IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стамболов, gigow
    така като гледам, голямо отговаряне на въпросите ви падна…
    една дискусия станааа… Аристотел пасти да яде!
    Екипът “мейси” изсипва извадки от червената преса
    Екипът “мейси” няма за цел да обсъжда с вас
    Целта му е да ви засипва..
    gigow правиш си труд да осъждаш темата за пенсионирането на военните ли?Това е част от обема информация на екипа , не е постнато с желанието да се обсъжда…
    Добре че напуснах армията на млади години без да се подмамвам от пенсионните есктри.Така живея доста по-свободно и реализирам проектите си.

мейси,съмнителният типаж тук сте вие, няколкото дежурни…
    дори си личи като се сменяте, единият е по-грамотен и прави по-добра
    постройка на изречението(не на мисълта),
    но като застъпи другият, учителите по граматика настръхват…
    и думите които използвате не съм ги чувал от устата на никоя дама.

Защо когато определено мнение не ви допада, авторът му автоматично го свързвате с обекта на нападките ви в темата – ГЕРБ?Как това ви прави неутрални, независими,
    необслужващи интересите на БСП преуспели инвеститори, влизащи в нета за удоволствие … Това ли ви е удоволствието – да копирате вестници цял ден?!?!?!
    Не познавам такъв човек с такива наклонности!Просто уникално!
    Ние сами можем да си ги четем, има ги на всеки ъгъл.
    Само си вижте постовете – това което го е писал журналиста е изгладено и със
    съдържание, а вашите текстове са пълна мъка!

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
      Тоест че вие военните не се пенсионирате чак като навършите както е при другите възрастта 63-65 г ,а много по млади Гигов,а това както писах е в противоречие на Конституцията ни.Ето какво се предлага за редовите пенсионери за да се оеднакви с Еврозаконът
      http://slivenplus.blog.bg/novini/200...vsichki.449269
      Че ти сега ли разбра, че военните се пенсионират по-млади. До 2003 година се пенсионираха след 20 години служба, след 2003 се пенсионират след 25 години. Това е така, защото военната служба е приравнена на ПЪРВА категория труд. Ако искаш да премахнеш категоризацията на труда това е друг разговор. А конкретното изменение дето се намалява ПРЕДЕЛНАТА възраст е съвсем друго нещо.
      В този случай ГЕРБ прави нещо добро. Така няма да може войници, които вече не са физически годни за такива да стоят в армията. А за генералите ти казах, не е съществено. Касае само няколко човека. И без това генералите ни идват малко в повече, като прибавим и генералите от пожарната.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А що се отнася до Гигов, той е друга работа. Военен пенсионер, какво искате повече. Някой има ли добри спомени от офицерите в армията?

Ей, Гигов, имаш много поздрави от Сава Гарбузанов!

Коментар

Първоначално изпратено от diletant
          Абе вие не разбрахте ли, първо - че под ника Мейси действа партийна машина за пари и второ, че на Мейси й плащат за всеки, хванал се на неин пост. Аз затова вече на й отговарям. Ако не я искате, просто престанете да й отговаряте. Ще видите, че тя няма да стои дълго във форума. Освен ако не си обменя мисли само с Гигов и още един-двама.
          А забележете и нещо друго. Доскоро групата на Мейси се обаждаше само в тази тема. Сега започна да бълва информация и в други теми, вече чисто икономически и финансови. Т.е. групата на Мейси разширява периметъра си. И ако продължите да й отговаряте, накрая форумът ще се занимава само с нея. Групата й е като отровен бурен.
          diletant кажи как искаш да ти докажа ,че не е така както си написал и ок няма проблем ще го направя,за да престанете да търсите във всеки един конспирация ,само защото не споделям вашето мнение и политически възгледи
          Ето, видяхте ли! Споменах ника на групата и тя веднага отбеляза точка. Просто не трябва да й се обръща внимание.
          Имам предложение - хайде 24 часа да не й се хващаме, ще видите резултата!

