IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    мейси, ти не можеш да знаеш как и дали се труди някой когото не познаваш...или можеш?
    мейси, познавам доста хорица които са с гарантиран доход от предишни инвестиции, сърфират си из нета когато им скимне, но не печатат политически позиви и агитации в сайтове за финанси, от тук следва че нямаш нищо общо с този тип хора!От тук пък следва че го правиш защото ти се налага!Налага ти се защото на партията ти и се огъват крачетата.
    Впрягаме се , защото ни е до гуша дошло да ни се налага да търпим агитатори от БСП! Предният ти колега поне беше научен да пише правилномейси.Не ви ли изпитват преди назначението?Твоята грамотност отговаря на някой сайт за крадци на сено.Да ни се беше паднал по обучен, така не е честно спрямо теб.
    Господин Хайърсъзов, защо никога не спорите по съществото на въпроса, ами единствените Ви аргументи са комунист, платен, крадци и т.н.? Вашите аргументи са само обиди. Жената си спори по същество. Ако нямате какво да кажете поне не обаждайте. И аз за това вече не се обаждам. Вие, привържениците на Бойко, изглежда изпитвате удоволствие да хулите някой, който не споделя вашите разбирания. Оргазъм ли получавате когато оплювате опонента? Да не говорим за това, че да се говори по подобен начин на жена не ми изглежда джентълменско поведение. Дори да е във форум. Разбира се Вие няма от къде да сте сигурен, че Мейси е жена, ама така се представя. Спазвайте поне отмалко добър тон и може да се получи и дискусия. Стига хули. Засрамете се!
    Господин gigow от Шумен,
    не допускате ли дори за миг, дори малка частица от тези недискусионни петстотинредови постове не Ви ли приличат на продукт на пропаганда?
    От гледна точка на борбата с комунизма, с представителите му жени или мъже,
    прошка не може да има!
    За това са избрали женски ник, за да не можем да упонираме твърдо заради
    спазването на джентълменския тон господин gigow! Но това са похвати на един тип хора с които явно не си се сблъсквал, иначе нямаше да реагираш учудващо!
    като и да е , аз моето мнение го изразих!И не смятам да се засрамвам от това че подозирам някой за патриен активист.Напротив, заостреното внимание ще ни предпазва от злото (БСП) и за това не е нужно да си от ГЕРБ, просто трябва да си нормален човек имащ правото на добър живот.Ето точно този добър живот се стремят да ти откраднат комунистите !!! Затова бъди предпазлив!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
      Първоначално изпратено от MILOM
      Имам едно усещане,че все пак ТЕЗИ от ГЕРБ от които зависят решенията в държавата,хвърлят по едно око на форума.Затова искам да дам едно предложение тип Робин Худ:
      С еднократен данък 50% ДА СЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИ БОНУСИ,ПРЕМИИ,13,14,15 и т.н. заплати надхвърлящи примерно 5000лв.
      За да не кажете,че е комунистическо,ето какво правят в братска Англия
      Лондон наложи 50% данък върху бонусите на банкерите
      от в.Сега
      Да се самоцитирам,че никой не обърна внимание вчера.
      Това предложение се обсъжда на общоевропейско ниво от Браун, Меркел и Саркози. Може да се обмисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от [color=red
        мейси[/color]]Стамбо аз те питам нещо за зърнопроизводителите ти отиде на Масларова?Що така бре момче?Отговор ли нямаш? А ти голям пророк се извъди бре Хайърсъзов,че ми се било налагало да пиша, защото на партия и са и се огъвали карачките??Нещо си объркал влака момче.Пак ти казвам не членувам и не симпатизирам на никоя партия и си пиша от моя гледна точка с която пък въобще не ми е минавало на ум ,че по тоя начин на писане съм агитирвала за комунягите
        Я обясни какво значи агитатор на БСП.Постни ми мое мнение с което ще ми докажеш,че съм бесепарка от изказването ми.
        Значи мейси ти си дълбоко неадекватна. Искаш отговор, давам ти за отговор цяла шефка на комисия в парламента и ти в отговор заекваш. Може би защото нападката ти бе буквално копирана от изказване на Антон Кутев...:P :lol:

Няма твое мнение, в което да не защищаваш БСП. Мога да постна веднага твои мнения в защита на Станишев и Масларова. Кажат ли някаква нападка срущу ГЕБ Корнелия или Антон и веднага мейси повтаря като папагал. Проблемът не е, че лъжеш че не си комунистка. Проблемът е, че лъжата ти е толкова тъпа, че обижда интелигентноста на редовните участници във темата.:P :lol:

