IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Не само това, но когато арестуваха Трактора тя нададе във форума вой до небесата и го защитаваше с гърдите си. Огромно количество постове...
    И още - единствените политици, за които се е изказвала позитивно са Яне и Надежда. Нещо да ви говори това?
    Абе то аз не й зная балкона. Може и да е хубав. А коя е тази Надежда?

ПП А сетих се. Хубавото Наде, което сега е само Нейнска. Ами тя нещо с Трактора ли има? Май нещо ходеше на фитнес при него.
    Last edited by Софиянец80; 26.07.2011, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
      Миличка, пак не отговори на въпроса ми какво искаш да кажеш с този цитат. Както и да е.

А за връзката ти с Трактора. Ами то просто правиш впечатление, че говориш най-много срещу правителството, после срещу СДС, отвреме-навреме по някоя немного лоша дума срещу БСП, почти си оставила настрана ДПС. А срещу Трактора и Яне Янев - нито дума! Какъв е изводът от това? Кажи, как мислиш ти?
      И изобщо като си се заела да коментираш политика, кажи по няколко думи за Алексей Петров и Яне Янев.
      Не само това, но когато арестуваха Трактора тя нададе във форума вой до небесата и го защитаваше с гърдите си. Огромно количество постове...
      И още - единствените политици, за които се е изказвала позитивно са Яне и Надежда. Нещо да ви говори това?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Софиянец ако продължаваш да ме свързваш с трактора ще спра да ти отговарям на питанията.
        Миличка, пак не отговори на въпроса ми какво искаш да кажеш с този цитат. Както и да е.

А за връзката ти с Трактора. Ами то просто правиш впечатление, че говориш най-много срещу правителството, после срещу СДС, отвреме-навреме по някоя немного лоша дума срещу БСП, почти си оставила настрана ДПС. А срещу Трактора и Яне Янев - нито дума! Какъв е изводът от това? Кажи, как мислиш ти?
        И изобщо като си се заела да коментираш политика, кажи по няколко думи за Алексей Петров и Яне Янев.

Коментар

Благодаря ти, миличка! Но не ми е ясно, защо избра точно Подвързачов да ни наставлява как да се отнасяме към ББ и правителството.

Но пак те връщам на въпроса. Като аналогия на цитата според теб мнозинството от избирателите трябва да бъдат нашибани с коприва, така ли. Това Трактора ли ти каза да го пишеш тук? Кажи, не бягай от отговор! Бъди смела трактористка!
          Софиянец ако продължаваш да ме свързваш с трактора ще спра да ти отговарям на питанията.Но нали си ми миличък и очакваш с нетърпение да ти отговоря ок ще го сторя.
          Понеже днес ми е нещо заспало и не ми се мисли та на база на вчерашният пост ,който някой от вас го визира ,касаещ изказването на Фидоската и ламята и как
          ,,се появява българският юнак, когото всички тачат, уважават и обичат, който с един замах отсича трите глави на тази ламя"
          ,та се сетих ,за афоризма на Димитър Подвързачов .Какво съм искала да кажа с него ?Имаш глава на раменете мисли.Crazy http://www.youtube.com/watch?v=NMNgb...feature=relmfu
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

.....]
            Благодаря ти, миличка! Но не ми е ясно, защо избра точно Подвързачов да ни наставлява как да се отнасяме към ББ и правителството.

Но пак те връщам на въпроса. Като аналогия на цитата според теб мнозинството от избирателите трябва да бъдат нашибани с коприва, така ли. Това Трактора ли ти каза да го пишеш тук? Кажи, не бягай от отговор! Бъди смела трактористка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Ето още един цитат на Подвързачов, който искам да посветя на теб, коки-мейси-клиърли

Всичко друго мога да простя в нелепостите на мирозданието, но това, дето са дадени криле на мухата – никога.
              Стамболов вместо да ми благодариш ,че те светнах кой е авторът ,ти реши ,че като цитираш пак от същият, ще ме засегнеш по някакъв начин .Ни най-малко приятелю.Напротив подсети ме за нещо друго и то е ,че при управляващите бръмченето на мухи дава ефект .Особенно при специфично свойство на неудобните въпроси породени от неудобни истини е, че веднъж пуснати в общественото пространство те се роят... като мухи. А дори и една муха в кацата с мед е достатъчна за да развали вкуса на сладките приказки на политиците, а може би и да осуети нечии сметки.

Софиянец -Миличка, така не се цитира. При цитат се дава името на автора, произведението, издателството, годината на издаването, страницата. Иначе всеки може да пуска някакви фрази, прикрити зад личност с авторитет. Дай исканите данни, за да ти признаем цитата! Ако не дадеш данните, ще те подозираме, че манипулираш.
              Ето скъпи http://books.ceacbg.com/misli-paradoksi-aforizmi.html

Коментар

Бъди така любезен когато ме цитираш да не вадиш това което ти изнася от контекста ,а да цитираш цялото.И ако беше чел малко повече щеше да ти е наясно ,че това което писах е от Димитър Подвързачов
                Миличка, така не се цитира. При цитат се дава името на автора, произведението, издателството, годината на издаването, страницата. Иначе всеки може да пуска някакви фрази, прикрити зад личност с авторитет. Дай исканите данни, за да ти признаем цитата! Ако не дадеш данните, ще те подозираме, че манипулираш.

А иначе не мога да разбера какво искаш да кажеш. Сигурно и ти като Гиговчо смятате тези, които са гласували за ГЕРБ (а те са мнозинството от избирателите) за тъпи, задръстени, и в твоя случай трябва да се нашибат с коприва, така ли? Миличката!

ПП Ще си мерим прочетените книжки ли?

Коментар

Бъди така любезен когато ме цитираш да не вадиш това което ти изнася от контекста ,а да цитираш цялото.И ако беше чел малко повече щеше да ти е наясно ,че това което писах е от Димитър Подвързачов
                  Ето още един цитат на Подвързачов, който искам да посветя на теб, коки-мейси-клиърли

Всичко друго мога да простя в нелепостите на мирозданието, но това, дето са дадени криле на мухата – никога.

Коментар

• Малко политика и от братята америши.Президентът на САЩ Барак Обама порица новия план, предложен от републиканците за избягване на безпрецедентния дефолт по плащанията и заяви, че лидерите на двете партии в Конгреса трябва да постигнат компромис, който да стигне до бюрото му преди крайния срок - 2 август.Ето ви речта му от тая сутрин пусната като новина във фейса на страницата му .И понеже нямате достъп до там ето ви я тук http://www.youtube.com/watch?v=O08VHT6TsRM

Коментар

• Някога Калигула бе казал:
                      – Да имаха всички хора една глава – с един замах бих я отрязал!
                      Много по-късно Байрон повтори:
                      – Да имаха всички жени една алена устица – с какво наслаждение бих я целувал!
                      Като гледаш какво става у нас, иде ти да се провикнеш:
                      – Да имаха всички българи една задница, - па да събуеш панталонките й, да вземеш един букет от коприва – че по-долу, че по-горе, че по-долу, че по-горе...
                      Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                      Нещо изперкала ли си, че не си ясна?

Коментар

не бе Софи...пак е препила снощи ... ти нали знаеш случая с русенската съдийка ...те това е тя Петя Петрова

виж и аватара ...метчата й е да плува в океан от ВОДКА

Коментар

Yosif, as I heard that your ass wants to be kicked badly, I am the one willing to do this. Just say you want it also and I will go in the nearby forest and take a sack full of nettles. Not only you will scream as a little girl, but you would not be able to move once you have parked your fat ass on the couch
                          виж на фрррренски бих бил по щастлив ако ми го кажеш......пак никой няма да те разбере , но определено ще звучи по нежно ( имам впредвид текста ,а не като превод)

Коментар

• О Стамбо ти си бил тук а аз си мислех ,че агент 007 те е пратил на море .Чета тая новина http://www.dnes.bg/stranata/2011/07/...gerberi.124891 и се чудя от къде ми е познато това действие на море по линия на комсомола за заслуги към Партията? А то било от близкото минало.
                            йосиф-ами викай гигов и се почвайте ...ей го де Шумен ..дето се вика до табелата на РусИ
                            Yosif, as I heard that your ass wants to be kicked badly, I am the one willing to do this. Just say you want it also and I will go in the nearby forest and take a sack full of nettles. Not only you will scream as a little girl, but you would not be able to move once you have parked your fat ass on the couch

Коментар

– Да имаха всички българи една задница, - па да събуеш панталонките им, да вземеш един букет от коприва – че по-долу, че по-горе, че по-долу, че по-горе...
                              ами викай гигов и се почвайте ...ей го де Шумен ..дето се вика до табелата на РусИ

Коментар

Като гледаш какво става у нас, иде ти да се провикнеш:
                                – Да имаха всички българи една задница, - па да събуеш панталонките им, да вземеш един букет от коприва – че по-долу, че по-горе, че по-долу, че по-горе...Жалко само, че не си спомням някой цитат от "Винету". Много отдавна съм го чела. Напоследък все повече се убеждавам обаче, че ще трябва да го препрочета.

Коментар

Working...
                                X