Коментар

Първоначално изпратено от diletant
            Абе вие не разбрахте ли, първо - че под ника Мейси действа партийна машина за пари и второ, че на Мейси й плащат за всеки, хванал се на неин пост. Аз затова вече на й отговарям. Ако не я искате, просто престанете да й отговаряте. Ще видите, че тя няма да стои дълго във форума. Освен ако не си обменя мисли само с Гигов и още един-двама.
            А забележете и нещо друго. Доскоро групата на Мейси се обаждаше само в тази тема. Сега започна да бълва информация и в други теми, вече чисто икономически и финансови. Т.е. групата на Мейси разширява периметъра си. И ако продължите да й отговаряте, накрая форумът ще се занимава само с нея. Групата й е като отровен бурен.
            diletant кажи как искаш да ти докажа ,че не е така както си написал и ок няма проблем ще го направя,за да престанете да търсите във всеки един конспирация ,само защото не споделям вашето мнение и политически възгледи
            Мейси ти от румънски отбираш ли
            http://milom.blog.bg/

Коментар

И АЗ ЧАКАМ ОТГОВОР:

Първоначално изпратено от Стамболов
              Първоначално изпратено от мейси
              Първоначално изпратено от master of the seven seas
              Мейси,ти си един истински Матросов Как успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
              Айде още един комплексиран фанатизиран гербер който раздава и той акъл като Стамбо
              А СЕГА ДОЙДЕ МОЯТ РЕД ДА ТИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ!

Дай показания относно тези свои постове, постнати на 03.11.2009, вторник:

Първоначално изпратено от [color=red
              мейси[/color]]
              Отстрани погледната държавата изглежда така: "В България започна съдебно преследване на лидера на опозицията". Ама толкова сме жалки. Всички знаят кои са мафиотите, а се оставяма да ни разиграват с дребни риби като Станишев..
              Би ли ми отговорл salsa в кои страни от ЕС правят такива грандиозни и грозни циркове с бившите премиери?Посочи ми една държава където настоящия премиер да е осъдил предишния Просто няма такава!А герберите за да прикрият тяхната некомпетентност да се справят с положението ,ежедневно атакуват предишните министри! Ежедневно насочват вниманието на обществото към глупости!Ей това ви е лицето.
              Права си, че ежедневно атакуваме бивши министри и дори бивши премиери. Затова ни е избрал народът и затова Европа ни има доверие. Но го правим и по още една причина - да разберем кои са прикритите комунисти, които ще ги защитят. Разобличена си....:P :lol:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Първоначално изпратено от Стамболов

Права си, че ежедневно атакуваме бивши министри и дори бивши премиери. Затова ни е избрал народът и затова Европа ни има доверие.
                Стига се надува и намали агитацията. Изборите минаха. И ГЕРБ спечели 1 678 641 гласа. Това не е целия народ.
                Да ти припомня едни дето спечелиха повече от вас и така се надуха.
                През далечната 1994 г партията на Жан Виденов спечели 2 262 943 гласа. С 584 хиляди повече от ГЕРБ сега.
                Ама всички си спомняме как позорно си отиде от властта. И вие ще изтрезнеете. Сега перчемчето Виденов и дума не смее да каже за политика. Щото го е срам, дето го изритаха позорно. Пък имаше такава подкрепа.
                Така че намали децибелите за всеобщата обич към Бойко. В Европейската класация беше доста назад. А за българите дето днес викат "Осанна", а утре "Разпни го" се сещай сам.
                Ти не си разбрал най-важното.Не е просто "всеобщата обич към Бойко". Борбата с корупцията е кауза. Затова бившите министри и премиери трябва да бъдат съдени. Затова и моят цитат по-горе. Затова и сега имаме правителство на ГЕРБ със задължения както към народа, така и към Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                  [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов

Права си, че ежедневно атакуваме бивши министри и дори бивши премиери. Затова ни е избрал народът и затова Европа ни има доверие.
                    Стига се надува и намали агитацията. Изборите минаха. И ГЕРБ спечели 1 678 641 гласа. Това не е целия народ.
                    Да ти припомня едни дето спечелиха повече от вас и така се надуха.
                    През далечната 1994 г партията на Жан Виденов спечели 2 262 943 гласа. С 584 хиляди повече от ГЕРБ сега.
                    Ама всички си спомняме как позорно си отиде от властта. И вие ще изтрезнеете. Сега перчемчето Виденов и дума не смее да каже за политика. Щото го е срам, дето го изритаха позорно. Пък имаше такава подкрепа.
                    Така че намали децибелите за всеобщата обич към Бойко. В Европейската класация беше доста назад. А за българите дето днес викат "Осанна", а утре "Разпни го" се сещай сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                      А сега да дискутиране един закон който влезе на първо четене в парламента касаещ военните.Ако се приемат промените в същият ,който предвижда пределната възраст за пенсиониране на кадровите войници да се намали от 49 на 45 години,а офицерите със звание генерал-майор и генерал-лейтенант ще излизат в заслужена почивка съответно на 58 и 59 г,а не както бе досега на 60,то следва ,че вдига се за едни пенсионната възраст, а за други се смъква ,което пък е грубо нарушение на Конституцията, според която всички в България са равни
                      Тук вече не съм съгласен, ама не защото съм военен. Тук става въпрос за ПРЕДЕЛНА възраст. В момента по закон всички военослужещи МОГАТ да се пенсионират след 25г служба. Ама не са задължени, ако не са навършили пределната възраст.Работата стои така:
                      1. За войниците. Много правилно. Ако е направил 25 години служба като войник, то той се пенсионира задължително. Ако не е направил 25 военни години, ще бъде освободен от армията без пенсия и ще си работи докато направи 25 години първа категория труд. Не е сериозно човек да е ВОЙНИК след 45 годишна възраст. Физически не става. Войника трябва да издържа на физически натоварвания.
                      2. За генералите 1-2 години не са съществени. Те със сигурност след 48 -49 годишна възраст МОГАТ да се пенсионират. Ама не искат.
                      Така че нищо не се нарушава. Просто някои ще бъдат ПРИНУДЕНИ да напуснат армията.
                      Ами да де за пределната възраст става дума ,че при вас пада ,а при другите се качва .Тоест че вие военните не се пенсионирате чак като навършите както е при другите възрастта 63-65 г ,а много по млади Гигов,а това както писах е в противоречие на Конституцията ни.Ето какво се предлага за редовите пенсионери за да се оеднакви с Еврозаконът
                      http://slivenplus.blog.bg/novini/200...vsichki.449269
                      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                        +1

Коментар

• Абе вие не разбрахте ли, първо - че под ника Мейси действа партийна машина за пари и второ, че на Мейси й плащат за всеки, хванал се на неин пост. Аз затова вече на й отговарям. Ако не я искате, просто престанете да й отговаряте. Ще видите, че тя няма да стои дълго във форума. Освен ако не си обменя мисли само с Гигов и още един-двама.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                            Първоначално изпратено от master of the seven seas
                            Мейси,ти си един истински Матросов Как успяваш да отговориш на толкова много мнения,без да кажеш нищо???? Направо си за депутат,ще бъдеш факир в гласуването с чужди карти
                            Айде още един комплексиран фанатизиран гербер който раздава и той акъл като Стамбо
                            А СЕГА ДОЙДЕ МОЯТ РЕД ДА ТИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ!

Дай показания относно тези свои постове, постнати на 03.11.2009, вторник:

мейси[/color]]
                            Отстрани погледната държавата изглежда така: "В България започна съдебно преследване на лидера на опозицията". Ама толкова сме жалки. Всички знаят кои са мафиотите, а се оставяма да ни разиграват с дребни риби като Станишев..
                            Би ли ми отговорл salsa в кои страни от ЕС правят такива грандиозни и грозни циркове с бившите премиери?Посочи ми една държава където настоящия премиер да е осъдил предишния Просто няма такава!А герберите за да прикрият тяхната некомпетентност да се справят с положението ,ежедневно атакуват предишните министри! Ежедневно насочват вниманието на обществото към глупости!Ей това ви е лицето.
                            Права си, че ежедневно атакуваме бивши министри и дори бивши премиери. Затова ни е избрал народът и затова Европа ни има доверие. Но го правим и по още една причина - да разберем кои са прикритите комунисти, които ще ги защитят. Разобличена си....:P :lol:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!

