If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
с тези думи ще бъде много добре посрещнат в Софийския затвор..доста ще му се зарадват тамошните му " симпатизанти"...
а ето едни щастливи симпатизанти на ДПС http://vbox7.com/play:efc6dc55
„Галъп” потвърди данните на останалите социологически агенции.
ГЕРБ се откъсва от БСП на финалната права
Сряда, 01 Юли 2009 21:42
Дистанцията между ГЕРБ и БСП се увеличава с наближаване на парламентарните избори, показва последното проучване на „Галъп”. Заключението е на база косвени индикатори като доверие.
Ако през май доверието към партията на Бойко Борисов е било около 35 %, сега е 39 на сто. Процентът на БСП пък се запазва на 22.
Според проучването, ако изборите бяха днес, за ГЕРБ ще гласуват 26-30%, за БСП – 19-22%, за ДПС – 13-15 %, за „Атака” – 9-11 % и за „Синята коалиция” – 7-9 %. С шанс за влизане в парламента са РЗС и „Лидер и Новото време” с подкрепа около 4-6 на сто. Резултатът на третата партия от настоящата управляваща коалиция - НДСВ е 3-5 %.
Данните са за пропорционалната част от вота, при която ще бъдат определени 209 от общо 240-те депутата. В тях не влизат мажоритарните кандидати, но според социалозите гласуването при тях ще повтори пропорционалното, тъй като те продължават да са непознати.
3,5 – 3,7 млн. души ще гласуват на 5 юли, което е активност от 55 – 60 %, смятат от „Галъп”. Изследването е направено сред 1000 пълнолетни граждани миналата седмица. То показва, че надеждите на хората са бързо да бъде съставено правителство след парламентарните избори. То да повиши доходите и да спре растеж на безработицата.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също прогнозира висока избирателна активност, която ще прескочи 50-те процента. Той се позова на впечатления от свои предизборни обиколки. „Такава активност аз не съм виждал никога. Обикалял съм още с царя навремето. Такава активност, такава енергия никога не съм виждал - нито на предишни избори, нито на кметски избори досега, никъде”, каза Борисов, който бе охранител на Симеон Сакскобургготски.
Бизнесменът с фалшив подпис от Борисов води листата на ГЕРБ в София-област
Никой не е забравен! Нищо не е забравено!
Няма и как да не си спомняме как заради фалшифициран подпис на Бойко Борисов София щеше да се раздели с имот на стойност 14 милиона евро в престижния жк Стрелбище.
По случая прокуратурата образува преписка срещу дейците от фирмата Сида С, която планираше заменката, писа Сега. Вестникът направо обяви недоумението си как е възможно водач на листата на ГЕРБ в София-област да бъде: “бизнесмен, срещу когото Столична община официално води съдебно дело”.
ЕООД-то има едноличен собственик: друга фирма Симеон-2 ООД. 70% от нея държи Емил Димитров. Същият води листата на ГЕРБ в София-област.
Неговата компания Симеон – 2 взема Сида С от посредника по сделката в Стрелбище Петър Драшков. Той пък е брат на близкия до Бойко Борисов бивш заместник-шеф на ДАНС Иван Драшков.
Забавно е, че съдружник на Димитров във фирмата Симеон – 2 е Славян Теофилов. Известният черноморски хотелиер е трети в листата на Яневата партия РЗС за Бургаска област.
"Готин съм и много ставам!", така се обръщаше към симпатизантите лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на срещите си с тях в Кърджалийско. Думите му навсякъде бяха посрещнати с бурни аплодисменти и скандирания "Доган" и "ДПС".
Предизборен маратон в Кърджали, където е мажоритарен кандидат направи лидерът на ДПС Ахмед Доган. От три дни той обикаля региона и провежда множество срещи и митинги в избирателния си район. Навсякъде Доган е посрещнат с голям интерес от стотици членове и симпатизанти на ДПС. Лидерът, който е придружаван от младежкия си екип и кандидат-депутатите от пропорционалната листа на ДПС посети Кърджали, Момчилград, Джебел, Кирково, Крумовград, кварталите "Боровец" и "Възраждане", гр. Ардино, селата Токачка, Чорбаджийско, Глухар, Широко поле, Мост, Енчец.
На младежката дискотека, организирана от областната младежка организация гр. Кърджали се стекоха повече от 4 500 млади хора. Две дамски соарета, организирани от женското дружество събраха общо над 1200 представителски на нежния пол.
В сряда вечерта е предвидено най-голямото събитие от предизборната кампания за област Кърджали, когато на арена "Спартак" се очаква да се стекат повече от 10 000 членове и симпатизанти на ДПС, дошли да подкрепят лидера си Ахмед Доган. Специални фоерверки ще оповестят финала на предизборната кампания.
