If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Онлайн изданието на австрийския всекидневник "Дер Щандарт" помества информация под заглавие: "Партийният шеф на българските турци казва: Аз съм властта!".
Доган предизвиквал възмущение с авторитарните си изявления, като това в с. Кочан, където заяви, че той разпределя държавните средства, а решенията на министрите и депутатите са без значение, се казва в публикацията.
Изданието отбелязва, че според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов речта на Доган е доказателство за очакваните огромни манипулации на изборите за национален парламент.
"Тази реч е междувременно абсолютен хит в сайта за световен видеообмен YouTube", отбелязва още "Дер Щандарт".
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Бате Пешо, разтълкувай ми това изречение, което си написал по долу "Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци". Кои са ВАС ,а ти към коя група спадаш. Това означава , че си НИЕ т.с от групата на Доган.
Вас са синята коалиция и Бойко а нас са всички останали.Не ми е приятно да чувам такива неща но не реагирам емоционално.за мое голямо съжаление синята коалиция отврати народа от себе си с манията си постове и власт с крадливостта си и арогантността си.като презираш един народ и му казваш че е прост защо искаш да го управляваш.Е той не е прост затова ги изрита.Сините разберете докато не изхвърлите Костов Шмайзерката Венци и курвата Надка сте умрели
То й народа защото не е прост и си избра и царя и комунистите,затова сега сме най-бедната държава в Европа-Евростат не лъже,като не вярваш на политиците- http://zemedelci.com/index.php?optio...id=28&Itemid=1
ВИЖ КЪДЕ БЯХА РУМЪНЦИТЕ И КЪДЕ СА СЕГА-ТО Е ЗАРАДИ ТАКИВА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ КАТО ТЕБ-ХАЙДЕ КАЖИ И ЧЕ ЕВРОСТАТ ЛЪЖЕ,ЧЕ ЦРУ Е ВИНОВНО.КАТО ИЗБИРА УМНИЯ НАРОД ТАКИВА ПОЛИТИЦИ,ХАК ДА МУ Е ПРЕСТИЖНОТО ПОСЛЕДНО МЯСТО-АКО ПАК КОМУНИСТИТЕ И ДРУГАТА СВОЛОЧ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО-ТОГАВА ЕВРОПА ЩЕ НИ ОБЯВИ ЗА ЧЕРВЕН,КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗООПАРК И ЩЕ ИДВАТ ТУРИСТИТЕ ДА ЦЪКАТ.
2001 изборите бяха на 17 юни мисля. Моят рожден ден е няколко дена преди това.
Та отивам с едно гадже няколко дена преди 17 в Созопол
да "полеем" така да се каже рождения ми ден.
Там имам един приятел. Та по повод предстоящите избори
той казва - "Ще гласувам за царя." Е що? -питам -
Не го ли виждаш че е малоумник дошъл да крадне?
- "Не е така - той обеща по 5000 (пет хиляди) лева на калпак"
- Е откъде ше ги вземе палячото тези пари? - питам -
"Има той откъде" беше отговора. Бях поразен - на вид
не глупави хора, а как се вързаха на празни приказки!
Балъци
Та ето докъде ни докараха такива "не глупави" хора.
..
Та тогава, вместо де седим в Созопол и да нижем облак след облак,
подпалихме колата и обратно в София.
Оказа се, че нашите два гласа срещу палячото не помогнаха.
Както и да е.
Тази година ще съм в чужбина по изборите, но ще
отделя време да ида до консулството да гласувам
ПРОТИВ червените боклуци,
ПРОТИВ палячото и неговите гъзолизци,
ПРОТИВ турчина и неговите ибрикчии.
Може пак да не помогне, но пък иначе поради тъпата избирателна система негласуването ми ще помогне точно
на боклуците, гъзолизците и ибрикчиите.
