IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от slabak
    Az sashto ne sam rasist,imam dori priateli turci i sa golemi pi4ove.

Moito mnenie e malko po razli4no, na men DPS ne mi haresva,zashtoto ima niama 500 4oveka pokrai Dogan sa bakani s mangizi,a turcite po selata se garbiat ot rabota i edvam karat,po kardjaliiskite sela varviat v redica da glasuvat,a nishto ne sa osetili ot DPS
    Аз ли нещо не написах както трябва, или ти не ме разбра?
    Нали казах, че няма нищо общо между етнос и партия, ДПС никога не е била етническа партия, това както всички знаем не е разрешено по конституция.
    Защо изобщо смяташ, че в кърджалийските села трябва да усетят нещо от управлението на правителството на ДПС, което е в момента? А както сам казваш, нищо не са усетили, е това покажва ли че няма никакъв етнически вот?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Jay Gould
      800 лв. глоба за полицай, помогнал Куйович да получи лична карта

Администратвно наказание - 800 лв. глоба, наложи Пловдивският военният съд на бившия полицай от РПУ-Казанлък Васил Стоев, който беше обвинен, че през 2006 г. е спомогнал сръбският наркобос Будимир Куйович да получи българска лична карта, предаде БГНЕС.

"Ще обжалвам присъдата, чувствам се морално засегнат. И един лев глоба да ми бяха наложили, пак щях да обжалвам. (!!!) Обиден съм на българската държава. За това от една година живея в Гърция", каза Стоев.

nagli beeeeeeeeeee !!
      впечатляваш ли се още?
      Мисля, че скоро ще стане като в Италия .
      Не може да пускаш духа от бутилката и да си мислиш, че теб няма да те засегне. Ще е поучително скоро да убият някой и съдя като в Италия и дано тогава се усетят малко, че не живеят на Марс.
      На ченгето не се чудя. Те са си нагли.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от gbti
        Първоначално изпратено от slabak
        Izviniavam se izvan temata.
        Ne viarvam da ima investitori ot Turski proizhod (turcite im dai samo da sa dunerjii i rabotnici po stroejite) KAK moje DPS da e na vtoro miasto po vota, zna4i i tuka ima dosta hora OPLETENI v mrejite na DOGAN.

P.S. Samo rasujdavam
        Много тенденциозно и дори малко дискриминационно мнение. Няма нищо общо между "турски произход" и "ДПС", което очевидно се опитваш да покажеш. А и "оплетени" също не се вързва в контекста.
        Иначе, и аз смятам че съм инвеститор, ако под това се разбира човек да има някоя и друга акция. Не съм от турски произход, което е без значение, но вече около 10г. подкрепям ДПС, защото смятам че само чрез зачитането на демократичните права на хората ще можем да станем свободна и либерална държава. Подчертавам либерална, защото тук явно тази дума не се зачита от много хора.
        За мен либерализма е следващата и по-съвършена форма на демокрацията. Това е с няколко думи.

Партиите трябва да са изградени на социален ,а не на етнически принцип!!!Доган това го знае,но неговите избиратели,НЕ!!!И той използва точно това!!!

Коментар

• Az sashto ne sam rasist,imam dori priateli turci i sa golemi pi4ove.

Moito mnenie e malko po razli4no, na men DPS ne mi haresva,zashtoto ima niama 500 4oveka pokrai Dogan sa bakani s mangizi,a turcite po selata se garbiat ot rabota i edvam karat,po kardjaliiskite sela varviat v redica da glasuvat,a nishto ne sa osetili ot DPS
          Iskam da popitam profisionalistite:
          Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от slabak
            Izviniavam se izvan temata.
            Ne viarvam da ima investitori ot Turski proizhod (turcite im dai samo da sa dunerjii i rabotnici po stroejite) KAK moje DPS da e na vtoro miasto po vota, zna4i i tuka ima dosta hora OPLETENI v mrejite na DOGAN.

P.S. Samo rasujdavam
            Много тенденциозно и дори малко дискриминационно мнение. Няма нищо общо между "турски произход" и "ДПС", което очевидно се опитваш да покажеш. А и "оплетени" също не се вързва в контекста.
            Иначе, и аз смятам че съм инвеститор, ако под това се разбира човек да има някоя и друга акция. Не съм от турски произход, което е без значение, но вече около 10г. подкрепям ДПС, защото смятам че само чрез зачитането на демократичните права на хората ще можем да станем свободна и либерална държава. Подчертавам либерална, защото тук явно тази дума не се зачита от много хора.
            За мен либерализма е следващата и по-съвършена форма на демокрацията. Това е с няколко думи.

Коментар

• Izviniavam se izvan temata.

