IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Айде чети народе малко позабравена статия за офицерът Стефанов ....от любимата на някой хора афера,бг
    ей ти колко дърта си ,че владееш до съвършенство методите на комунистическите ченгета ...къде я намери тази статийка , кога я изрови...картотеката ви работи безотказно......няма да се учудя ако изровиш някое документче от преди 500 години как пра-пра-пра дядото на ал.петров е бил велик болярин...

как е иначе океана с ВОДКА....сънуваш ли го

Коментар

• По принцип избягвам да чета на офицера от РУМНО сайта ,но си направих труда все пак да хвърля едно око за какво иде реч.Единство с малко отклоения от истина е това по долу >>
      В ченгесарските среди отдавна се носят слухове, че след махането на ген. Нанка Серкеджиева като шеф на архивите на МВР оттам били изнесени секретни папки и досиета, които служели за търговия и изнудване. Дали Бакалов, който наследил Серкеджиева, е свързан с далаверата – не е ясно.
      Голямо количество от архивът си беше унищожен оно време и то с цел ,точно от о.з. ген. Атанас Семерджиев и ексшефката на архива на МВР Нанка Серкеджиева.За това и получиха присъди от ВКС ,като за първият бе 4,5 г. затвор ,а за Нанка 2 г.А дали някой нещо е изнесъл ,няма доказателства за това.
      Айде чети народе малко позабравена статия за офицерът Стефанов http://www.afera.bg/index.php?option...6753&Itemid=29 от любимата на някой хора афера,бг
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        А в клуба на СЕДМАКА Цецо прието ли е ?
        Или там е разрешена само фразата: "Това, което правим като....
        Вчера физкултурника я каза поне 100 пъти.
        хрупаш ли хрупаш ли моркови....хапеш ли си ноктите , че вота замина в канала.....ох не ти е леко.Ама не ми е жал за нещастни човечета като тебе .. няма как

Коментар

Вчера физкултурника .
          Докато ти псуваш, обиждаш и клеветиш,побеснял от безсилие и комунистическа злоба и завист, ГЕРБ продължава да работи успешно.

Хванаха президент с дрога
          Красимир Гечев арестуван в момент на сделка със синтетична дрога
          http://www.vsekiden.com/99505

Разбиха организирана престъпна група, "изпрала" 150 000 000 евро в България
          26 юли 2011 | 15:57 | Агенция "Фокус"
          http://www.focus-news.net/?id=n1549773

Коментар

Разбира софиянчето, разбира, ама нали трябва да си заработи петстотинте лева. За това им плащат. С парите от контрабандните цигари ...
            ела да ти ги дам тези 500 лева бе гугле .... само за тях приказваш и се облизваш като гладен котарак.....прочете в един вестник за тези 500 лева , стана ти мъчно защото на тебе ти дават 200 и орева орталъка......Скачаш при герб и почваш да вземаш по 500 , толкова е лесно.....Да не би да си подписал дългосрочен договор...ако да значи си много просто момче.....е нищо следващия път ще знаеш....

М/у другото цял ден се губи , стискаш ли още палци за вота...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Е тук ти напусна добрия тон и ще се наложи да протестирам.
              Не може да нагрубяваш политическите противници по този начин. Ако в клуба на БСП-Сергей и шестака Цветков това е прието, тук е инвестиционен форум.
              Недей да изпадаш в истерия - ще загубите и вота, и изборите
              Или там е разрешена само фразата: "Това, което правим като....
              Вчера физкултурника я каза поне 100 пъти.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Я не се излагай платен драскач.
                Е тук ти напусна добрия тон и ще се наложи да протестирам.
                Не може да нагрубяваш политическите противници по този начин. Ако в клуба на БСП-Сергей и шестака Цветков това е прието, тук е инвестиционен форум.
                Недей да изпадаш в истерия - ще загубите и вота, и изборите

Коментар

Аз съм си
                  деполитизирана и това трябваше до сега да ти се изясни.И ще бъда такава ,докато не излязат на политическата сцена, нови лица които не са били обременени с миналото .Мисля,че ме разбраш за какво иде реч?
                  Разбира софиянчето, разбира, ама нали трябва да си заработи петстотинте лева. За това им плащат. С парите от контрабандните цигари ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                    Абе, Мейси! Нещо много разгорещено защитаваш Трактора.
                    А що се отнася до подчертаното. Та те двамата в момента са едни от най-любопитните фигури в българската политика.Янето ми е безкрайно интересен с неговата богата фантазия и безкрайна енергия. Всяка седмица хвърля по някоя бомба и таблоидите му се радват. А че иначе представлява интерес и за медицината, то е друг въпрос.
                    А за Трактора. Също безкрайно интересен. Явно не е глупав, умен, хитър, склонен към сложни плетеници, цар на компроматите, безкайно амбициозен. Той е много добър зад кулисите, но на сцената няма място. А за съдебния процес - ама разбира се, че е невинен до доказване на противното. То и Ал Капоне си беше ангел, само дето сбърка в счетоводството си един път.
                    Скъпи това ,че за са най-любопитните фигури ,въобще не ме интересува.Аз съм си
                    деполитизирана и това трябваше до сега да ти се изясни.И ще бъда такава ,докато не излязат на политическата сцена, нови лица които не са били обременени с миналото .Мисля,че ме разбраш за какво иде реч?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Хайде малко инфо

