IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    И в мен почти отпадат нЕкои съмнения. Все повече съм убеден в твоята стара самоличност.
    старите платени кримки как се открихте....Професия форумен трол...отива ви и на двамата.....Както каза космонавта: Прав си бая сме спорили (май не в този форум), че аз спамя поне 5 форума и вече ми се бъркат нещата.,,,,

бъркат ти се космонавт как няма ... ти направо не знаеш вече на кой свят си ..за разлика от шуменския шапкар ...той "само СПАМИ тук и в Дневник" ... горкия , за без пари само на две места може да си позволи ..защото внуците реват :"дядо гладни сме " и за това тича охрана в " собственото си предприятие " , което преди 2 години е правило по 2 милиона печалба ( ) , а сега е фалирало....УАУ.
    Last edited by йосиф; 13.07.2011, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Жалкото е че тези който са най запалени да гласуват против Борисов нямат интернет и комуникации,парното и водата не са си плащали с месеци ,даже и храна нямат достатъчно.Тях ги лишават от работа ,мед.обслужване , образование ,пощи и т.н.Но пък ще бъдат първи на 23 октомври...
      За нас е разнобразие а за тях живот и съдба....
      а за тебе да си в лудницата е КЪСМЕТ

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Йосиф при положение ,че никога не съм имала шофьорска книжка ,няма как някой да ми я вземе.Така ,че спри да ръсиш простотиите си .Не си оригинален.
        нормално и очаквано беше да кажеш ЧЕ никога не си имала шофьорска книжка .... но нямам основание да не вярвам на хората които ми го казаха... СПРИ С АЛКОХОЛА МОМИЧЕ... ще е по добре за теб и за хората около теб....
        Last edited by йосиф; 13.07.2011, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
          Някои знае ли какъв е тоя.
          "Коджа Юсуф"
          Чак и статуя,да не би да се бил с нашите против "османското владичество" ххаха ...

http://grada.bg/75386/%D1%82%D1%83%D...-%D0%BD%D0%B0/

Соколов тоя като го гледам на снимката ми прилича на мюсюлманският Дан КоловЕто ти още инфо за него
          http://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_%C4%B0smail
          Last edited by коки; 12.07.2011, 22:26.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Някои знае ли какъв е тоя.
            "Коджа Юсуф"
            Чак и статуя,да не би да се бил с нашите против "османското владичество" ххаха ...

Коджа Юсуф (тур. Koca Yusuf) е роден в съседното на Хитрино село Черна през 1864 г. Борил се из Шуменско и 10 години тръшкал наред местните пехливани. На 20 г. успял да надвие прочутия тогава в цялата империя Кел Аличо (плешивия Али - б.а.), който цели 27 години не знаел поражение. Рисунка от тази славна схватка се продавала по панаирите и славата на Юсуф от Черна станала огромна.

През 1894 г. Юсуф и друг пехливанин от Шуменско - Мехмед от село Сливак, отиват в Европа. Тогава започнала световната кариера в кеч борбата за Юсуф. За да ги различават, мениджърите им дали прякори - Кючук (Малкия) на Мехмед и Коджа (Големия) на Юсуф. По това време Коджа Юсуф тежал 110 кг при ръст 188 см.

Юсуф не вкусвал алкохол и цигари. През 1895 г. в Зимния цирк в Париж срещу Коджа Юсуф се изправил друг непобедим турчин - Кара Осман, който също знаел всичко за борбата. Схватката е, докато единият падне, без да се мери времето. Борили се дълго и изтощително. Накрая Коджа Юсуф решил да приложи душеща хватка на противника и това му носи успех независимо от освиркванията на публиката. Съдии и публика със сила откъснали Юсуф от берящия душа Кара Осман. Пред журналистите победителят казал скромно:

“Аз не правя нищо друго, освен че се боря. Както на небето има едно слънце, така и в борбата има само един Юсуф!"

След този успех Коджа Юсуф се борил в Белгия, Австрия, Германия. Отива в Америка, където също побеждава наред.

Спечелил много пари и през 1898 г. решил да се върне в Шуменско. Качил се на парахода "Бургундия" от Ню Йорк, но по пътя претърпели корабокрушение и заедно с други пътници нашенецът намира смъртта си.