P.S. Samo rasujdavam
              Iskam da popitam profisionalistite:
              Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
                Първоначално изпратено от vikhunter
                Аз съм на мнение на всеки ,който отиде да гласува да се дава по една минимална заплата .
                Не става, това си е чисто купуване на гласове, а това е забранено по закон и не трябва да се прави у нас.
                Бълагрия е държава с демократична форма на управление, т.е. всичко си го решаваме ние - народа, и никой не трябва да се меси на останалите при изборите. Това по принцип изключва и възможността държавата да те накара да гласуваш насила, било то чрез санкции или чрез облаги. Нека който иска да си гласува, който не иска да има свободата да не гласува.
                Иначе, може би ще е добре пак да има един вид преференциално гласува, което да има известна степен на мажоритарност, т.е. да избираш кой да е на първо място в листата. А за изцяло мажоритарни избори още не сме дорасли, нужно е време, а и освен това колко хора ще знаят всичко че и да могат да изберат и личностите, става много сложно за нас.
                Не. Това не е купуване на гласове.

Гласове се купуват, там където може да се проследи резултата.

Това е един малък бонус, една тринайста заплата , малък стимул за да гласуват хората .Не искат вече да им се говори за демократичност или да им се вменява в дълг.Пари искат.

Алооо... Радослава!

И резултата от изборите ,тогава може да стане представителен .Не с 40% гласували . За евродепутатите беше около 20%.

Демократично ,кво да праиш.

Айде успехи навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter
                  Аз съм на мнение на всеки ,който отиде да гласува да се дава по една минимална заплата .
                  Не става, това си е чисто купуване на гласове, а това е забранено по закон и не трябва да се прави у нас.
                  Бълагрия е държава с демократична форма на управление, т.е. всичко си го решаваме ние - народа, и никой не трябва да се меси на останалите при изборите. Това по принцип изключва и възможността държавата да те накара да гласуваш насила, било то чрез санкции или чрез облаги. Нека който иска да си гласува, който не иска да има свободата да не гласува.
                  Иначе, може би ще е добре пак да има един вид преференциално гласува, което да има известна степен на мажоритарност, т.е. да избираш кой да е на първо място в листата. А за изцяло мажоритарни избори още не сме дорасли, нужно е време, а и освен това колко хора ще знаят всичко че и да могат да изберат и личностите, става много сложно за нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от три уши
                    Първоначално изпратено от Jekata
                    Първоначално изпратено от Ravon
                    Първоначално изпратено от YNM
                    желязна логика ,моето виждане е да се въведе задължително гласуване /с глоба 1минимална заплата / и възможност за онлайн гласуване
                    Прекалено радикално предложение, просто не е за нас в този момент.
                    Кое му е радикалното ?
                    И точно в тоя момент си е точно за нас !
                    Аха, супер, и да знаят онези мишоци горе, че каквото и да (не)направят, пак ще влязат в парламента, защото гласуването е задължително и хората нямат избор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                      желязна логика ,моето виждане е да се въведе задължително гласуване /с глоба 1минимална заплата / и възможност за онлайн гласуване
                      Кое му е радикалното ?
                      Аха, супер, и да знаят онези мишоци горе, че каквото и да (не)направят, пак ще влязат в парламента, защото гласуването е задължително и хората нямат избор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                        800 лв. глоба за полицай, помогнал Куйович да получи лична карта

Администратвно наказание - 800 лв. глоба, наложи Пловдивският военният съд на бившия полицай от РПУ-Казанлък Васил Стоев, който беше обвинен, че през 2006 г. е спомогнал сръбският наркобос Будимир Куйович да получи българска лична карта, предаде БГНЕС.

"Ще обжалвам присъдата, чувствам се морално засегнат. И един лев глоба да ми бяха наложили, пак щях да обжалвам. (!!!) Обиден съм на българската държава. За това от една година живея в Гърция", каза Стоев.

nagli beeeeeeeeeee !!
                        впечатляваш ли се още?
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• 800 лв. глоба за полицай, помогнал Куйович да получи лична карта

nagli beeeeeeeeeee !!
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от konar
                            Според мен е добре, че премиерът постави реалното положение в страната ни пред ЕС, за да знаят хората, че тук все още сме в период на преход и че не може изведнъж за 4-5г. да изпълним всичките условия идеално. Нужно е повече време, нищо добро не става за 1 ден.
                            Също така подкрепям и твърдата позиция, това че ние имаме единно мнение и не искаме да допуснем екстремизма да се затвърди в нашата страна. Това ще е най-лошото което може да се случи. Може сегашното ни управление да не е най-доброто, но то все пак е много по-добро от едно бъдещо екстремистко управление. Така че нещо като е добре, нека по-добре да не го променяме излишно.
                            Демек СерГей казва: "Абе вие ни оставете да си крадем, че да не дойдат екстремистите". Еййййййй, много нагло тва момче ....
                            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                              Кое му е радикалното ?

Ако гласуването стане задължително нещата ще станат по зле. Ако използвам твоето предложение куцо и сакато ще ходи да гласува не защото определена партия му е вдъхнала доверие и споделя нейните идеи, а за да спаси паричките си. Всеки ще пуска пликчето без да му пука за кого е гласувал. Накрая може да се окаже, че по добре да гласуват тези които искат, с ясна престава за това какво е направив с пускането на бюлетината.
                              Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
                                Кое му е радикалното ?

Коментар

Working...
                                X