Имам приятели ,бизнесмени,които тогава гласуваха за Симеон,а след това се чудиха ,,как са могли да направят такава глупост.Баща ми ,отявлен антикомунист ,бяха го зомбирали,че като дойде монката,тук ще потекат еврейски пари,щото баща му спасил евреите.И този слух се разспространи в цялата държава-и после ДС не е жива.Как същото е чуто в Плевен и Пловдив-тогава вече ми беше кристално ясно ,кой е организатора на купона.
Той Костов нали беше финансов министър и после министър председател така забогатяхме че изпреварихме марсианците направо.Ти ако си забогатял по негово време аз не съм.85% от народа го мрази.Как така го намразили като ги направил богати.А забравих той народа е прост и не е разбрал че е забогатял.По негово време ДОД беше 50% и безработицата толкова.Но с партийни кадри нямя да споря.Мога да победя радиото и телевизора но тъпи партийци никога.
РЗС: Турция се меси във вътрешните работи на България
В Декларация на Политическия съвет на ПП „Ред, законност и справедливост“ се настоява Министерството на външните работи спешно да връчи протестна нота на Република Турция.
От РЗС настояват с нея да се поиска турското правителство да спре турските специални служби да работят на територията на Турция и България в полза на етническата партия ДПС.
Да прекрати намесата на Турция във вътрешните работи на България, чрез масирана кампания в подкрепа на една единствена партия, имаща за цел отново да бъде в изпълнителната власт като икономическо лоби на турските търговски дружества за сметка на българските и европейските компании.
Да се съобразява с факта, че България е член на ЕС и всякакви действия, засягащи националната сигурност, са пряко вмешателство в колективната сигурност на Европейския съюз.
В Декларацията се заявява, че ако Министерството на външните работи не изпрати протестната нота до края на работния ден в понеделник, 29 юни, РЗС си запазва правото да информира Европейската комисия и Международния съд в Хага.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Депутатът от Движението за прави и свободи (ДПС) Даут Осман и пети в кандидатската листа на партията в Разград направи скандално изявление по адрес на политическите си противници.
"Това, което нашата партия, начело с лидера ни Ахмед Доган, е направила за избирателите ни за осем години, други не са го напрвавили за 1300.
Затова който не харесва ДПС, да духа супата", казал в Ясеновец Даут Осман, цитиран от вестник "Дневник".
Той разказа, че правителството на тройната коалиция било създадено за четвърт час от Ахмед Доган.
"През 2005 година, когато другите политици не знаеха какво да правят, нашият лидер състави кабинета за 17 минути", заяви Даут Осман.
Според него политическите партии извън ДПС, които са обявявали, че нямат нищо против българските турци, наистина не лъжат.
"Те не са против нас, когато сме на дъното на стълбата, но са против, когато нашите образовани, можещи и знаещи младежи са на работа в държавните институции", смята кандидат депутатът.
Дончева: А на бас, че ако трябва, ДПС и ГЕРБ ще се цунат
А на бас,че няма!
И а на бас,че другарката Дончева сега като си иде на село и повече няма да чуем за нея!
Без да съм симпатизант на БСП, искам да ти кажа, че другарката Дончева ми е съученичка и има повече акъл в главата си, отколкото половината форум на Инвестора. Всъщност винаги съм се чудел защо още стои в БСП, но съм уважавал нейния избор. Винаги е тъпо да правиш заключения за хора, които не познаваш лично. И не я мисли ти нея - само от адвокатски хонорари ще изкарва повече пари, отколкото ти някога си виждал през живота си.
Сигурно си прав !
Ще я видим колко акъл има след изборите с твърденията си,пък и теб !
Едно на мен, едно на мен...Лидерът на ДПС Ахмед Доган обясни как стоят нещата в държавата
От Капитал
Имаше един виц от мутренските години: Разпределял шефът на групата плячката: "Едно на мен, едно на мен..." Ядосал останалите бандити и един от тях скочил: "А на теб?"
Тази седмица във вихъра на предизборната си кампания директно от село Кочан, община Сатовча, лидерът на ДПС Ахмед Доган обясни как се разпределят нещата в държавата: "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата." В двеминутната си реч той обясни още, че депутатите нямат власт, защото тя е концентрирана в лидера на партията: "Искам да сте много наясно с този проблем, защото това е важен въпрос. И от гледна точка на проекти, и от гледна точка на тяхното изпълнение, и на оперативни програми тука и т.н., и т.н. "
Изказването му предизвика вълна от недоволство, която се усещаше най-много в интернет. Призивите за гласуване станаха по-силни от всякога и лидерът на ДПС се наложи да дава обяснения: "Когато имаш дефицит на идеи, когато не си осъзнал приоритетите и не разполагаш с концепция за управление, и то в условия на криза, и се хващаш на една обикновена обяснителна схема, значи не просто не си в час, а си много зле." После от Шумен уточни, че: "ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане."
Всъщност серията нагли откровения на Ахмед Доган започна още с началото на предизборната кампания. От различни краища на България лидерът на ДПС, който е известен с това, че рядко посещава Народното събрание и още по-рядко заема позиция по проблемите на страната, назидателно размахваше пръст на критиците и даваше съвети и разяснения на избирателите си.
В средата на май Доган събра електората на стадиона в Каолиново и отсече: "Аз нямам намерение да живея на друго място. Ние нямаме намерение да живеем на друго място! На когото не му харесва, да отиде да живее, където поиска." Тогава той определи критиците му като плъхове и мишки, а партията и себе си - като лъвове и тигри.
Риториката на доктора по философия и агент на ДС явно е свършила работа, защото няколко седмици по-късно партията стана трета политическа сила на европейските избори.
Дали наглият и назидателен тон на Ахмед Доган ще има същия ефект и на парламентарния вот, зависи от нас. И от избирателната активност.
Отново си ясен, bokogega - цитираш Дончева и защищаваш Доган. Явно те са твоите авторитети.
Първоначално изпратено от bokogega
25.06.2009 17:16
Да ти кажа честно нямаше да гласувам,но сега се появиха едни" демократи",защото представляват т.н. дясна коалиция и ми предлагат 30лв. на глас та почвам да се замисля,ти какво ще кажеш как е тарифата по вашия край, не за друго все пак сме в провинцията та и затова толкова дават.
Колкото до баса на Дончева с журналистите незнам и не ме интересува.Дилемата е дали да им взема паричките и да пусна невалидна бюлетина или изобщо да не ходя,а да си отида на риба.Ти как би постъпил?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
А на бас,че няма!
И а на бас,че другарката Дончева сега като си иде на село и повече няма да чуем за нея!
Без да съм симпатизант на БСП, искам да ти кажа, че другарката Дончева ми е съученичка и има повече акъл в главата си, отколкото половината форум на Инвестора. Всъщност винаги съм се чудел защо още стои в БСП, но съм уважавал нейния избор. Винаги е тъпо да правиш заключения за хора, които не познаваш лично. И не я мисли ти нея - само от адвокатски хонорари ще изкарва повече пари, отколкото ти някога си виждал през живота си.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Това по принцип е за Бисери и вицове, но и тук става. Другаря Дъбов е бил и шеф на банка. бе+смешник какво стана с ЯСНАТА ви ПРОГРАМА бе. Другаря секретар не я е разбрал нещо. Щеше да е смешно ако не беше страшно Не можем да повярваме, че БСП иска да отменя валутния борд
Пресцентърът на НДСВ е много учуден от интервюто на Димитър Дъбов, водач на листата на „Коалиция за България” за Шуменска област, публикувано във вестник „Шуменска заря” от 26 юни т. г. под заглавие „БСП единствена гарантира актуализацията на пенсии и заплати и затова е против валутния борд”.
Пресцентърът наистина се удивлява на публикувания материал на кандидата на „Коалиция на България” и подписан от Пресцентъра на „Коалиция за България”, тъй като никой от нас, работещите в Пресцентъра на НДСВ (да не говорим за НДСВ като цяло) не може да повярва на очите си, че БСП иска черно на бяло отмяна на валутния борд и че това е сериозно намерение, под което се е „подписал” всъщност главният секретар на БСП Димитър Дъбов. Ако пък това е действително намерение на „Коалиция за България”, тогава на какво да вярваме - на програмните обещания или на интервюто на главния секретар на БСП, или на Пресцентъра на „Коалиция за България”.