Фрогнюз
                      ИНФО от ФРОГНЮЗ.

Я не се излагай платен драскач.

А от "Шок" и "Уикенд"?

Коментар

Защото подлеците, които могат да обвинят роднините си за да спасят собствената си мръсна кожа, нямат нито срам, нито съвест. Типичен гербер.
                        Хайде малко инфо

Щаб от „шестаци” крои компромати на „Позитано” 20

Фрогнюз

Група, съставена от т.нар. специалисти по идеологическа диверсия на „Позитано” 20 пише сценарии за компроматни действия срещу политическите опоненти преди изборите.

Ръководител на звеното за анализи, както официално се титулува дружинката, е вездесъщият о.р. полк. Цвятко Цветков, бивш зам.-началник на Шесто управление на Държавна сигурност.

Открай време той оглавява работата по разбиване имиджа на известни политици, които застрашават БСП. Известни са неговите подмолни акции срещу Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, а след това и срещу Бойко Борисов.

В момента групата изработва план за компрометирането на ГЕРБ по време на предизборната кампания за президент и кметове. Достатъчно внимание обаче е отделено и на партиите вдясно.

Цветков поддържал топла връзка с бившите си колеги и спецове в дезинформацията Свилен Мечев и Димитър Бакалов. Те, от своя страна, прокарвали чрез един от новите собственици на „вацовите” издания манипулационни материали. Мечев действал и чрез агент на Шесто, който е близък роднина на същия съсобственик.

В ченгесарските среди отдавна се носят слухове, че след махането на ген. Нанка Серкеджиева като шеф на архивите на МВР оттам били изнесени секретни папки и досиета, които служели за търговия и изнудване. Дали Бакалов, който наследил Серкеджиева, е свързан с далаверата – не е ясно.

Мечев пък, който навремето отговарял в Шесто за медиците, по-късно се оказал на важен пост в Общинска банка.

Припомняме, че Цвятко Цветков написа писмо до Сергей Станишев, когато беше премиер, в което излага тезата Петко Сертов да оглави ДАНС, а Алексей Петров да му стане съветник и да го контролира.

В заговора бил посветен и президентът Георги Първанов. В БСП обаче имало немалко хора, които недоволствали, че Цвятко Цветков продължава да е фактор на „Позитано” 20, когато в партията имало млади и кадърни хора с модерни виждания за нови политики.

Цитат от господин Цветков:
                        Цветан Цветанов е лицето, което държи връзките на ГЕРБ с паралелната власт, включително в сенчестата й част, и държи МВР – ДАНС с информацията за всички и всичко, държи връзките между властта и прокуратурата.
                        „Той е американският човек номер едно във властта. Той се представя за най-близък до Бойко Борисов и негов инструмент за натиск чрез властта. Така че - това по същество, е вот за политиката на управлението на ГЕРБ, чийто най-ярък символ за мен е Цветанов”, каза още Цветков. „Именно Цветанов е символ, защото той е изразител на основното, видяно от всички досега в тази власт – конфронтация, недемократичен подход за решаване на проблемите, с натиск, с нагласителство, като се използват възможностите на МВР, ДАНС и информация от прокуратурата и целия компроматен инструментариум. Така че, не можем да говорим само за политиката за вътрешния ред и сигурност, когато говорим за вота на недоверие под чиито фокус попада Цветанов”, заяви Цветков.

