If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да точно,този сайт е за такива като вас.
Как е.
И какво гласувахте ли вече,хяхяхя ужас...хаха
Аууу сектор сигурност от опозицията,точно сега.
Браво,някои от вас тролове запита ли се досега,какво прави и не опозицията,работи ли,конструктивна ли е,полезна ли е или ??????????????
А коки и монти не сте тролове,къде ви подават информацията колко са гласували.
И колко са болните като вас.
Да видим резултата от този начин на харчене на пари.
Няма как такива пари да имат нещо полезно зад себе си.
Идеално даже правят безплатна реклама на Б.Б
А бе батаци,ама които се интересува от такива да влиза на сайта и да гласува.
Соколче ,уволни ББ и ще видиш колко са ....
Коментар
SoKoLoV
А коки и монти не сте тролове,къде ви подават информацията колко са гласували.
И колко са болните като вас.
Да видим резултата от този начин на харчене на пари.
Няма как такива пари да имат нещо полезно зад себе си.
Идеално даже правят безплатна реклама на Б.Б
А бе батаци,ама които се интересува от такива да влиза на сайта и да гласува.
Поредният до болка обиден за управляващите шамар, който „приятелите" в Брюксел им зашлевяват. Този кабинет е импотентен да направи каквито и да било реформи по цял куп причини, но две са главните: тежката липса на необходимите за всяка реформа финансови средства и наличието на крайно некомпетентна и неефективна администрация. Изложеното сега от Еврокомисията е писано и казвано отдавна и неведнъж от анализатори, наблюдатели, коментатори и дори от добронамерени към ГЕРБ и правителството политици, но напразно. Защото горните две причини имат преди всичко обективен характер, нито Бойко , нито дори 98-ия умник от някакъв щатски университет могат да ги променят.
Заради липсата на средства спират по-големите ремонти по пътищата.Ще бъде замразена работата на 2000 километра пътищаПричината е, че страната ни не може да осигури средствата за съфинансирането на проектите, които са около 130 млн. евро.http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/07...0_km_putishta/
още по това от статиятаДупка до дупка http://www.capital.bg/politika_i_iko...upka_do_dupka/
Т.е от новината разбирам ,че в следващите 10-12 месеца, няма да се прави абсолютно нищо по инфраструктурните проекти в държавата освен и аз вече не знам кои ? И това защото държавата е дефакто пред фалит и не може да намери 130 милиона лева, за да завърши проектите си. А къде отидоха онези гръмки заглавия преди месеци, когато се твърдеше, че имало над 2 млрд лева за ремонти на пътища? Всичко е един популизъм и дефакто незнам до кога ще продължаваме така. Добре дошли в реалността. Но иначе положението от икономическа гледна точка всеки ден става все по-отчайващо - актуализации на бюджети, нерегистрирана безработица, която нищо чудно да гони 20-25%, уж свиване на разходите, които пък водят до повишение, защото трябва да се субсидира тютюна . И най-лошото е че изход в положителна насока не се вижда в близко бъдеще . Но така е когато за едно правителство най-важно е рейтинга и това да те обичат. Няма ли реформаторска визия, няма да мръднем от сегашното си положение още много години.
Брюксел е попарил надеждите на правителството да използва икономисаните пари в европрограмата за транспорт за ремонт на “Тракия“ от София до Пловдив и на 60 моста. http://www.mediapool.bg/show/?storyid=181900&srcpos=2
Сега глдам новините. Апелативен съд върнал панаира в Пловдив на Гергов. Направо червената мафия е за затвор. Дори и последните ми съмнения че ще гласувам за Бате Бойко отпаднаха. Просто тия комунисти нямат срам вече... Ебати съда тия са за разстрел.
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ СА ТИ ВЗЕЛИ КНИЖКАТА ЗАЩОТО СИ КАРАЛА ПИЯНА И НОМЕРА ЧЕ СИ СЪДИЙКА ТОЗИ ПЪТ НЕ МИНАЛ..... днес го научих този ФАКТ , но още не мога да повярвам... даже се опитах да те защитя , че не съм те усещал пияна да пишеш във форума...но после се сетих ,че ти може изобщо да не изтрезняваш.....
