IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Избори 2009
    Дончева: А на бас, че ако трябва, ДПС и ГЕРБ ще се цунат
    25.06.2009 17:16
    175
    И за Доган: Като сме му дали всичко в ръцете, защо да не го вземе?

Дончева: А на бас, че ако трябва, ДПС и ГЕРБ ще се цунат

Снимка: БГНЕС

„Хайде на бас, че ако трябва да се прегърнат ДПС и ГЕРБ, ще го направят, та чак ще се целунат“, заяви Татяна Дончева, депутат от "Коалиция за България" в 40-ото НС. А

На практика в новия парламент според нея няма да има политически сили, които не биха могли да се комбинират помежду си.

"Стигнали сме до простата математическа комбинация, нещо флиг-флаг политика“, каза тя.

„Нямат никакво значение цели, ценности, идеали, национален и стратегически интерес", заяви Дончева. Според нея е допустимо дори "Атака" и ДПС да се коалират.

Скандалните реплики на Ахмед Доган тя коментира така: „Като сме му дали всичко в ръцете, защо да не го каже?"

По отношение на мажоритарния елемент на тези избори тя се обърна към позицията на президента: „Той беше човекът, който на практика изви ръцете на Станишев, за да се съгласи на тази уродлива, мажоритарна система“.

Нейното мнение беше предхождано от въпросите, които тя отправи: „Кой направи тази коалиция, чий е моделът, къде е тук президентът, няма нищо общо ли?“

Прогнозата на Дончева е, че "процесите у нас трябва да се катализират, да се стигне до абсурд, за да разберем като българи, че нещата са в нашите ръце".

„Но този процес не минава през това да си извадим очите, да обвиним институциите и да си разрушим държавата“, заяви тя.

http://www.dnes.bg/izbori2009/2009/0...-celunat.73270
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• ДПС и Румен Петков в "Коалиция за Плевен"
      През това време Румен Овчаров ще спира "доганизацията"
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://www.standartnews.com/news/det...D1%82%D0%B5%21

М.Константинов: Моментът е критичен! Гласувайте!
        Ако 4 млн. дадат вота си, България ще е друга

петък, 26 юни 2009 София

„Моментът е критичен. Всички трябва да гласуват", каза пред Нова тв проф. Михаил Константинов, член на ЦИК. Според него е много важно да се ядосат хората и да гласуват масово. Ако 4 млн. граждани гласуват, България ще бъде друга, смята той.

Очаква се да гласуват около 3,5 млн. гласоподаватели.

Министерството на външните работи, обаче, не си е направило труда да направи сайт за българите в чужбина, където те да се информират за условията за откриване на секция.

В Турция обаче дейността е била организирана перфектно, посочи той. От там той очаква около 50 хил. гласа, което прави три мандата.

От други страни се очакват около 20-25 хил. гласа, което прави два мандата. Според него в чужбина трябва да се гласува само за президент, тъй като това е фигурата, която обединява нацията.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
          На Овчаров едва му разчитам какво е писал:

http://capital.bg/show.php?storyid=744605
          Отговорът на Кадиев обаче не се хареса на двамата: "Че не направихме коалиция само с НДСВ."
          Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• На Овчаров едва му разчитам какво е писал:

http://capital.bg/show.php?storyid=744605
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
              Първоначално изпратено от MILOM
              Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Първоначално изпратено от salsa
              Бате Пешо, разтълкувай ми това изречение, което си написал по долу "Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци". Кои са ВАС ,а ти към коя група спадаш. Това означава , че си НИЕ т.с от групата на Доган.
              Вас са синята коалиция и Бойко а нас са всички останали.Не ми е приятно да чувам такива неща но не реагирам емоционално.за мое голямо съжаление синята коалиция отврати народа от себе си с манията си постове и власт с крадливостта си и арогантността си.като презираш един народ и му казваш че е прост защо искаш да го управляваш.Е той не е прост затова ги изрита.Сините разберете докато не изхвърлите Костов Шмайзерката Венци и курвата Надка сте умрели
              То й народа защото не е прост и си избра и царя и комунистите,затова сега сме най-бедната държава в Европа-Евростат не лъже,като не вярваш на политиците- http://zemedelci.com/index.php?optio...id=28&Itemid=1
              ВИЖ КЪДЕ БЯХА РУМЪНЦИТЕ И КЪДЕ СА СЕГА-ТО Е ЗАРАДИ ТАКИВА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ КАТО ТЕБ-ХАЙДЕ КАЖИ И ЧЕ ЕВРОСТАТ ЛЪЖЕ,ЧЕ ЦРУ Е ВИНОВНО.КАТО ИЗБИРА УМНИЯ НАРОД ТАКИВА ПОЛИТИЦИ,ХАК ДА МУ Е ПРЕСТИЖНОТО ПОСЛЕДНО МЯСТО-АКО ПАК КОМУНИСТИТЕ И ДРУГАТА СВОЛОЧ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО-ТОГАВА ЕВРОПА ЩЕ НИ ОБЯВИ ЗА ЧЕРВЕН,КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗООПАРК И ЩЕ ИДВАТ ТУРИСТИТЕ ДА ЦЪКАТ.
              2001 изборите бяха на 17 юни мисля. Моят рожден ден е няколко дена преди това.
              Та отивам с едно гадже няколко дена преди 17 в Созопол
              да "полеем" така да се каже рождения ми ден.
              Там имам един приятел. Та по повод предстоящите избори
              той казва - "Ще гласувам за царя." Е що? -питам -
              Не го ли виждаш че е малоумник дошъл да крадне?
              - "Не е така - той обеща по 5000 (пет хиляди) лева на калпак"
              - Е откъде ше ги вземе палячото тези пари? - питам -
              "Има той откъде" беше отговора. Бях поразен - на вид
              не глупави хора, а как се вързаха на празни приказки!
              Балъци
              Та ето докъде ни докараха такива "не глупави" хора.
              ..
              Та тогава, вместо де седим в Созопол и да нижем облак след облак,
              подпалихме колата и обратно в София.
              Оказа се, че нашите два гласа срещу палячото не помогнаха.