Ние се надяваме, че колегите от Пресцентъра на Коалиция за България ще реагират бързо и ще се самоопровергаят. Силно се надяваме!
Едно на мен, едно на мен...Лидерът на ДПС Ахмед Доган обясни как стоят нещата в държавата
От Капитал
Имаше един виц от мутренските години: Разпределял шефът на групата плячката: "Едно на мен, едно на мен..." Ядосал останалите бандити и един от тях скочил: "А на теб?"
Тази седмица във вихъра на предизборната си кампания директно от село Кочан, община Сатовча, лидерът на ДПС Ахмед Доган обясни как се разпределят нещата в държавата: "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата." В двеминутната си реч той обясни още, че депутатите нямат власт, защото тя е концентрирана в лидера на партията: "Искам да сте много наясно с този проблем, защото това е важен въпрос. И от гледна точка на проекти, и от гледна точка на тяхното изпълнение, и на оперативни програми тука и т.н., и т.н. "
Изказването му предизвика вълна от недоволство, която се усещаше най-много в интернет. Призивите за гласуване станаха по-силни от всякога и лидерът на ДПС се наложи да дава обяснения: "Когато имаш дефицит на идеи, когато не си осъзнал приоритетите и не разполагаш с концепция за управление, и то в условия на криза, и се хващаш на една обикновена обяснителна схема, значи не просто не си в час, а си много зле." После от Шумен уточни, че: "ДПС е бацил. Като влезе веднъж, няма излизане."
Всъщност серията нагли откровения на Ахмед Доган започна още с началото на предизборната кампания. От различни краища на България лидерът на ДПС, който е известен с това, че рядко посещава Народното събрание и още по-рядко заема позиция по проблемите на страната, назидателно размахваше пръст на критиците и даваше съвети и разяснения на избирателите си.
В средата на май Доган събра електората на стадиона в Каолиново и отсече: "Аз нямам намерение да живея на друго място. Ние нямаме намерение да живеем на друго място! На когото не му харесва, да отиде да живее, където поиска." Тогава той определи критиците му като плъхове и мишки, а партията и себе си - като лъвове и тигри.
Риториката на доктора по философия и агент на ДС явно е свършила работа, защото няколко седмици по-късно партията стана трета политическа сила на европейските избори.
Дали наглият и назидателен тон на Ахмед Доган ще има същия ефект и на парламентарния вот, зависи от нас. И от избирателната активност.
Отново си ясен, bokogega - цитираш Дончева и защищаваш Доган. Явно те са твоите авторитети.
Първоначално изпратено от bokogega
25.06.2009 17:16
Избори 2009
Даут Осман: Който не харесва ДПС, да духа супата
27.06.2009 13:38
93
Каквото е направила ДПС за 8 години, други не са го направили за 1300, каза още той
Даут Осман: Който не харесва ДПС, да духа супата
Снимка: БГНЕС
Депутатът от Движението за прави и свободи (ДПС) Даут Осман и пети в кандидатската листа на партията в Разград направи скандално изявление по адрес на политическите си противници.
"Това, което нашата партия, начело с лидера ни Ахмед Доган, е направила за избирателите ни за осем години, други не са го напрвавили за 1300.
Затова който не харесва ДПС, да духа супата", казал в Ясеновец Даут Осман, цитиран от вестник "Дневник".
Той разказа, че правителството на тройната коалиция било създадено за четвърт час от Ахмед Доган.
"През 2005 година, когато другите политици не знаеха какво да правят, нашият лидер състави кабинета за 17 минути", заяви Даут Осман.
Според него политическите партии извън ДПС, които са обявявали, че нямат нищо против българските турци, наистина не лъжат.
"Те не са против нас, когато сме на дъното на стълбата, но са против, когато нашите образовани, можещи и знаещи младежи са на работа в държавните институции", смята кандидат депутатът.
Коментар