Йосиф при положение ,че никога не съм имала шофьорска книжка ,няма как някой да ми я вземе.Така ,че спри да ръсиш простотиите си .Не си оригинален.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Тогава ще го постна цялото интервю. Много поздрави на твоя господар Трактора Октопод
Борисов: Не билбордове ме назначават и уволняват
автор(и): Труд 12.07.11, Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не билбордове и подобни. Нека си харчат парите. Това заяви пред журналисти днес премиерът Бойко Борисов по повод билбордовете с мотото „Аз ще уволня Бойко Борисов".
"Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени", каза министър-председателят.
По думите му преди две години са били похарчени много средства, за да се сложат билбордове с думите: „Когато гласуваш за Борисов, получаваш Костов". „Видя се, че тези хора са си похарчили парите напразно. И това ще се види, че е лъжа. Ние не харчим пари за такива неща и не се занимаваме с такива неща", коментира Бойко Борисов и не отговори на въпроса дали той е наредил свалянето на билбордовете.
"Кой се е съмнявал някога, че г-н Костов, БСП и ДПС са едно и също? Това са едни и същи хора, които през годините са правели така, че да възпрепятстват всяко едно демократично правителство. Не ни притесняват." Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти по повод готвения от опозицията пореден вот на недоверие.
Той заяви, че журналистите трябва да отидат и да питат защо от „Атака", Синята коалиция и РЗС са излъгали управляващите преди 2 години. „Изобщо не съм притеснен, защото съм убеден, че в момент, в който Европа буквално се тресе за оцеляване, българите ще разберат. Виждате какво се случва в много страни като Гърция и Италия, а ние всеки ден откриваме нови и нови обекти", посочи премиерът. По думите му, всички са видели как могат да управляват БСП и Синята коалиция. „В края на краищата народът е този, който ни назначава. Ако мине пък вотът, ще направим избори и пак народът ще си каже думата", коментира той.
„Ако го е имало това преди 15 или преди 10 години, нямаше да има такива констатации. Затова сега стягаме базата и в университетите, и кампусите", каза Борисов относно европейско изследване, според което българчетата четат най-зле от всички деца в ЕС. „Правим така, че резултатите ще дойдат, след като инвестираме в това, което виждате. Слушахме какво казват ректорите и преподавателите днес и затова те подкрепят правителството. Това, което правим, може да се пипне и да се покаже", заяви премиерът. По думите му, ако предишните правителства са правили университети и кампуси, днес нямало да бъде така.
„Чисти сме пред съвестта си. С малцинство изведохме България от кризата. Вече има ръст, има добро усвояване на европейските фондове и се вижда колко неща се правят всеки ден", каза още премиерът. Той заяви, че е планиран сериозен разход за изграждането на автомагистрала „Струма". „Едва ли има български гражданин, който да не иска тя да стане. Целият регион в Южна България да стигне от столицата си до морето по магистрала", добави Борисов.
„Не трябва да се опасяваме от това, че българските лекари заминават да работят в чужбина. Напротив, трябва да ги стимулираме, защото това означава, че кадрите ни се оценяват като добри", заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в Медицинския университет в Пловдив, където откри с министри нов модерен аудиторен комплекс.
Според Борисов някои държави са добри в производството на коли, други пък (визирайки България) имат „умен народ" и могат да си позволят да изнасят специалисти медици навън. "Можем да произвеждаме доктори, така както германците произвеждат коли", смята премиерът.
„От това България печели", категоричен бе премиерът. Лекарите, които избират чужбина, се завръщат с по-висока квалификация, но и рекламират страната ни, смята Борисов.
„Вашият университет е по-хубав от този в Хага", гордо заяви пред студентите и преподавателите от МУ премиерът Борисов. Той пожела в университета да се обучават студенти от целия свят, тъй като според премиера медицинското образование у нас било на много високо ниво.
Докато, според министър-председателя, Медицинският университет в Пловдив има добър мениджмънт и "затова нещата изглеждат добре", болницата в Девин изглежда по съвсем друг начин. "Този, който е довел болницата в Девин до това състояние трябва да си подаде оставката и тогава ще я финансираме", отвори темата Бойко Борисов.
Министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов съобщи, че в сряда ще се срещне с ръководството на болницата в Девин. Държавата ще им предложи варианти, с които да им се помогне.
„Болницата в Девин е общинска болница, тя се управлява от Общинския съвет. Ще им предложим варианти, по които можем да им помогнем. Девин няма нужда да развива всички видове медицина, там просто трябва да има медицинско обслужване, трябва да има определен брой легла, трябва да има реаномобил, който да ги превозва в тези трудни условия. Това е, което можем да им осигурим и могат да вземат до 2 млн. лева. С тези пари това може да се случи", обясни здравният министър.
В Пловдив премиерът Бойко Борисов получи почетния знак на университета, ректорът на МУ пък му връчу картина.
С подаръци си тръгнаха и министрите на Борисов. Образователният министър също получи от доц. Паскалев картина, а финансовият министър Симеон Дянков получи пано, обсипано с бисери. Подарък имаше и за здравния министър.
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ СА ТИ ВЗЕЛИ КНИЖКАТА ЗАЩОТО СИ КАРАЛА ПИЯНА И НОМЕРА ЧЕ СИ СЪДИЙКА ТОЗИ ПЪТ НЕ МИНАЛ..... днес го научих този ФАКТ , но още не мога да повярвам... даже се опитах да те защитя , че не съм те усещал пияна да пишеш във форума...но после се сетих ,че ти може изобщо да не изтрезняваш.....
Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не билбордове и подобни. Нека си харчат парите. Това заяви пред журналисти днес премиерът Бойко Борисов по повод билбордовете с мотото „Аз ще уволня Бойко Борисов".
"Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени", каза министър-председателят.
По думите му преди две години са били похарчени много средства, за да се сложат билбордове с думите: „Когато гласуваш за Борисов, получаваш Костов". „Видя се, че тези хора са си похарчили парите напразно. И това ще се види, че е лъжа. Ние не харчим пари за такива неща и не се занимаваме с такива неща", коментира Бойко Борисов и не отговори на въпроса дали той е наредил свалянето на билбордовете.
Направих си труда да прочета цялото интервю и остамах ужасена.Бойко е говорил каквото му дойде на ум - само да изглежда оригинален и винаги с апломб на всичко знаещ, ушерен и самонадеян.
Стамболов научи се да даваш и линкове към дадена новина, която постваш за да видим цялата .Трябваше да ни информираш ,че Еврокомисарят по търговията Карл де Гухт е наминал пътьом преди да отиде в Китай Сингапур и през нашата страна.Същият освен с Бойко е разговрял и с Трайчо и Никито.Основна тема на разговор са били отношенията на ЕС с Китай.Според Карл де Гухт износът на страната ни за държавите членки на ЕС е 60% и това е скромна цифра.Напомнил им е ,че е хубаво да се развиват отношенията и с други пазари извън ЕС – освен Китай, Бразилия, Индия, Русия – които са важни пазари за нашата продукция/ако съществува такава де/На въпрос какви трябва да бъдат нашите стоки, за да успеят на европейските пазари Де Гухт е отговорил :
важното е ,че е минал нали коки... ти във всяка новина виждаш само черни краски...Само новината ,че бсп пак идват на власт ще ти се стори прекрасна...обаче тогава ще си загубиш работата и пак ще трябва да съдийстваш в Н-ския районен съд ... от където чух ,че са те изгонили за некадърност и опетняване на съдийската професия...хванали те били да караш пияна ...вярно ли е... ?
Лъчо мозъка достатъчно ли е, или да си припомним и други консултантски договори....
Бало,ами значи с това си изречение оправда всичките комунистически фамилии милиардери отдавна.Какво са договор за 100хил.лв от години крадене и няколко стотин милиона.
А бе повечето от пишещите тук сте толкова наивни и не информирани,че не знам какво да кажа вече.
И на всичкото от горе са в властта и са се превърнали в политически трупове.Това нормално ли е.
Ти кои набор си,че не си информиран за такива неща.Ужас.
Лъчо мозъка достатъчно ли е, или да си припомним и други консултантски договори....