Коментар

• [quote="Стамболов"]
                              мейси[/color]]Стамбо аз те питам нещо за зърнопроизводителите ти отиде на Масларова?Що така бре момче?Отговор ли нямаш? А ти голям пророк се извъди бре Хайърсъзов,че ми се било налагало да пиша, защото на партия и са и се огъвали карачките??Нещо си объркал влака момче.Пак ти казвам не членувам и не симпатизирам на никоя партия и си пиша от моя гледна точка с която пък въобще не ми е минавало на ум ,че по тоя начин на писане съм агитирвала за комунягите
                              Я обясни какво значи агитатор на БСП.Постни ми мое мнение с което ще ми докажеш,че съм бесепарка от изказването ми.
                              .
                              Значи мейси ти си дълбоко неадекватна. Искаш отговор, давам ти за отговор цяла шефка на комисия в парламента и ти в отговор заекваш. Може би защото нападката ти бе буквално копирана от изказване на Антон Кутев...:P :lol: .
                              Първо доколкото ми е известно тая персона която визираш е махната от тоя пост в парламента така ,че не бе необходимо да ми пишеш за нея и второ въпросът ми не касаеше същата /шефката на комисия/, а касаеше това.
                              Стамбо ако не бяха заплашили с протест зърнопроизводителите правителството, дали в понеделник щяха да им отпуснат пари същите ?Щяха на куково лято!
                              И от там я тръгна ти като изпекън активист да блъфираш с неща които нямат нищо общо с постът ми Стамбо.
                              Няма твое мнение, в което да не защищаваш БСП. Мога да постна веднага твои мнения в защита на Станишев и Масларова. Кажат ли някаква нападка срущу ГЕБ Корнелия или Антон и веднага мейси повтаря като папагал
                              Стамбо толкова ли ти е развинтена фантазията,че пишеш неща в които грам истина нямат?Каква Нинова,Антон,Станишев,Масларова , какви пет лева?Къде в изказванията съм ги защитавала ?Я дай доказателство?Казваш ,че съм повтаряла като папагал ?Е няма как да ги копирам, тъй като не знам същите какво са казали по простата причина ,че новини касаещи бившите управляващи не чета,защото не са ми интересни и актуални .
                              Проблемът е, че лъжата ти е толкова тъпа, че обижда интелигентноста на редовните участници във темата.
                              Ех Стамбо Стамбо колко си елементарен в изказванията си .Казваш ,че лъжа ?Ами като твърдиш това е редно с факти да го обориш ,а не да ме обиждаш .Нима си мислиш ,че като ми постваш новини които чета online за гуруто ти Бойко и Герб ,че с това си по интелигентен от мeне или някой инакомислеш?
                              Ние, редовните участници във форума, не можем да паднем чак толкова ниско като теб...:P :lol:
                              Taka ли?Извинявай ,но лица които са деполитизирани няма как да паднат ,докато ти фанатизираният герб си паднал толкова ниско ,че няма на къде да падаш Стамбо.

salsa-На мен също ми писна да чета постовете на тази червена гъзоблизка мейси. Вън от форума на такива червени подлизурковци
                              Ясно ,че фанатизма и култа към личността на Бойко на някой им е в повече,за да не им се нарави мнение различно от тяхното,за това им препоръчвам да не ми четат постовете ми като не ви изнасят.
                              И в заключение към съмнителните типажи тук де гадаят около моята личност .Аз съм си аз и си пиша само от един ник който не обвързва никой от изброените никове като Радослава
                              Майор Деянов
                              be_google
                              Setver(ДПС)

Коментар

А сега да дискутиране един закон който влезе на първо четене в парламента касаещ военните.Ако се приемат промените в същият ,който предвижда пределната възраст за пенсиониране на кадровите войници да се намали от 49 на 45 години,а офицерите със звание генерал-майор и генерал-лейтенант ще излизат в заслужена почивка съответно на 58 и 59 г,а не както бе досега на 60,то следва ,че вдига се за едни пенсионната възраст, а за други се смъква ,което пък е грубо нарушение на Конституцията, според която всички в България са равни
                                Тук вече не съм съгласен, ама не защото съм военен. Тук става въпрос за ПРЕДЕЛНА възраст. В момента по закон всички военослужещи МОГАТ да се пенсионират след 25г служба. Ама не са задължени, ако не са навършили пределната възраст.Работата стои така:
                                1. За войниците. Много правилно. Ако е направил 25 години служба като войник, то той се пенсионира задължително. Ако не е направил 25 военни години, ще бъде освободен от армията без пенсия и ще си работи докато направи 25 години първа категория труд. Не е сериозно човек да е ВОЙНИК след 45 годишна възраст. Физически не става. Войника трябва да издържа на физически натоварвания.
                                2. За генералите 1-2 години не са съществени. Те със сигурност след 48 -49 годишна възраст МОГАТ да се пенсионират. Ама не искат.
                                Така че нищо не се нарушава. Просто някои ще бъдат ПРИНУДЕНИ да напуснат армията.

Коментар

Working...
                                X