Много ми напомня този цитат за гигов и мейси

Коментар

Софиянец какъв е смисълът да коментирам политици които са заминали по етапният ред в канала??В момента гебрерите са актуални и тях трябва да коментираме.Най-ми е лесно и аз като Бойко и Цвъки да почна да пиша тук в техният стил и да търся вина от другиго но каква е ползата от това??Триглавата ламя ще си го измести в другият крачол.Що се каса до Ал.Петров и РЗС не са ми интересни като личности.Когато съм си изказвала за първият мнения е било само за това да ви напомням ,че важи все още презумпция за невинност.“невинен до доказване на противното” е законово право на обвиняемия в наказателния процес във всички цивилизовани правови страни. По този начин тежестта на доказване е възложена на обвиняващата страна, която трябва да събере и представи достатъчно законно събрани необорими доказателства пред съда, за да докаже вината без основание за съмнение. В случай на оставащо съмнение обвиняемият се счита за невинен. Презумпцията се основава на принципа от Римското право ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat.От тук следва,че всеки който набеждава другиго без да се е произнесъл съдът ,нарушава член от НК и винаги може да му се потърси сметка от набеденото лице .
                          Абе, Мейси! Нещо много разгорещено защитаваш Трактора.
                          А що се отнася до подчертаното. Та те двамата в момента са едни от най-любопитните фигури в българската политика.Янето ми е безкрайно интересен с неговата богата фантазия и безкрайна енергия. Всяка седмица хвърля по някоя бомба и таблоидите му се радват. А че иначе представлява интерес и за медицината, то е друг въпрос.
                          А за Трактора. Също безкрайно интересен. Явно не е глупав, умен, хитър, склонен към сложни плетеници, цар на компроматите, безкайно амбициозен. Той е много добър зад кулисите, но на сцената няма място. А за съдебния процес - ама разбира се, че е невинен до доказване на противното. То и Ал Капоне си беше ангел, само дето сбърка в счетоводството си един път.

Коментар

• А кой е този "трактор"? Да не е Алексей Петров, когото лично Светиня Му Пожарникарска в началото на мандата нарече "лоялен гражданин"? И когото после арестуваха телевизионно и след една година в ареста Цвъки не можа да изфабрикува дори едно обвинение. Той нали. Който НЕ Е ОБВИНЕН за "октопода".
                            Същият дето сега е кандидат за президент, заедно с основателката на ГЕРБ и първа евродепутатака от ГЕРБ Душана Здравкова. А основателката и пръв председател на ГЕРБ Душана Здравкова беше подло изгонена от сдружението, когато се опита да разплете далаверите на Цвъки. Защото Цвъки окраде паричките отпуснати от фобдация Конрад Аденауер за мутро-милиционерската партия. И с откраднатите парички на фондацията си купи 4 апартамента. А после подлецът обвини тъща си, че му дала заеми.
                            Та мисълта ми беше, че когато евродепутатката Душана Здравкова се опита да научи, къде отидоха парите от фондацията, Цвъки подло я изгони. Защото подлеците, които могат да обвинят роднините си за да спасят собствената си мръсна кожа, нямат нито срам, нито съвест. Типичен гербер.

Ето го, да му се порадвате!

Коментар

От тук следва,че всеки който набеждава другиго без да се е произнесъл съдът ,нарушава член от НК и винаги може да му се потърси сметка от набеденото лице .
                              Още едно доказателство, че си човек на Трактора.
                              Той съдеше Едвин Сугарев заради разобличенията му както в България, така и в Страсбург. Резултатът беше фиаско разбира се - Сугарев беше напълно оправдан във всички съдебни инстанции. Но какво друго може да се очаква от тази мафиотска група като вашата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                                Миличка, пак не отговори на въпроса ми какво искаш да кажеш с този цитат. Както и да е.

А за връзката ти с Трактора. Ами то просто правиш впечатление, че говориш най-много срещу правителството, после срещу СДС, отвреме-навреме по някоя немного лоша дума срещу БСП, почти си оставила настрана ДПС. А срещу Трактора и Яне Янев - нито дума! Какъв е изводът от това? Кажи, как мислиш ти?
                                И изобщо като си се заела да коментираш политика, кажи по няколко думи за Алексей Петров и Яне Янев.
                                Софиянец какъв е смисълът да коментирам политици които са заминали по етапният ред в канала??В момента гебрерите са актуални и тях трябва да коментираме.Най-ми е лесно и аз като Бойко и Цвъки да почна да пиша тук в техният стил и да търся вина от другиго но каква е ползата от това??Триглавата ламя ще си го измести в другият крачол.Що се каса до Ал.Петров и РЗС не са ми интересни като личности.Когато съм си изказвала за първият мнения е било само за това да ви напомням ,че важи все още презумпция за невинност.“невинен до доказване на противното” е законово право на обвиняемия в наказателния процес във всички цивилизовани правови страни. По този начин тежестта на доказване е възложена на обвиняващата страна, която трябва да събере и представи достатъчно законно събрани необорими доказателства пред съда, за да докаже вината без основание за съмнение. В случай на оставащо съмнение обвиняемият се счита за невинен. Презумпцията се основава на принципа от Римското право ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat.От тук следва,че всеки който набеждава другиго без да се е произнесъл съдът ,нарушава член от НК и винаги може да му се потърси сметка от набеденото лице .

Коментар

Working...
                                X