IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    така е ... и затова мястото ти е там , защото за такива като тебе лечение още не е открито и затова ви въдворяват в "БОЛЕСТНИ" заведения както ти удачно се изрази

и 300 000 000 милиона милиарда да уволняват Борисов , ти ще си същия слаботоков изпарител за слънчево въздействи на хипофизната железа......т.е. клиент на "БОЛЕСТНО" заведение .....

Вече май темата не ти е интересна щом се държиш като каруцар. Та ти защищаваш здравната политика на ГЕРБ/всички в лудницата/ нали. Просто новите читатели на форума да знаят каква е политическата принадлежността на индивида ЙОСИФ!!!!

Коментар

• Много са се покрили тези младежи на ГЕРБ или от глупостите на Бойко, Дянков, Цветанов, Цачева, Фидосова и Лъчо мозъка все не остава ТВ време и младежите да се излагат публично.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        +1
        Аз пробвах да гласувам, но сайта бе бъгнат....
        Друго си мисля...
        Като махнат безотчетните пари , откъде ще им плащат на политагитаторите....
        "Марксиста" ще стане "сталинист" от глад и съвсем ще изперка...
        чичо страшно остроумие вкара рано сутрин..... сигурно преливаш от щастие колко си надарен в тънкия хумор...
        да не би местата в "болестните" заведения да са свършили ,че такава усилена борба водиш с авера ти монти ...мога да те успокоя , тъй като си падам връзкарче специално за тебе ще уредя едно местенце , само ми кажи за Карлуково или за 4-ти километър да говоря..

Коментар

• Браво на младежите, ето още едно достойно представяне в международните среди:

МГЕРБ взе участие в годишния летен университет на YEPP
          12-07-2011

В периода 07 до 10 юли в Лимасол, Кипър се проведе годишния летен университет на YEPP (младежката организация на ЕНП) на тема „Общата външна политика и политиката за сигурност”. МГЕРБ бе представен от международния си секретар Христо Гаджев.
          Основни теми на дебати се очертаха ролята на ЕС в света, отношенията с Турция, както и тези с Русия. А главен акцент в политиката за сигурност бе отдаден на взаимовръзката между ЕС и НАТО в контекста на отношенията за изграждане на доверие с Русия и системата за противоракетна отбрана на НАТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Много си нервен момче.
            Лудницата е болестно заведение
            така е ... и затова мястото ти е там , защото за такива като тебе лечение още не е открито и затова ви въдворяват в "БОЛЕСТНИ" заведения както ти удачно се изрази
            Продължавай в същият дух . Вчера няколоко колеги коментираха форума и бяхо приятно изненадани ,че може да бъде нает за агитация профан и без нужният опит и образование за комуникативност .
            Какво прави липсата на кадри.
            Някой каза че вече 300 К уволняват ББ.
            Да знаеш и ти имаш особена заслуга за бройката.
            и 300 000 000 милиона милиарда да уволняват Борисов , ти ще си същия слаботоков изпарител за слънчево въздействи на хипофизната железа......т.е. клиент на "БОЛЕСТНО" заведение .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Много си нервен момче.
              Лудницата е болестно заведение където ти и подобните сте вкарали с немотията и стреса и липсата на здравни грижи хиляди.
              Продължавай в същият дух . Вчера няколоко колеги коментираха форума и бяхо приятно изненадани ,че може да бъде нает за агитация профан и без нужният опит и образование за комуникативност .
              Да знаеш и ти имаш особена заслуга за бройката.:D
              +1
              Аз пробвах да гласувам, но сайта бе бъгнат....
              Друго си мисля...
              Като махнат безотчетните пари , откъде ще им плащат на политагитаторите....
              "Марксиста" ще стане "сталинист" от глад и съвсем ще изперка...

Коментар

а за тебе да си в лудницата е КЪСМЕТ
                Много си нервен момче.
                Лудницата е болестно заведение където ти и подобните сте вкарали с немотията и стреса и липсата на здравни грижи хиляди.
                Да знаеш и ти имаш особена заслуга за бройката.

Коментар

• Т.е. нищо ново, ГЕРБ буквално копира руски мръсни техники. То и имиджмейкърите на Борисов изглежда че доста сериозно са копирали тези на Путин.

Коментар

• Хвана се не само Плугчиева. Хванаха се и някои в тази тема.

Изпързаляха Плугчиева. “Чудовищните въпроси” не са на ГЕРБ, а на руски автор

С Димитър Гронев, политически психолог, разговаря ПЕНЧО КОВАЧЕВ

- Господин Гронев, в събота депутатката от БСП Меглена Плугчиева размаха списък с въпроси, с които ГЕРБ правел досиета на опонентите си. Тя го определи като "чудовищно и безпрецедентно действие". Евродепутатът Кристиян Вигенин пък каза, че очевидно предизборният щаб на ГЕРБ се е пренесъл в МВР и се закани да сезира Европарламента и дори ЕНП за документа. Толкова ли е страшен този списък?

- Този списък е публикуван в издание на Московския държавен университет през 1999 г. Текстът с въпросите е на А. Максимов и се нарича "Чисти и кални технологии на изборите". В този сборник са описани различни политически предизборни технологии, използвани във всички държави на бившия СССР. Специално тази схема, както впрочем и много други са заимствания, преработки, адаптации предимно от американски схеми. Каквито съм виждал много.

- Тоест има "копи-пейст"?

- И така може да се каже. Бил съм в Института за обществени науки към международния отдел на ЦК на КПСС, бившата школа на Коминтерна. Там руснаците бяха вземали, купували, крали от цял свят.

И можах да се запозная с част от всички предизборни кампании, правени по света - политически листовки, позиви, плакати, програми, послания и т. н. Опитът ми дава основание да смятам, че първообразът на въпросната схема е американски, но кой го знае.

- Могат ли подобни схеми да се използват с успех и в България?

- Да. България е славянска страна, имаме много сходни неща с Русия. Докато ползването на такива методики от САЩ и Англия носи риск, ако не бъдат адаптирани. Трябва да бъдат приспособени към националните особености и най-вече към конкретната ситуация.

- Кой изпързаля Меглена Плугчиева в Русе?

- Няма никакво значение кой я е излъгал.

- На чия въдица се хвана?

- Хванала са е... а, искам да кажа друго. Няма нищо тайно в тази схема. Говоря за нея в медиите още от януари 2011 г. Ама кой да слуша, кой да гледа, кой да чете. Давах интервюта в електронни сайтове, във вестници, в предаването на БНР "Неделя 150" с Лили Маринкова.

Казах, че има схема от 81 въпроса и подробно обяснявах цялата технология, каква информация дава и т.н. Тоест нищо скрито и нищо страшно няма в нея. Какъв ГЕРБ, който бил измислил "чудовищни" въпроси и ги разпространявал, какви пет лева?

- Каква е основната идея на една такава схема?

- Искаш да ставаш кмет. Хубаво е да знаеш повече за своите опоненти. Това е първият, повърхностният пласт. Хубаво е обаче и ти да се прокараш по тази схема. За да видиш може ли да бъдеш атакуван и къде. Винаги съм твърдял, но не съм го измислил, че една предизборна кампания трябва да се прави поне година преди датата на вота. И ако ти като кандидат имаш някакви неща, за които може да бъдеш атакуван, и то ефектно, е хубаво ти или твои хора да ги съобщите и заедно да ги изчистите. Това е т.нар. ваксинираща стратегия. Изчистваш и тушираш определени проблеми.

- Плугчиева дори каза, че разпространяването на въпросите е "заплаха за сигурността на изборите". Така ли е?

- Интерпретации всякакви. Този случай подсказва и един друг проблем - политиците започнаха да се изживяват като експерти, правят някакви политологични анализи и т.н. А това е тънка материя, не може всеки да действа по принципа "нещо подочул, нещо назнайва". Всяка жаба да си знае гьола.

- Чие дело е това? На човек от ГЕРБ или на някой некомпетентен червен активист?

- Могат да се правят най-различни предположения. Лично мен този проблем изобщо не ме интересува. Но ако трябва да се даде някакъв съвет на политиците в тази или в подобна ситуация, най-добре е да се пита в пресцентъра на съответната партия.

Ако Плугчиева ми беше звъннала и попитала какъв е този списък, щях да й обясня за какво става дума, тя ми е симпатичен човек.

- Разбирам, тя е червена, ти си червен шаман...

- Не, не това. Говоря по принцип. Това е общо състояние на политическата класа, която усвои около десетина клишета. Като например "да не слагаме каруцата пред коня". Половината от тях не знаят как се впряга кон, другата половина сигурно и каруца не са виждали. Или - ние имаме политическа воля. Или пък буквална рецитация от дописки на млади репортерки, според които БСП е столетница, Доган е сокол и т.н.

- Как ще коментирате например точка 23 от списъка: "Брой на децата. Техните имена и възраст. Професия, месторабота, хоби, слабости."?

- Много се забавлявах с ореваването му - олеле, как е възможно! Тия дни във вестниците видях фото на малкия син на Първанов, сниман с някаква пушка. И се коментираше, че струвала 50 000 лв., че той нямал право да носи такава униформа. Помним и писанията за Георги, сина на Филип Боков, който крадеше коли. Посланието беше ясно - Боков не може да възпитава децата си, какъвто бащата, такъв и синът, и т.н.Всичко това е практика по цял свят, вече е и в България.

Всичко друго е поза на префиненост, която винаги ме е забавлявала. По този повод се сещам за думите на Анастасио Сомоса, лидер на Никарагуа: "Абе кучи син, ама наш кучи син." Това е политиката. Ама имало мръсотия. Че тя е иманентно присъща на политиката. Така е не само у нас, а по целия свят. Така е било винаги и така ще бъде.

- Ами 43-и въпрос: "Възразява ли (политикът) друг да му плаща сметката?"

- За политиците и адвокатите това си е съвсем нормално нещо. Бившият депутат А. Т. например е известен с това, че никога не си плаща сметките.

Макар че веднъж ме почерпи с кафе. Всичко това може да се използва много ефектно срещу даден кандидат в предизборна кампания. Аха, не си плаща сметките? Ами как тогава като управленец на държавно равнище ще се разплаща с бизнеса например? И като се тръгне по тази нишка...

- От разговора разбирам, че няма нужда да се вика: "Помощ, бият Паниковски!" Не е нова Държавна сигурност...

- Тази схема дава представа за човека, тя е една негова илюстрация. Мога да представя много такива схеми - през годините съм се нагледал, начел, анализирал, преработвал и т.н. Навсякъде по цял свят се използват подобни схеми.

- А дава ли възможности за удари под кръста?

- Разбира се. Ако си се забъркал в някаква каша, кой е този глупак, дето няма да се възползва от случая и да разлае кучетата?

- Примерно с жена, в някаква любовна история?

- Специално за авантюра с жена в България няма особено отрицателна тежест.

Даже обратното - о, гледай го тоя е мъжкар! Докато например в САЩ една такава женска история направо слага край на политическата ти кариера. Има много примери за това.
                    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=961634

Мейси, Гиговчо, хайде коментирайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      Айде да видим сега кое е глупака,мръсен трол.Гъгов,зов,
                      Комунизма от съветски тип от както се е пръкнал на белия свят прави едно едничко нещо - бори се с класовия враг и за това абсолютно всички методи на всякакъв вид мръсни борби са изучени до детайли както и се вижда от последните дни ...първо оная кривозъба плугчиева излиза и размахва някакви листи и тръби на всеуслушание някакви си измислици подето от цялата комунистическа сволач , после някакви билбордове заливат отново с анонимна помия и всичко това гарнирано с някакъв сайт......

Ей за това НЕ искам комунисти от съветски тип ( най-любимите на спарт) да ме управляват, защото докато нормалните хора се опитват да градят и създават , тази сволач се стреми само да руши , да събаря , да води битки с някакъв класов враг и да заблуждава обществото ,че ето на вечното щастие тропа на вратата , но единственото условие е тази сволач да е на власт ...иначе да забравим за вечното щастие........

Достатъчно е да си припомним недалечното минало и е напълно достатъчно да погледнем КУБА И СЕВЕРНА КОРЕЯ .... та това ли искаме да оставим на нашите деца......
                      Last edited by йосиф; 13.07.2011, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Не разбирам защо си сложил моето име, след като въобще няма нищо общо с това, което си постнал? И не е темата, която аз засегнах.
                        Аз се опитвам да обясня на най-големия форумен глупак, че ако Бойко насъска ДАНС да разследва тази провокация, сам ще падне в капана. И това е целта на провокацията. Обясни му ти на малоумника, щото той на мен не вярва и продължава да плещи несвързано както винаги.

Айде да видим сега кое е глупака,мръсен трол.Гъгов,зов,

"Не само анонимен, но и пиратски
                        13.07.2011 08.24

"Сайтът www.uvolnenie.org, който от няколко дни събира подписи за "уволнението" на премиера Бойко Борисов, освен, че е анонимен, но използва и незаконно снимков материал от Информационна агенция БГНЕС.

Снимката на премиера, върху която е изписано "уволнен", е заснета от зам. главния редактор на БГНЕС Гергана Костадинова, ръководител на Фотоотдела на агенцията на 19 ноември 2007 година по време на първото заседание на Столичния общински съвет. Агенция БГНЕС по никакъв начин не е предоставяла, на когото и да било тази снимка за включването й в рекламна, търговска, предизборна, политическа или друга кампания.

В случая става въпрос за тотално нарушаване, не само на авторските права на БГНЕС, но и на Конституцията на Република България. Поради тази причина призоваваме компетентните органи – Министерствата на вътрешните работи и на културата да разкрият имената на собствениците на сайта - www.uvolnenie.org, на рекламната агенция, която подписва договорите за поставянето на банерите в интернет, както и на поръчалите и платили, на рекламната агенция тази кампания.

БГНЕС призовава имената на нарушителите да станат публично достояние и да бъдат публикувани в сайта www.uvolnenie.org, както и във всички сайтове, където има поставено банери с линк към посочения интернет адрес. Във всички страни на ЕС кражбата на авторски права е престъпление.

В БГНЕС сме абсолютно убедени, че политиката не е мръсна работа и никой няма право да злоупотребява с правата, почтеността и убежденията на гражданите.

В Агенция БГНЕС са известни имената на рекламната агенция, на "създателите" на сайта www.uvolnenie.org и авторите на кампанията. Ние сме абсолютно убедени, че този проблем трябва да бъде решен от правото, а не чрез отправяне на обвинения, които няма да имат никакви последствия за нарушителите. Този скандален случай трябва да сложи край на анонимността, измамата, омаскаряването и да сложи начало на спазването на законите в страната ни, включително и в интернет пространството."

"Главен редактор"

Коментар

старите платени кримки как се открихте....Професия форумен трол...отива ви и на двамата.....Както каза космонавта: Прав си бая сме спорили (май не в този форум), че аз спамя поне 5 форума и вече ми се бъркат нещата.,,,,

бъркат ти се космонавт как няма ... ти направо не знаеш вече на кой свят си ..за разлика от шуменския шапкар ...той "само СПАМИ тук и в Дневник" ... горкия , за без пари само на две места може да си позволи ..защото внуците реват :"дядо гладни сме " и за това тича охрана в " собственото си предприятие " , което преди 2 години е правило по 2 милиона печалба ( ) , а сега е фалирало....УАУ.
                          И този ти пост е много грозен Виж предното ми мнение. И тук очаквам извинение и професионално мнение (айде да кажем нещо смислено, защото ти и професионално мнение не можете да седите в едно изречение).....

Коментар

както се казва ИНВЕСТОРА ДАДЕ ТРИБУНА НА ИДИОТИТЕ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАТ НА ВОЛЯ.....

поне да им беше сложил спелчекер, че да им разбираме.
                            Надиавам се като казваш "идиоти" да не визираш мен, гидов или който и да е от колегите които обратни на теб политически възгледи. В противен случай очаквам извинение. Не се излагай Йоска, не ти отива да се правиш на тъпанар и на политически застъпник....

Отдавна ти казвам, че не споделям общото мнение, че ти си малоумника на форума и че си платен писач на Иван Костов (или Боко, ам те са си едно) и младежката му организация. Докажи че съм прав - извини се на хората, които обиди и дай един СУОТ анализ на управлението на Бате Ваньо Костов...

Гигов, умишлено не влизам в полемики от типа, кой пише с два ника, кой на кой е старият ник - безмислени са, макр че от как пиша с тоя ник в Инвестора сигурно 10 човека на твърдят че имам два ника и си споря сам със себе си или ми пращат разни стари никове и ме питат аз ли съм ... Нещо на агентура ми намирисва. Ккато и да е - днес с ник Космонавта ще пиша аз......Оставям те с Аналният принц Йосиф (така му викат в МЦДС, ако е същият пъпчив лалугер за който си мисля), да му обясниш че Бате Бойко и Иван Костов не са господ и не са сътворили света......

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Аз в други почти не влизам. Само от време на време в Дневник. И друг ник нямам.
                              Гигов,айде влизай да спамиш и във фейсбук.Ето ти линк към една група http://www.facebook.com/event.php?eid=126317527456703

Коментар

• както се казва ИНВЕСТОРА ДАДЕ ТРИБУНА НА ИДИОТИТЕ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАТ НА ВОЛЯ.....

поне да им беше сложил спелчекер, че да им разбираме.

Коментар

Working...
                                X