Всичко това направило от Коджа Юсуф легендарна, полумитична фигура, тачена и до днес в Турция, а родното му място е обявено за свещено. Най-големите турски сателитни канали аТV, Шоу тв, Стар тв са снимали филми за живота на бореца.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Аз по цял ден съм по форумите (пиша с няколко ника и няколко самоличности - всеки ник си има образ, характер и история). Вече ми се повръща. И хората са едни и същи (в прекият смисъл) по всички форуми... Е някои макар и странни вече ги чувствам близки (ти си между тях)... Други странно тролят навсякъде. Очевидно не са платени, ама си пишат хората... Лошо няма... Колкото повече хора пишат толкова по добре. Иначе има някои тъпи форуми - пишеш днес, отговарят ти след 5 дни, ти вече си забравил какво точно си писал... Айде със здраве, че днес съм на тема недвижими имоти (разбирай това ме вълнува) и в един друг форум е голяма караница та отивам там...
              Малко е странно, че не проявяваш интерес дали съм открил предния ти ник и какъв е той! И бързаш???
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Някои знае ли какъв е тоя.
                "Коджа Юсуф"

Коментар

Аз в други почти не влизам. Само от време на време в Дневник. И друг ник нямам.
                  Аз по цял ден съм по форумите (пиша с няколко ника и няколко самоличности - всеки ник си има образ, характер и история). Вече ми се повръща. И хората са едни и същи (в прекият смисъл) по всички форуми... Е някои макар и странни вече ги чувствам близки (ти си между тях)... Други странно тролят навсякъде. Очевидно не са платени, ама си пишат хората... Лошо няма... Колкото повече хора пишат толкова по добре. Иначе има някои тъпи форуми - пишеш днес, отговарят ти след 5 дни, ти вече си забравил какво точно си писал... Айде със здраве, че днес съм на тема недвижими имоти (разбирай това ме вълнува) и в един друг форум е голяма караница та отивам там...

Коментар

Стар разузнавач си ти колега Гигов...... Прав си бая сме спорили (май не в този форум), че аз спамя поне 5 форума и вече ми се бъркат нещата.
                    Аз в други почти не влизам. Само от време на време в Дневник. И друг ник нямам.

Коментар

И в мен почти отпадат нЕкои съмнения. Все повече съм убеден в твоята стара самоличност.
                      Стар разузнавач си ти колега Гигов...... Прав си бая сме спорили (май не в този форум), че аз спамя поне 5 форума и вече ми се бъркат нещата.

Коментар

Дори и последните ми съмнения ....... отпаднаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Жалкото е че тези който са най запалени да гласуват против Борисов нямат интернет и комуникации,парното и водата не са си плащали с месеци ,даже и храна нямат достатъчно.Тях ги лишават от работа ,мед.обслужване , образование ,пощи и т.н.Но пък ще бъдат първи на 23 октомври...
                          А така,пак супер умни заключения и то генерализирани по такъв лек начин.
                          Виждам,че за такива като вас няма значение разликата между държава и страна.
                          И според мислещите като вас кога ще имаме нещо полезно в тази страна.
                          Май никога,като ви гледам леките мисли.
                          Няма вече социализъм и комуниъм това не го ли разбрахте.
                          Какво трябваше да направи Б.Б за ги няма тия за които говориш.Явно през твоя поглед това става ей така от днес за утре,ами нали трябва да се започне все отнякъде.
                          Ама ако зависи от такива тролове,това кога ще стане.

Кажи ти и твоето поколение какво постигнахте,че да оставите пари за пенсии на следващите поколения,като гледам май нищо не сте правили,че и съвети раздавате,правите заключения без факти.
                          Това и продължавате да правите.Ужас.
                          Такива като вас са причините за това.
                          А това се прехвърля с лека ръка,ама къде беше когато тройната коалиция продължаваше тези политики.И къде си сега.
                          Може ли такива същества с такова мислене да са на държавна служба и да са толкова промити.Явно може.

А иначе опозицията дали работи или не кои го интересува.Важното да говорим и саботираме ГЕРБ.Ами да така ще стане нещо положително,едва ли,даже в мозъците ви няма какво добро да излезе,та камо ли в действията ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                            настане вечер, месец изгрее,
                            звезди обсипят свода небесен,
                            гора зашуми, вятър повее,
                            всеки пише в „политика” като бесен.
                            wrong христо Софиянец

Дни на огнени горещници
                            палят столичния град.
                            Бягат угоени грешници
                            из курортите на хлад

wrong христо
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Бало,ами значи с това си изречение оправда всичките комунистически фамилии милиардери отдавна.Какво са договор за 100хил.лв от години крадене и няколко стотин милиона.
                              А бе повечето от пишещите тук сте толкова наивни и не информирани,че не знам какво да кажа вече.

И на всичкото от горе са в властта и са се превърнали в политически трупове.Това нормално ли е.
                              Ти кои набор си,че не си информиран за такива неща.Ужас.

Значи искахте пример, може и 5 лв само да е откраднал, ама ги е откраднал, просто не му стига нито капацитет нито време за да краде като доган, но това не означава че е по-добър от него. И не е само той, много са консултантите в герб. Но не ми беше това мисълта. И тия крадат и предните, но ако тия построят магистралите може и да отцелеят, ако не, имаме пример с ндсв.

Коментар

Да точно,този сайт е за такива като вас.
                                Как е.
                                И какво гласувахте ли вече,хяхяхя ужас...хаха

Коментар

Working...
                                X