Най-вероятно са няколко човека, защото тези материали с тоновете които ги поства трябва някой да ги подготвя... поне двама са, единият застъпва по рано другият остава по до късно и през нормалното работно време къпят заедно...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от мейсиПървоначално изпратено от master of the seven seasМейси,ти си един истински МатросовКак успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
Дай показания относно тези свои постове, постнати на 03.11.2009, вторник:
Първоначално изпратено от [color=redмейси[/color]]
Отстрани погледната държавата изглежда така: "В България започна съдебно преследване на лидера на опозицията". Ама толкова сме жалки. Всички знаят кои са мафиотите, а се оставяма да ни разиграват с дребни риби като Станишев..
Би ли ми отговорл salsa в кои страни от ЕС правят такива грандиозни и грозни циркове с бившите премиери?Посочи ми една държава където настоящия премиер да е осъдил предишния Просто няма такава!А герберите за да прикрият тяхната некомпетентност да се справят с положението ,ежедневно атакуват предишните министри! Ежедневно насочват вниманието на обществото към глупости!Ей това ви е лицето.
ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMИмам едно усещане,че все пак ТЕЗИ от ГЕРБ от които зависят решенията в държавата,хвърлят по едно око на форума.Затова искам да дам едно предложение тип Робин Худ:
С еднократен данък 50% ДА СЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИ БОНУСИ,ПРЕМИИ,13,14,15 и т.н. заплати надхвърлящи примерно 5000лв.
За да не кажете,че е комунистическо,ето какво правят в братска Англия
Лондон наложи 50% данък върху бонусите на банкерите
И означава на практика да се премахне "плоският" данък. Ама честата промяна в данъчните закони ще създаде силно недоверие към България в чуждестранните инвеститори. Така ще си навлечем многократно повече бели, отколкото ползи. Не е този пътят.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиПървоначално изпратено от master of the seven seasМейси,ти си един истински МатросовКак успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
А сега да дискутиране един закон който влезе на първо четене в парламента касаещ военните.Ако се приемат промените в същият ,който предвижда пределната възраст за пенсиониране на кадровите войници да се намали от 49 на 45 години,а офицерите със звание генерал-майор и генерал-лейтенант ще излизат в заслужена почивка съответно на 58 и 59 г,а не както бе досега на 60,то следва ,че вдига се за едни пенсионната възраст, а за други се смъква ,което пък е грубо нарушение на Конституцията, според която всички в България са равни-Чл. 6.(1) и (2)
За сведение една ДЪРЖАВА се крепи на войската и полицията. Това са хората които РИСКУВАТ живота си за да можем ние останалите да живеем спокойно. Но то за тебе няма значение в коя държава живееш,стига да ти плащат за да пишеш на топло и да не работиш
Като ти гледам постовете,дори и не мислиш. Май ти и Радослава сте една и съща личност - вестниците са по-умни от вас и за това само копи-пейст
Коментар
-
Първоначално изпратено от salsaНа мен също ми писна да чета постовете на тази червена гъзоблизка мейси. Вън от форума на такива червени подлизурковци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seasМейси,ти си един истински МатросовКак успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
А сега да дискутиране един закон който влезе на първо четене в парламента касаещ военните.Ако се приемат промените в същият ,който предвижда пределната възраст за пенсиониране на кадровите войници да се намали от 49 на 45 години,а офицерите със звание генерал-майор и генерал-лейтенант ще излизат в заслужена почивка съответно на 58 и 59 г,а не както бе досега на 60,то следва ,че вдига се за едни пенсионната възраст, а за други се смъква ,което пък е грубо нарушение на Конституцията, според която всички в България са равни-Чл. 6.(1) и (2)[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтамболовПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от MILOMИмам едно усещане,че все пак ТЕЗИ от ГЕРБ от които зависят решенията в държавата,хвърлят по едно око на форума.Затова искам да дам едно предложение тип Робин Худ:
С еднократен данък 50% ДА СЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИ БОНУСИ,ПРЕМИИ,13,14,15 и т.н. заплати надхвърлящи примерно 5000лв.
За да не кажете,че е комунистическо,ето какво правят в братска Англия
Лондон наложи 50% данък върху бонусите на банкеритеhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Я обясни какво значи агитатор на БСП.Постни ми мое мнение с което ще ми докажеш,че съм бесепарка от изказването ми.Може би това ,че критикувам ченгесарската партия герб ,бъкана от бивши ченгета и комуняги ме прави враг на същата?Има една приказка и тя е че крадеца вика дръжте крадеца .Тоест ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ЧЛЕНОВЕ И СИМПАНТИЗАНТИ НА ГЕРБ са най големите комунсти ,които след 1989г се пребоядисаха и сега ще ми раздавате морал кой какъв бил.
Да уточним - не съм от ГЕРБ!Не принадлежа на никоя партия!
Радослава
Майор Деянов
be_google
Setver(ДПС)
мейси
агитатори-хора със зле прикрита роля , обслужващи интересите на партията си работодател.Кадър от отдел MIND CONTROL.
За да ти постна мнение обслужващо интересите на бсп ще ми трябва целия уикенд, за това кажи на кой етаж и коя стая от сградата на "Позитано" да ти пратя флаш памет с копирана цялата тема "Политика"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от Хайърсъзовмейси, ти не можеш да знаеш как и дали се труди някой когото не познаваш...или можеш?
мейси, познавам доста хорица които са с гарантиран доход от предишни инвестиции, сърфират си из нета когато им скимне, но не печатат политически позиви и агитации в сайтове за финанси, от тук следва че нямаш нищо общо с този тип хора!От тук пък следва че го правиш защото ти се налага!Налага ти се защото на партията ти и се огъват крачетата.
Впрягаме се , защото ни е до гуша дошло да ни се налага да търпим агитатори от БСП! Предният ти колега поне беше научен да пише правилномейси.Не ви ли изпитват преди назначението?Твоята грамотност отговаря на някой сайт за крадци на сено.Да ни се беше паднал по обучен, така не е честно спрямо теб.
не допускате ли дори за миг, дори малка частица от тези недискусионни петстотинредови постове не Ви ли приличат на продукт на пропаганда?
От гледна точка на борбата с комунизма, с представителите му жени или мъже,
прошка не може да има!
За това са избрали женски ник, за да не можем да упонираме твърдо заради
спазването на джентълменския тон господин gigow! Но това са похвати на един тип хора с които явно не си се сблъсквал, иначе нямаше да реагираш учудващо!
като и да е , аз моето мнение го изразих!И не смятам да се засрамвам от това че подозирам някой за патриен активист.Напротив, заостреното внимание ще ни предпазва от злото (БСП) и за това не е нужно да си от ГЕРБ, просто трябва да си нормален човек имащ правото на добър живот.Ето точно този добър живот се стремят да ти откраднат комунистите !!! Затова бъди предпазлив!
Коментар
Коментар