IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от s3
      БСП с нова ТВ атака срещу съюза Борисов/Костов
      26.06.2009, 15:58

"Коалиция за България" е силно разтревожена от плановете им, които целят последствията от световната икономическа криза да бъдат заплатени от българските граждани, заявяват от пресцентъра на БСП.
      знаейки си кирливите ризи сега правят хитри маньовъри.Като сдадат власта и като лъсне продънения бюджет ще се опитат да прехвърлят вината на следващото правителство и същевременно ще ревът видяхте ли какво направиха ,ние ви предупредихме ама на вие за тях гласувахте.Това са братче мръсни комунистически номера...

Коментар

• Първоначално изпратено от s3
        БСП с нова ТВ атака срещу съюза Борисов/Костов
        26.06.2009, 15:58

"Коалиция за България" е силно разтревожена от плановете им, които целят последствията от световната икономическа криза да бъдат заплатени от българските граждани, заявяват от пресцентъра на БСП.
        На Позитано що не си подмладите малко агитотдела? Може да сме глупав народ ама чак малоумни не сме. Да не говорим че инвестор.бг го четат хора с поне основно образование.
        За приватизацията няма да коментирам, но ми е много интересно според БСП кой ще заплати последствията от световната икономическа криза? Бюджета, от който нагло крадете, се формира точно от данъците плащани от българските граждани. Вие да не мислите, че от Марс идват тези пари бе? То бива наглост, ама за комунистите нова дума трябва да е измисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
          Първоначално изпратено от ST
          ей охлюв, няма да е лошо да си мериш приказките
          ти какъв се направи бе палячо....
          Интересно, и като не си мери приказките какво ще направиш???
          Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
            ей охлюв, няма да е лошо да си мериш приказките
            ти какъв се направи бе палячо....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
              Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Първоначално изпратено от salsa
              Бате Пешо, разтълкувай ми това изречение, което си написал по долу "Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци". Кои са ВАС ,а ти към коя група спадаш. Това означава , че си НИЕ т.с от групата на Доган.
              Вас са синята коалиция и Бойко а нас са всички останали.Не ми е приятно да чувам такива неща но не реагирам емоционално.за мое голямо съжаление синята коалиция отврати народа от себе си с манията си постове и власт с крадливостта си и арогантността си.като презираш един народ и му казваш че е прост защо искаш да го управляваш.Е той не е прост затова ги изрита.Сините разберете докато не изхвърлите Костов Шмайзерката Венци и курвата Надка сте умрели
              То й народа защото не е прост и си избра и царя и комунистите,затова сега сме най-бедната държава в Европа-Евростат не лъже,като не вярваш на политиците- http://zemedelci.com/index.php?optio...id=28&Itemid=1
              ВИЖ КЪДЕ БЯХА РУМЪНЦИТЕ И КЪДЕ СА СЕГА-ТО Е ЗАРАДИ ТАКИВА ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИ КАТО ТЕБ-ХАЙДЕ КАЖИ И ЧЕ ЕВРОСТАТ ЛЪЖЕ,ЧЕ ЦРУ Е ВИНОВНО.КАТО ИЗБИРА УМНИЯ НАРОД ТАКИВА ПОЛИТИЦИ,ХАК ДА МУ Е ПРЕСТИЖНОТО ПОСЛЕДНО МЯСТО-АКО ПАК КОМУНИСТИТЕ И ДРУГАТА СВОЛОЧ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО-ТОГАВА ЕВРОПА ЩЕ НИ ОБЯВИ ЗА ЧЕРВЕН,КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗООПАРК И ЩЕ ИДВАТ ТУРИСТИТЕ ДА ЦЪКАТ.
              2001 изборите бяха на 17 юни мисля. Моят рожден ден е няколко дена преди това.
              Та отивам с едно гадже няколко дена преди 17 в Созопол
              да "полеем" така да се каже рождения ми ден.
              Там имам един приятел. Та по повод предстоящите избори
              той казва - "Ще гласувам за царя." Е що? -питам -
              Не го ли виждаш че е малоумник дошъл да крадне?
              - "Не е така - той обеща по 5000 (пет хиляди) лева на калпак"
              - Е откъде ше ги вземе палячото тези пари? - питам -
              "Има той откъде" беше отговора. Бях поразен - на вид
              не глупави хора, а как се вързаха на празни приказки!
              Балъци
              Та ето докъде ни докараха такива "не глупави" хора.
              ..
              Та тогава, вместо де седим в Созопол и да нижем облак след облак,
              подпалихме колата и обратно в София.
              Оказа се, че нашите два гласа срещу палячото не помогнаха.

Както и да е.
              Тази година ще съм в чужбина по изборите, но ще
              отделя време да ида до консулството да гласувам
              ПРОТИВ червените боклуци,
              ПРОТИВ палячото и неговите гъзолизци,
              ПРОТИВ турчина и неговите ибрикчии.

Може пак да не помогне, но пък иначе поради тъпата избирателна система негласуването ми ще помогне точно
              на боклуците, гъзолизците и ибрикчиите.
              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Сега остава да разясните за компанията на Бойко Тиквата. Вече е известно хора от какъв контингент, притежават такива партизански имена

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                  Първоначално изпратено от Imotenbalon
                  Ференц Дюрчани: Ние лъжехме - сутрин, обед и вечер

Откъси от речта на унгарския премиер на закрито партийно събрание, която предизвика бунтовете в Будапеща

Нямаме особено богат избор. Нямаме, защото оплескахме нещата. Не малко, а много.

Никоя друга страна в Европа не е извършила такива безумия, каквито ние

Обяснимо е. Очевадно е, че прекарахме последните година и половина-две в непрекъснати лъжи. Беше пределно ясно, че това, което говорим, не е истина. Дотолкова сме изчерпали възможностите на страната, че направо не можем да си представим, че съвместното управление на Унгарската социалистическа партия и на либералите е било способно на такова нещо. А на практика, междувременно, през тези четири години не сме направили нищо. Нищо.

Не можете да ми посочите нито едно значимо решение на правителството, с което да можем да се гордеем. Нито едно. Ако трябва да дадем отчет пред страната какво сме свършили за тези четири години, тогава какво ще им кажем?

Струваше ми година и половина терзания фактът, че се преструваме, че управляваме.

Вместо действено управление, ние лъжехме сутрин, обед и вечер.

Вярвам, че има начин нещата да се направят. Знам, че ще има и конфликти. Да, ще има. Ще има обществени вълнения, протести. Хората могат да си протестират пред парламента.
                  в крайна сметка тези думи показват ,че хората на запад от нас все пак имат някакви морални ценности..а нашите дебили и това им липсва и то в голяма степен..и като се замисли човек от един гол егоцентризъм да се покажем колко сме велики..но резяците да не забравят че последния им път е голи увити само в един чаршав и това е ..ако ще и милиони летящи чинии да си имал
                  Аз не съм чул комунист да се извинява за нещо-на тях винаги някой друг е виновен,а те са с ореоли около главите.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    На 05.07. мислете с главите си. И бъдете .... http://vbox7.com/play:df1c563f&al=&vid=391429
                    браво ....браво...браво...малко патриотични емоции не са излишни на това много повратно време.още веднъж браво.И аз призовавам всички които милеят за България на 5 юли да ГЛАСУВАТ. За когото си искат но пред урните....Защото 20 г. стигат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon

Откъси от речта на унгарския премиер на закрито партийно събрание, която предизвика бунтовете в Будапеща

Нямаме особено богат избор. Нямаме, защото оплескахме нещата. Не малко, а много.

Обяснимо е. Очевадно е, че прекарахме последните година и половина-две в непрекъснати лъжи. Беше пределно ясно, че това, което говорим, не е истина. Дотолкова сме изчерпали възможностите на страната, че направо не можем да си представим, че съвместното управление на Унгарската социалистическа партия и на либералите е било способно на такова нещо. А на практика, междувременно, през тези четири години не сме направили нищо. Нищо.

Не можете да ми посочите нито едно значимо решение на правителството, с което да можем да се гордеем. Нито едно. Ако трябва да дадем отчет пред страната какво сме свършили за тези четири години, тогава какво ще им кажем?

Струваше ми година и половина терзания фактът, че се преструваме, че управляваме.

Вярвам, че има начин нещата да се направят. Знам, че ще има и конфликти. Да, ще има. Ще има обществени вълнения, протести. Хората могат да си протестират пред парламента.
                      в крайна сметка тези думи показват ,че хората на запад от нас все пак имат някакви морални ценности..а нашите дебили и това им липсва и то в голяма степен..и като се замисли човек от един гол егоцентризъм да се покажем колко сме велики..но резяците да не забравят че последния им път е голи увити само в един чаршав и това е ..ако ще и милиони летящи чинии да си имал

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver
                        Не е правилно да се гласува насила, само заради едното гласуване. Ако не харесваш никой от кандидатите, тогава как ще решиш за кого да гласуваш?
                        Може би за "най-малкото зло"? Е да ама как, ако дори и то е ти харесва?
                        Затова нека да не се самонавиваме и който иска да гласува, а който не иска да използва времето по подходящ начин. Все пак гласуването е един вид право което има всеки от нас, а не задължение.
                        да право е ... а защо карате вашия електорат насила тогава , защо не ги оставите хорицата да си нижат тютюна....защото така ви отърва.Ако може само електората на дпс да гласува ,няма да има по-щастливи от вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon

+1001

Коментар

• Ференц Дюрчани: Ние лъжехме - сутрин, обед и вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                              Първоначално изпратено от salsa
                              Бате Пешо, разтълкувай ми това изречение, което си написал по долу "Затова и Доган се ебава с вас защото сте глупаци". Кои са ВАС ,а ти към коя група спадаш. Това означава , че си НИЕ т.с от групата на Доган.
                              Вас са синята коалиция и Бойко а нас са всички останали.Не ми е приятно да чувам такива неща но не реагирам емоционално.за мое голямо съжаление синята коалиция отврати народа от себе си с манията си постове и власт с крадливостта си и арогантността си.като презираш един народ и му казваш че е прост защо искаш да го управляваш.Е той не е прост затова ги изрита.Сините разберете докато не изхвърлите Костов Шмайзерката Венци и курвата Надка сте умрели
                              Пешо !!
                              Не можех до скоро да си обясня, как може да има толкова тъпи хора като теб, но извинявай - това съвсем не било така. Сега всичко вече ми е ясно - ти просто си поредния комунистическо-депесарски глашатай на демагогската теза, че не трябва да се гласува !!! И най-големият ти аргумент за това е, че говориш от името на народа.
                              Слава богу в този форум поне става ясно, че това което пишеш не допада на много хора. Но те не са народа, нали, а мръсни спекуланти и капиталисти - тяхното мнение е без значение !!!

Коментар

• Цветан Цветанов: Изказването на Доган е продиктувано от дружбата и съвместното управление със Сергей Станишев и Румен Петков

26/06/2009г. | ГЕРБ | радио „Фокус”-Велико Търново
                                Като изключително цинично високомерие определи изказването на Ахмед Доган Цветан Цветанов, мажоритарен кандидат на ГЕРБ във Велико Търново, предаде репортер на радио „Фокус”-Велико Търново. По думите на Цветанов това изказване е продиктувано от дружбата и съвместното управление със Сергей Станишев и Румен Петков. „Това изказване не може да бъде произнесено, ако няма политическа подкрепа на основния си коалиционен партньор, както за участието в този мандат, така и за участието в тези избори и подготовката съвместно да си партнират, било то в опозиция или да правят всичко възможно от това да спечелят властта”, коментира Цветанов. Според него за пореден път се доказва, че не демокрацията, не българският гражданин и депутат осъществява необходимия парламентарен контрол на изпълнителната власт и затова всеки трябва да направи своите изводи. „Нека да отидем да гласуваме и да променим това статукво. Това е единственият начин да се противодейства на тази агресивност, това високомерие и това пагубно управление, което създаде един лош образ на страната ни пред Европейския съюз и европейските институции”, заяви Цветан Цветанов. Той припомни, че за кампанията на БСП през 2005 година и снимките на Станишев и Марио Николов, който е бил осъден по САПАРД в Германия, а тук се е ползвал с протекциите на Станишев и съдебната власт не го закача. „Коментарите на Станишев, насочени в негативна посока срещу Доган, за пореден път заблуждават българското общество, за това какво иска да направи Станишев”, каза още Цветанов.
                                Димитър СПАСОВ

Шест формации влизат в парламента, НДСВ и партията на Яне Янев са под въпрос
                                От Панайот Ангарев ДНЕВНИК
                                26 юни 2009
                                Разликата между ГЕРБ и БСП ще е поне 10 %

Според данните от проучването ГЕРБ ще е първа политическа сила и подкрепата й може да варира в границите от 1 000 000 до 1 500 000 гласа. Ако се получи ефектът на вълна, високите нива могат да бъдат постигнати. Ако се запази тенденцията на устойчиво и плавно, а не скокообразно нарастване, ще остане на долните си нива. Разликата между първата и втората партия ще е значителна, поне 10%, дори и резултатът за ГЕРБ да се реализира на ниските си нива БСП ще има резултат в брой гласове по-висок от този на европейските избори. Но потенциалът за нарастване е малък и недостатъчен за да намали разликата с първата позиция. Подкрепата на БСП трудно ще достигне 20% и ще остане по-близо да тази на претендентите за третото място –ДПС – 13% и Атака -10% Те сближават стойностите си, но въпреки широката периферия на Атака, ДПС има устойчиво предимство с организираността си и гласовете от секциите в Турция.

Агенция “Скан”: 8 партии скачат в парламента
                                Очакваната по-висока избирателна активност се отразява най-благоприятно на ГЕРБ, която има най-значителни резерви в периферията. Тя отново увеличи преднината си пред своя пряк опонент – БСП, на 10%.

Социолози: Разликата между ГЕРБ и БСП на парламентарните избори ще е 9-10%25.06.2009 11:04

Разликата в подадените гласове между ГЕРБ и БСП на предстоящите парламентарни избори ще бъде между 9 и 10 процента. Такава прогноза направи днес директорът на социологическа агенция МБМД Мирослава Радева. По думите й симпатизантите на ГЕРБ напоследък се увеличават, но при другите политически сили няма съществени промени.

Коментар

Working...
                                X