на фона на кражбите предните 8 години Лъчо мозъка е като едно малко чавдарче .... никой не си е правил илюзията ,че сред елита на герб няма да има черни овце и хора ,които ще искат да злоупотребят с моментното си положение... но къде е сега лъчо мозъка ... низвергнат , черно петно.... А какво се случваше преди ..всячески се мъчеха да замажат всеки провал на партиен другар ..като започнем с ндсв, та стигнем до тройната коалиция.... примери с лопата да ги ринеш ...и то на кражби в огромни размери... Сега е лесно защото бързо излизат на повърхността такива неща ... а повечето от греховете са комунистически манипулации , защото е лесно да се манипулира тълпата в години на икономическа криза ...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че е много доволен от отношението на ЕК и еврокомисарите към България
12 юли 2011 | 13:12 | Агенция "Фокус"
Начало / Министерски съвет
София. Премиерът Бойко Борисов заяви, че е много доволен от отношението, което Европейската комисия и еврокомисарите имат към България. Борисов каза това след среща с еврокомисаря по търговията Карел де Гухт в Министерски съвет, предаде репортер на Агенция „Фокус”.
Имахме възможност близо час и половина да говорим по всички теми, да знам позицията, която има ЕК, те нашата и заедно можем да постигнем много повече и по-добри пробиви, изгодни за всички, отколкото поотделно различните държави в ЕС, каза Борисов.
Стамболов научи се да даваш и линкове към дадена новина, която постваш за да видим цялата .Трябваше да ни информираш ,че Еврокомисарят по търговията Карл де Гухт е наминал пътьом преди да отиде в Китай Сингапур и през нашата страна.Същият освен с Бойко е разговрял и с Трайчо и Никито.Основна тема на разговор са били отношенията на ЕС с Китай.Според Карл де Гухт износът на страната ни за държавите членки на ЕС е 60% и това е скромна цифра.Напомнил им е ,че е хубаво да се развиват отношенията и с други пазари извън ЕС – освен Китай, Бразилия, Индия, Русия – които са важни пазари за нашата продукция/ако съществува такава де/На въпрос какви трябва да бъдат нашите стоки, за да успеят на европейските пазари Де Гухт е отговорил :
Добри. Това е единствената характеристика, която трябва да притежават стоките ви. Иначе пазар има за всичко. Да сте новатори, модерни, както и да спазвате всички европейски критерии за качество – това ще ви гарантира успех. Най-прекрасният пазар се намира до вас“....
Борисов и Де Гухт коментираха и търговските отношения на ЕС с Африка и Близкия Изток в светлината на размириците в тези райони. “Не са лесни процесите в Северна Африка и Близкия Изток, надали ще се решат и толкова бързо, колкото ни се иска. Затова заедно с ООН искаме да направим банка за хранителни продукти, за да може да има готовност да помогнем с такива продукти“, каза Борисов. Ние имаме готовност да бъдем естествен мост, защото ние сме и първата страна, най-близки до този свят, каза премиерът. По думите му България се явява естествен мост, затова и вчера от турска страна са заявили желание в най-скоро време да направим съвместно заседание на кабинетите. Съвместно заседание ни предстои и с Гърция, каза Борисов.
Той се похвали, че малко след срещата си с израелския премиер Бенямин Нетаняху миналата седмица от израелска страна са ни поискали над 1000 строителни работници, които да работят там.
Постигнахме и споразумение с хората, които представляват в момента политиката в Бенгази, завчера се видях в Хърватска с египетския външен министър. Знаете, за прекрасните отношения с Палестина, за отношенията, които имаме с другите арабски държави, продължаваме в този дух, каза още Борисов.
Де Гухт коментира и темата за т.нар. климатично мито за стоки, идващи от страни, които нямат ограничения за емисиите от въглероден двуокис. Все още съм против тази мярка, ще се почнат едни безкрайни дискусии и в крайна сметка ще се стигне до търговска война. Дори държави, които се опитаха да въведат тази мярка – Франция например, се убедиха, че няма как да стане. Той припомни, че конституционния съд във Франция е отхвърлил като незаконно климатичното мито. http://www.mediapool.bg/show/?storyid=181953
,
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар