , който е членувал в бкп - първите десиденти са точно такива.След това клонът натежа...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                          е как може 129 човека,да са отметнали Бсп,хяхяхя мноо смешно
                          Кои сте вие дето пак за комунисти ще гласувате,много сте зле,утопични същества....
                          Не виждате ли,че от 1989г насам само Бкп=Бсп са на власт,те определят кои ще е опозиция и кои не, и му плащат за това....

И така в каква времева рамка живеете,след като сте гости на настоящето отново...

не е препоръка..
                          Ква препоръка, това си е направо изказване на един отявлен десидент. Все едно си се върнал 20г. назад, на някой хепънинг (за по-младите да кажа че това означава сбирка на десиденти, а десидент на съвременен език означава човек които не е бил член на БКП едно време).
                          Отдавна беше всичко това, нещата вече са други. Най-мразя когато някой вземе да ми казва че БСП било равносилно на БКП. Е да ама не. Социалистическата идея е силна в ЕС, тя не е само тук. Хората разбират че е добре да има поне известно равенство в обществото, а не да се стига до краен дивашки капитализъм и империализъм.
                          И аз съм за БСП, ако го интересува някой де. Мисля че е време да отделим малко повече време за социалистическата равнопоставеност в обществото ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Първоначално изпратено от wannarock
                            Първоначално изпратено от Jay Gould
                            800 лв. глоба за полицай, помогнал Куйович да получи лична карта

Администратвно наказание - 800 лв. глоба, наложи Пловдивският военният съд на бившия полицай от РПУ-Казанлък Васил Стоев, който беше обвинен, че през 2006 г. е спомогнал сръбският наркобос Будимир Куйович да получи българска лична карта, предаде БГНЕС.

"Ще обжалвам присъдата, чувствам се морално засегнат. И един лев глоба да ми бяха наложили, пак щях да обжалвам. (!!!) Обиден съм на българската държава. За това от една година живея в Гърция", каза Стоев.

nagli beeeeeeeeeee !!
                            впечатляваш ли се още?
                            Мисля, че скоро ще стане като в Италия .
                            Не може да пускаш духа от бутилката и да си мислиш, че теб няма да те засегне. Ще е поучително скоро да убият някой и съдя като в Италия и дано тогава се усетят малко, че не живеят на Марс.
                            На ченгето не се чудя. Те са си нагли.
                            Няма да убият. Щото нашите магистрати слушкат и папкат. Пък и имат примера от Италия. Там като се намериха един-двама честни и ги свитнаха какво се промени?!
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Cave Man
                              Първоначално изпратено от MILOM
                              КАТО ЧЕТА МНЕНИЯТА СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА-млади момчета,а заразени с комунистическия вирус.Винаги съм се чудил,как млади и образовани хора,сигурно и видели белия свят гласуват за комунистите.Освен меркантилност друг никакъв аргумент не намирам.Ако някой се сеща за друг да каже.
                              Ами като видяхме Полския Сидеров какво сътвори, като гледаме мутрата Бойко Борисов с мозък като грахче, или неадекватността на царя, или псевдо турската партия, или дезорганизираната смехорият наречена СДС+ДСБ - ти колко опции виждаш? Аз две - или не се гласува или се гласува за най-малкото зло от всички злини на политическата сцена - в случая БСП. Още не съм сигурен, аз коя опция ще избера, но аз се хващам за главата ако ти си наистина си интелегентен и не можеш да го видиш това.

ПП: не си пуснах гласа в анкетата, защото не видях опция "Няма да гласувам"
                              Удивително верен и обективен анализ, още повече като имаме предвид и абревиатурите, които изникват в съзнанието като видим подателя (ще ги дам разбъркано - UCSFAA).
                              Изкушавам се да ти поискам мнението и по горещите новини от света на българския спорт, но по-натам за това.

Коментар

• е как може 129 човека,да са отметнали Бсп,хяхяхя мноо смешно
                                Кои сте вие дето пак за комунисти ще гласувате,много сте зле,утопични същества....

И така в каква времева рамка живеете,след като сте гости на настоящето отново...

не е препоръка..

Коментар

Working...
                                X