Както и да е.
              Тази година ще съм в чужбина по изборите, но ще
              отделя време да ида до консулството да гласувам
              ПРОТИВ червените боклуци,
              ПРОТИВ палячото и неговите гъзолизци,
              ПРОТИВ турчина и неговите ибрикчии.

Може пак да не помогне, но пък иначе поради тъпата избирателна система негласуването ми ще помогне точно
              на боклуците, гъзолизците и ибрикчиите.
              Имам приятели ,бизнесмени,които тогава гласуваха за Симеон,а след това се чудиха ,,как са могли да направят такава глупост.Баща ми ,отявлен антикомунист ,бяха го зомбирали,че като дойде монката,тук ще потекат еврейски пари,щото баща му спасил евреите.И този слух се разспространи в цялата държава-и после ДС не е жива.Как същото е чуто в Плевен и Пловдив-тогава вече ми беше кристално ясно ,кой е организатора на купона.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                2001 изборите бяха на 17 юни мисля. Моят рожден ден е няколко дена преди това.
                Та отивам с едно гадже няколко дена преди 17 в Созопол
                да "полеем" така да се каже рождения ми ден.
                Там имам един приятел. Та по повод предстоящите избори
                той казва - "Ще гласувам за царя." Е що? -питам -
                Не го ли виждаш че е малоумник дошъл да крадне?
                - "Не е така - той обеща по 5000 (пет хиляди) лева на калпак"
                - Е откъде ше ги вземе палячото тези пари? - питам -
                "Има той откъде" беше отговора. Бях поразен - на вид
                не глупави хора, а как се вързаха на празни приказки!
                Балъци
                Та ето докъде ни докараха такива "не глупави" хора.
                ..
                Та тогава, вместо де седим в Созопол и да нижем облак след облак,
                подпалихме колата и обратно в София.
                Оказа се, че нашите два гласа срещу палячото не помогнаха.

Както и да е.
                Тази година ще съм в чужбина по изборите, но ще
                отделя време да ида до консулството да
                гласувам
                ПРОТИВ червените боклуци,
                ПРОТИВ палячото и неговите гъзолизци,
                ПРОТИВ турчина и неговите ибрикчии.

Може пак да не помогне, но пък иначе поради тъпата избирателна система негласуването ми ще помогне точно
                на боклуците, гъзолизците и ибрикчиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                  С тази бетонова талпа не знам дали въобще ще отлепят от земята
                  Ако все пак успеят, не мисля, че ще избягат далече
                  Не вярвам даже до Русия да успеят да докарат
                  Най-вероятно ще се бухнат в морето

Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
                  Невежи сте.Ние джедайте знаем, че това е спасителната капсула на Доган и Първанов.След 05.07. ще бягат с нея.
                  А не! Това е портала на асансъор към братска Северна Корея!

А като минат през Ядрото, още повече ще се настървят с червената идея....

Коментар

• Аха

Коментар

С тази бетонова талпа не знам дали въобще ще отлепят от земята

Невежи сте.Ние джедайте знаем, че това е спасителната капсула на Доган и Първанов.След 05.07. ще бягат с нея.
                      "Man in Black" си гледал нали?

Коментар

• С тази бетонова талпа не знам дали въобще ще отлепят от земята

Коментар

• Невежи сте.Ние джедаите знаем, че това е спасителната капсула на Доган и Първанов.След 05.07. ще бягат с нея.

Коментар

Ей тука има една катастрофирала летяща чиния - паметник на глупостта и грандоманщината

Като бях малък си мислех, че е истинска
                            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Ей тука има една катастрофирала летяща чиния - паметник на глупостта и грандоманщината

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Къде е летящата чиния?

Коментар

Working...
                                X