Световната банка и "Фрийдъм хаус" за България: Управлението е сред най-слабите, демокрацията не е необратима
Държавното управление на България е сред най-слабите в Европа, а демокрацията все още не е установена необратимо и не е достатъчно жизнена. Това са двата основни извода от публикуваните в един ден в сряда доклади на Световната банка (СБ) и базираната в САЩ неправителствена организация "Фрийдъм хаус".
"Фрийдъм хаус" отчита, че през миналата година България е изостанала или не е отбелязала напредък по много от важните показатели за състоянието на демокрацията. Най-видно е това при борбата с корупцията и независимостта на медиите.
В годишния си доклад "Страни в преход" експертите на Световната банка заключават, че през 2008 г. България е имала най-неефективното правителство за последните 10 години. По качество на държавното управление и контрола върху корупцията страната е сравнима с европейските държави извън ЕС, като по върховенство на закона е зад Черна гора, посочва докладът.
Браво be_google,Взел си си поука,че истината е болезнено нещо!!!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
И не мога да се съглася един сериозен политик на всеки въпрос който му е зададен независимо за какво да отговаря какво ЩЯЛ да направи Борисов ...ето сутринта при Бареков е нямаше въпрос на който между другот да каже какво ЩЯЛ да направи Бойко.Там е работата че какво ЩЕ направи Бойко ние не знаем ,но знаем какво НЕ направи Сергей...така че да отстъпят леко назад ,а пък както те обичат да казват НАРОДА един ден ще оцени това което е НАПРАВИЛ Бойко.
А това ЩЕ,ЩЯЛ,МОЖЕ БИ се нарича хипотези и като такива може и да станат ,а може и да не станат
+10
Таман серГей като отстъпи назад, там му стои Доган...ще могат да затвърдят дружбата!
"Движение за социален хуманизъм", "Българска социалдемокрация" (БСД) и "Обединение на българските патриоти" призоваха малките партии, които нямат шанс да влязат в 41-то Народно събрание, да подкрепят ГЕРБ.
Това каза пред журналисти в Националния пресклуб на БТА заместник-председателят на "Движение за социален хуманизъм" Ивайло Зартов, предаде БТА.
Въпреки че движението е част от Коалиция за България, по-голяма част от структурите му не подкрепяли председателя Александър Радославов и решението да бъде част от КБ, обясни в отговор на въпрос Зартов. Това била и причината на евровота 30-40 хиляди души - привърженици и симпатизанти, да не пуснат бюлетини.
Ивайло Зартов определи ГЕРБ като носител на промяната и затова малките политически формации не трябвало да разпиляват гласовете на избирателите, за да не се окаже страната ни без правителство в условията на икономическа криза.
Според Александър Томов - лидер на БСД и мажоритарен кандидат за депутат от Велико Търново, България трябва да бъде политически стабилна след вота на 5 юли, за да излезе от икономическата криза. Такова било и посланието на Социнтерна.
Томов допълни, че съпартийците му са разочаровани от това, което е направила БСП - сринат бюджет, изгубено доверие на Европейския съюз към страната ни, съдебна система с "политическа прокуратура". По думите му демонстрираната от управляващите борба с корупцията всъщност е маска за разправа с политическите опоненти, в т.ч. и със самия него, както и опит да се прикрият огромните злоупотреби.
Наборе,нещо си проспал през годините...Сашо Томов е стар комунистически кадър-тъп комсомолски секретар,съветник на члена на политбюро и премиер Г.Атанасов,както и вицепремиер в комунистическото правителство след 89година.
Така че-сега и да го пришиваш към ГЕРБ никой няма да ти повярва.На Лупи никой не му е крив ,че братята-комунисти се дистанцираха от него след като се осра в Кремиковци и сега вече не го канят на Позитано 20.
И не мога да се съглася един сериозен политик на всеки въпрос който му е зададен независимо за какво да отговаря какво ЩЯЛ да направи Борисов ...ето сутринта при Бареков е нямаше въпрос на който между другот да каже какво ЩЯЛ да направи Бойко.Там е работата че какво ЩЕ направи Бойко ние не знаем ,но знаем какво НЕ направи Сергей...така че да отстъпят леко назад ,а пък както те обичат да казват НАРОДА един ден ще оцени това което е НАПРАВИЛ Бойко.