Ние, редовните участници във форума, не можем да паднем чак толкова ниско като теб...:P :lol:

Коментар

• Мейси,ти си един истински Матросов Как успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти

Коментар

• .
            Стамбо-
            Ние от ГЕРБ няма да обръщаме внимание на протестите на обслужващия персонал на БСП мейси в защита на корумпираната Масларова.
            Стамбо аз те питам нещо за зърнопроизводителите ти отиде на Масларова?Що така бре момче?Отговор ли нямаш?
            Хайърсъзов-мейси, ти не можеш да знаеш как и дали се труди някой когото не познаваш...или можеш?
            мейси, познавам доста хорица които са с гарантиран доход от предишни инвестиции, сърфират си из нета когато им скимне, но не печатат политически позиви и агитации в сайтове за финанси, от тук следва че нямаш нищо общо с този тип хора!От тук пък следва че го правиш защото ти се налага!Налага ти се защото на партията ти и се огъват крачетата.
            А ти голям пророк се извъди бре Хайърсъзов,че ми се било налагало да пиша, защото на партия и са и се огъвали карачките??Нещо си объркал влака момче.Пак ти казвам не членувам и не симпатизирам на никоя партия и си пиша от моя гледна точка с която пък въобще не ми е минавало на ум ,че по тоя начин на писане съм агитирвала за комунягите,според вашето виждане.
            Хайърсъзов-Впрягаме се , защото ни е до гуша дошло да ни се налага да търпим агитатори от БСП! Предният ти колега поне беше научен да пише правилноSmileмейси.Не ви ли изпитват преди назначението?Твоята грамотност отговаря на някой сайт за крадци на сено.Да ни се беше паднал по обучен, така не е честно спрямо теб.
            Я обясни какво значи агитатор на БСП.Постни ми мое мнение с което ще ми докажеш,че съм бесепарка от изказването ми.Може би това ,че критикувам ченгесарската партия герб ,бъкана от бивши ченгета и комуняги ме прави враг на същата?Има една приказка и тя е че крадеца вика дръжте крадеца .Тоест ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ЧЛЕНОВЕ И СИМПАНТИЗАНТИ НА ГЕРБ са най големите комунсти ,които след 1989г се пребоядисаха и сега ще ми раздавате морал кой какъв бил.
            MILOM-....Да се самоцитирам,че никой не обърна внимание вчера.
            Е ти вярваш ли ,че това ще стане в страната ни?Зашото аз не вярвам .То това ще им бръкне в джоба MILOM,а не може така .Как ще ги оставим бедничките политици предколедно с по малко премии?Аз пък имам една друга идея която Хер Флик може през спокойно и тук да я приложи,тъй като Обамката я въведи по едно време в Америка.Какво направи той?Работят америшите 6 дена ,а им дава заплатка за 5 дена.
            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
              Първоначално изпратено от master of the seven seas
              Бате Пещо,Гигов вие сте представители на много малка част от населението. Когато децата ти са големи,естествено е да отидеш да живееш ПРЕЗ лятото на село. Нали внуците трябва да имат къде да играят. Но не ми говорете приказки,че живота на село е върхът. Много от колежките на майка ми отидоха да живеят по варненските села,а апартаментите в центъра оставиха на децата си.
              Да ама като станаха на по 70г и имат нужда от доктор.... и като поради различни здравословни проблеми не могат да шофират. А като около тях няма приятели и в това село има не повече от двама души с които можеш да си говориш за нещо друго освен за земеделие??? И като най близкия доктор е във Варна,тъй като местния се е запилял по чужбина?? И като са по цял ден сами,след като цял живот са живели сред хора и приятели,а сега си говорят с телевизора???
              Имаме голяма,нова къща в село на 20км от Варна. До сега,за 1г родителите ми са прекарали не повече от 20дена(по 2 по 3) там. И двамата са пенсионери,ама какво да правят на село???

Сигурно си прав Мастер. Може би и аз за това не съм се навил още да правя къща на село, както ме врънка жената. Ама става въпрос някъде близо до голям град (не че Шумен е толкова голям). За съчетаване на предимствата и на двете.
              Не искам да се завра в някое затънтено село. Приятелите ми са в града, най вече за това не искам на село. Ще ги загубя постепенно. Но като за лятна къща сякаш ще се навия. За уплътняване на времето.
              От друга страна както казва Бате Пешо това е алтернатива, ако си зрав и ти се работи да отидеш на село, да гледаш тъй-онуй а не само да се оплакваш колко ти е малка пенсията.
              А колкото до това дали съм живял на село. Почти. Докато отида в казармата живях в един квартал на Русе, Долапите се казва, който си е чисто село. Само че почти всички работеха в Русе, имаше редовни автобуси-от градската мрежа. Качваш се и за 25-30 минути си в центъра на града. Все едно от Галата до центъра.
              Аз съм роден и живял до 18г. в кв.Аспарухово,така че и аз съм от село. И от там е 15-20мин до центъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                мейси, ти не можеш да знаеш как и дали се труди някой когото не познаваш...или можеш?
                Впрягаме се , защото ни е до гуша дошло да ни се налага да търпим агитатори от БСП! Предният ти колега поне беше научен да пише правилномейси.Не ви ли изпитват преди назначението?Твоята грамотност отговаря на някой сайт за крадци на сено.Да ни се беше паднал по обучен, така не е честно спрямо теб.
                Господин Хайърсъзов, защо никога не спорите по съществото на въпроса, ами единствените Ви аргументи са комунист, платен, крадци и т.н.? Вашите аргументи са само обиди. Жената си спори по същество. Ако нямате какво да кажете поне не обаждайте. И аз за това вече не се обаждам. Вие, привържениците на Бойко, изглежда изпитвате удоволствие да хулите някой, който не споделя вашите разбирания. Оргазъм ли получавате когато оплювате опонента? Да не говорим за това, че да се говори по подобен начин на жена не ми изглежда джентълменско поведение. Дори да е във форум. Разбира се Вие няма от къде да сте сигурен, че Мейси е жена, ама така се представя. Спазвайте поне отмалко добър тон и може да се получи и дискусия. Стига хули. Засрамете се!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                  Имам едно усещане,че все пак ТЕЗИ от ГЕРБ от които зависят решенията в държавата,хвърлят по едно око на форума.Затова искам да дам едно предложение тип Робин Худ:
                  С еднократен данък 50% ДА СЕ ОБЛОЖАТ ВСИЧКИ БОНУСИ,ПРЕМИИ,13,14,15 и т.н. заплати надхвърлящи примерно 5000лв.
                  За да не кажете,че е комунистическо,ето какво правят в братска Англия
                  Лондон наложи 50% данък върху бонусите на банкерите
                  от в.Сега
                  Да се самоцитирам,че никой не обърна внимание вчера.
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas
                    Бате Пещо,Гигов вие сте представители на много малка част от населението. Когато децата ти са големи,естествено е да отидеш да живееш ПРЕЗ лятото на село. Нали внуците трябва да имат къде да играят. Но не ми говорете приказки,че живота на село е върхът. Много от колежките на майка ми отидоха да живеят по варненските села,а апартаментите в центъра оставиха на децата си.
                    Да ама като станаха на по 70г и имат нужда от доктор.... и като поради различни здравословни проблеми не могат да шофират. А като около тях няма приятели и в това село има не повече от двама души с които можеш да си говориш за нещо друго освен за земеделие??? И като най близкия доктор е във Варна,тъй като местния се е запилял по чужбина?? И като са по цял ден сами,след като цял живот са живели сред хора и приятели,а сега си говорят с телевизора???
                    Имаме голяма,нова къща в село на 20км от Варна. До сега,за 1г родителите ми са прекарали не повече от 20дена(по 2 по 3) там. И двамата са пенсионери,ама какво да правят на село???
                    Сигурно си прав Мастер. Може би и аз за това не съм се навил още да правя къща на село, както ме врънка жената. Ама става въпрос някъде близо до голям град (не че Шумен е толкова голям). За съчетаване на предимствата и на двете.
                    Не искам да се завра в някое затънтено село. Приятелите ми са в града, най вече за това не искам на село. Ще ги загубя постепенно. Но като за лятна къща сякаш ще се навия. За уплътняване на времето.
                    От друга страна както казва Бате Пешо това е алтернатива, ако си зрав и ти се работи да отидеш на село, да гледаш тъй-онуй а не само да се оплакваш колко ти е малка пенсията.
                    А колкото до това дали съм живял на село. Почти. Докато отида в казармата живях в един квартал на Русе, Долапите се казва, който си е чисто село. Само че почти всички работеха в Русе, имаше редовни автобуси-от градската мрежа. Качваш се и за 25-30 минути си в центъра на града. Все едно от Галата до центъра.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• мейси, ти не можеш да знаеш как и дали се труди някой когото не познаваш...или можеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от [color=red
                        мейси[/color]]Стамбо ако не бяха заплашили с протест зърнопроизводителите правителството, дали в понеделник щяха да им отпуснат пари същите ?Щяха на куково лято!
                        Ние от ГЕРБ няма да обръщаме внимание на протестите на обслужващия персонал на БСП мейси в защита на корумпираната Масларова....:P :lol:

За честта на един депутат

Deutsche Welle

БСП изтегли своите заместник-председатели от седем парламентарни комисии в знак на солидарност с отстранената Емилия Масларова. Какви сигнали излъчва това действие на социалистите? Гледна точка на Бистра Узунова.

Колко струва честта на един депутат? Колкото седем заместник-председатели на комисии, но не и колкото един заместник-председател на парламента...

Господин Пирински изглежда не е достатъчно солидарен или има особено мнение относно министерската чест на г-жа Масларова...

Половинчатата солидарност на социалистите е повече отчаян зов за внимание, отколкото адекватно политическо поведение.

Театрални жестове

Формално те може и да са прави, като се позовават на параграфи от правилника за работа на парламента, регламентиращи освобождаването на председатели на парламентарна комисия.

Формализмът обаче не е най-добрият съветник, когато става дума за поведение, което в очите на обществото /и, още по-важно, в очите на главния прокурор/ явно съдържа съмнителни елементи.

Вярно е, че всеки е невинен до доказване на противното, но самият факт, че има искане на главния прокурор за сваляне на имунитета на г-жа Масларова, е повече от достатъчно основание тя бъде освободена от председателския пост в социалната комисия.

Как иначе основният демократичен орган в републиката може да покаже, че взема насериозно борбата срещу злоупотребите и корупцията?

Самата г-жа Масларова трябваше да облекчи съпартийците си като подаде оставка от този пост. Това би била най-моралната позиция на човек, който е убеден в правотата на своите действия.

Седмината солидарни по команда социалисти трябваше да си спестят театралния жест, който е лишен от всякаква стойност. Или те наистина могат да си заложат главата, че всичко, което е ставало под управлението на Масларова, е чисто като капка вода?

Отказът от заместник-председателските постове явно иска да внуши тъкмо това.

Анти-парламентарна аматьорщина

Най-смешното е, че БСП обвинява парламента в опити да замести съдебната власт. Показният отказ от заместник-председатели на комисии обаче също се опитва да предреши резултатите от съдебната проверка.

В истински демократичните общества политиците, чийто имунитет е свален, не са повод за гордост и солидарност.

Съдебната власт е тази, която трябва да си каже думата. Едва тогава ще стане ясно кой за какво може да се гордее или срамува.

Дотогава депутатите-социалисти ще направят най-добре, ако не се набиват на очи с анти-парламентарна аматьорщина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                          мейси , ти инвестираш ли? Днес търгува ли?Как ти е портфейла?
                          Тъй като съм инвестирала навремето ,сега това ми носи доход и не е необходимо да се трудя като теб Хайърсъзов.От тук следва,че портфела ми е пълен и си сърфирам из нета когат ми скимне .
                          Или си тук на командировка в "Политика"?
                          Няма кой да ме командирова където и да е били по простата причина ,че нямам началник
                          .
                          има още едно доказателство което сочи принадлежността и произхода на мейси - наглостта!
                          На не забравяме че активиста на БСП в сайта бг.мама се казваше bunny 73 .... много щатско , много мейсиподобно - един кръстник имат... и една майка партия... срааааааам!
                          Тоя сайт го знам ,но не съм се регвала там Хайърсъзов.Така,че не знан кой кой в бг.мама.Много сте ми смешни някой писачи тук, като се впрягате и почвате да обиждате на бесепари,лица които нямат нищо общо с партията им,за това ,че същите не са на едно мнение с вашето.Толкова по постът ти .Сега виж какво е казал за България германският експерт Ролф Шлотерер, съветник по борбата срещу корупцията и организираната престъпностВ България най-добре организирани са мафиотите
                          След като прочетох някои български закони, ми стана ясно защо досега в страната има толкова малко осъдени за корупция” - с тези думи командированият от германското правителство в Министерския съвет в София съветник по борбата срещу корупцията и организираната престъпност Ролф Шлотерер се обърна към участниците в открития в София Балкански антикорупционен форум. Ето какво каза за Дойче Веле германският експерт:

Дисбаланс, доведен до крайности

”Всъщност по-подробно анализирах българския наказателно-процесуален кодекс, защото той е основата на законодателството и там става въпрос за наказания. Този кодекс е преведен и на немски и така имах възможността директно да го сравнявам с германския законов текст. Останах с впечатлението, че българският наказателно-процесуален кодекс е написан от тези, които защитават престъпниците. И оттогава престанах да се учудвам, че в България има толкова малко осъдени за корупция.

Събирането и представянето пред съда на доказателствата в българския закон е формализирано до абсурд. Формализмът често замъглява дори смисъла на водените дела. Търсенето на истината и наказването на престъпниците в съдилищата на България е оставено на втори план, като преди всичко се следи спазването на формални процедури.
                          Този дисбаланс е характерен и за Румъния, но в България нещата са доведени до крайности. След проведените множество срещи с държавни институции и неправителствени организации по проблемите на борбата срещу корупцията си направих същия извод, какъвто преди това мой колега бе вече извел за Македония. А именно, че нищо тук не е така добре организирано както организираната престъпност.

Мафиотите като пример за подражание?

За да се намалят щетите от корупцията и действията на мафията, на противодействащите сили са нужни същите качества, които имат мафиотите, а именно гъвкавост, добра информираност и добра вътрешна комуникация. Нетърпима е ситуацията, в която клиентите на правосъдието в България са една крачка пред разследващите органи.

Първото, което трябва да се направи в страната, е да се анализират слабите места в организацията на държавния апарат, в които се е настанила корупцията. При това най-добрите мерки за борбата срещу подкупността в България, Македония или Румъния не са тези, които се вземат в Западна Европа, а тези, които са ефикасни на място. По същия начин както едно Ферари, което в Германия би се движело безпроблемно, но в България веднага би катастрофирало заради дупките по пътищата”, заяви за Дойче Веле германският експерт.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,...-2896-xml-mrss
                          [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Бате Пещо,Гигов вие сте представители на много малка част от населението. Когато децата ти са големи,естествено е да отидеш да живееш ПРЕЗ лятото на село. Нали внуците трябва да имат къде да играят. Но не ми говорете приказки,че живота на село е върхът. Много от колежките на майка ми отидоха да живеят по варненските села,а апартаментите в центъра оставиха на децата си.

Коментар

• мейси , ти инвестираш ли? Днес търгува ли?Как ти е портфейла?
                              Или си тук на командировка в "Политика"?
                              има още едно доказателство което сочи принадлежността и произхода на мейси - наглостта!
                              На не забравяме че активиста на БСП в сайта бг.мама се казваше bunny 73 .... много щатско , много мейсиподобно - един кръстник имат... и една майка партия... срааааааам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                                Първоначално изпратено от [color=red
                                мейси[/color]]Чакам отговор от Стамбо по тая новина ,но явно поради изтичане на работното му време дано утре се сети да отговори.Зърнопроизводителите заплашват с протест на 17 декември
                                Аз не седя като теб и твоят господар be_google в интернет до 11 часа през нощта, за да провеждам черен пиар срещу ГЕРБ....:P :lol:

Ти, мейси, отново доказа, че си обслужващ персонал на БСП. Ето ти един достоен отговор:

Десислава Танева: БСП да не нагнетява напрежение в земеделския сектор в навечерието на Коледа
                                11 декември 2009 | 12:51 | Агенция "Фокус"

София. Днес се превеждат 350 милиона лева по сметката на Държавен фонд „Земеделие” за зърнопроизводителите и от началото на следващата седмица започват плащанията към тях. Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава Танева по повод критиките на БСП, че в Държавен фонд „Земеделие” не са преведени пари за доплащане на земеделските производители на декар площ, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Танева уточни, че няма и намаление на държавната субсидия за земеделците. Тази година заявените площи, които се подпомагат, са повече и затова към тях се разпределят по-малко пари. По думите на Танева плащанията не са забавени и не са харчени за покриване на дупки. Сроковете за плащания започват да текат от 1 декември до 30 юни. ЕС даде възможност да започнат от октомври, но в България трябваше да изпълни екшън план, който е трябвало да приключи с изпълнението на определени условия на 30 ноември. Този екшън план беше изпълнен, и ние в началото на декември получихме разрешение да започнем плащанията, обясни депутатът.

По сметките на Държавен фонд „Земеделие” има 61 млн. лв., с които в понеделник ще започнат плащанията на животновъдите. Тези пари от тази година се разплащат на глава животно и ще бъдат разплатени на всички бенифициенти, които имат право на такива помощи.

Танева призова БСП да не нагнетяват напрежение в сектора в навечерието на християнските празници. Да не спекулират и да не си играят със страховете на земеделските производители, защото най-малкото не е християнско в навечерието на Коледа, призова депутатът.

Цветомира ГЕОРГИЕВА
                                Стамбо ако не бяха заплашили с протест зърнопроизводителите правителството, дали в понеделник щяха да им отпуснат пари същите ?Щяха на куково лято!

Коментар

Working...
                                X