А това ЩЕ,ЩЯЛ,МОЖЕ БИ се нарича хипотези и като такива може и да станат ,а може и да не станат
" Тази кампания се превърна в едно голямо оплюване "
Това го казва човек, чиито мижитурки "нова зора" направиха сайт бойкостов.. направиха 100 реклами:
- като изберете Борисов ще получите Костов...
- Борисов ще ореже пенсиите...
Ей наглеци големи!!! Време е да ги изметем от властта и серГей да вземе да отиде в Индия (където вече гей-браковете са разрешени) и да си намери МЪЖ!..стига се е занимавал с Борисов, явно при него няма да успее!!!
Ш-ш-т не говори така, че ще ти се смеят! Усещаш ли абсурда в думите си? Ако не го усещаш - лошо!
P.S. Не съм привърженик на БСП. Но също така не съм привърженик и на Тъпотата. Нищо лично!
Обясни ми че не разбирам!
Когато някой е в опозиция - е нормално да иска да дойде на власт КАТО АЛТЕРНАТИВА НА ДОСЕГАШНОТО управление!
Когато някой е на власт - да каже ето това направихме, това... и т.н.
Тази част от кампанията на БСП е 10% от цялата кампания - клиповете с брадвите и с главите на Борисов и Костов е 90%!!!
Първоначално изпратено от йосиф
е каква тъпота видя пък ти ..много точно казано ,какви ли не намеци прави серьожа ,но Бойко си каза че е праволинеен мъж и явно на гейчо няма да му се отвори парашута ..затова да си търси друг МЪЖ
Ами много просто ...... "Черен PR" значи да оплюваш опонента, т.е да разпространяваш за него неверни и обидни (унижаващи го, уличаващи го в лоши неща и т.н.) сведения. Та мисълта ми е, че ако възприемате твърдението че ".....като изберете Борисов ще получите Костов" като черен PR, то това означава признание, че Костов е нещо лошо, обидно и т.н. ....... Което надали е точно вашето мнение.
Разбрахте ли сега абсурдността на твърденията си? Сега трябва да изляза за малко, но след 15 минути ще ви разкажа един действителен случай по тоя повод от преди повече от 20 години
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Абе Костов е ВИНОВЕН за всичко лошо, което се е случило в радиус 10 000 км. от България през последните 10 години, както и за всичко лошо, което ЩЕ се случи през следващите петдесетина години. Това трябва да стане ясно на всички и не подлежи на коментар...
Какво е свършил Костов и за какво е виновен Е СЪВСЕМ ОТДЕЛЕН ВЪПРОС!
ВЪПРОСА ТУК Е: НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАШИШ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЧЕ АКО СЛУЧААААЙНО ИЗБЕРАТ ГЕРБ ЩЕ ИМ НАМАЛЯТ ПЕНСИИТЕ!
И в същото време да кажеш - "Кампанията се обърна на оплюване"!
Абе Костов е ВИНОВЕН за всичко лошо, което се е случило в радиус 10 000 км. от България през последните 10 години, както и за всичко лошо, което ЩЕ се случи през следващите петдесетина години. Това трябва да стане ясно на всички и не подлежи на коментар...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Това го казва човек, чиито мижитурки "нова зора" направиха сайт бойкостов.. направиха 100 реклами:
Ей наглеци големи!!! Време е да ги изметем от властта и серГей да вземе да отиде в Индия (където вече гей-браковете са разрешени) и да си намери МЪЖ!..стига се е занимавал с Борисов, явно при него няма да успее!!!
Ш-ш-т не говори така, че ще ти се смеят! Усещаш ли абсурда в думите си? Ако не го усещаш - лошо!
P.S. Не съм привърженик на БСП. Но също така не съм привърженик и на Тъпотата. Нищо лично!
Обясни ми че не разбирам!
Когато някой е в опозиция - е нормално да иска да дойде на власт КАТО АЛТЕРНАТИВА НА ДОСЕГАШНОТО управление!
Когато някой е на власт - да каже ето това направихме, това... и т.н.
Тази част от кампанията на БСП е 10% от цялата кампания - клиповете с брадвите и с главите на Борисов и Костов е 90%!!!
е каква тъпота видя пък ти ..много точно казано ,какви ли не намеци прави серьожа ,но Бойко си каза че е праволинеен мъж и явно на гейчо няма да му се отвори парашута ..затова да си търси друг МЪЖ.
И освен това какви ли не плювни по адрес на Костов и Борисов , а после най-нагло обесняват ,че това били факти. Аз не знам кой оряза пенсиите и кой окради 95-97 г. доходите на бълг. граждани ама все си мисля че комунягите ни управляваха тогава...така че не им отива на комунистите точно те да хулят по този въпрос.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар