Ей, Гугълчо! Ама тоя Доган издаде всички тайни на вашето управление. Не го е срам! Не можа да дочака поне да спечелите 15-ина процента в неделя. Абе и той май е гадина. Ама ти лая, лая срещу бате Бойко и Костов, а е трябвало да виеш по вълчи срещу Доган.Гугълчо, Гугълчо, май оплескахте работата!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от diletantДоган: Управлявам тези, които управляват
Знойна блондинка прави свирка на Доган.
По едно време Станишев казал:
- Ахмед! Дай малко да се уредя и аз, а?
- Добре! - казал Доган и бутнал настрана блондинката - Ама сладко с езиче и без да ми пускаш зъбкиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
А сега който иска, да гласува за съюзника му БСП. Но четете внимателно!
Доган: Управлявам тези, които управляват
01 юли 2009 / News.dir.bg
На предизборен митинг в кирковското село Чорбаджийско Ахмед Доган се зарече, че без него партиите нищо не биха могли да направят след вота, предаде БГНЕС.
Лидерът на ДПС, който е мажоритарен кандидат от Кърджалийския избирателен район, подчерта, че той лично можел много работи.
"Бъдете убедени, мога много работи, включително да управлявам и да управлявам тези, които управляват. Убеден съм, че този мандат ще ни даде много по-големи възможности и ние ще се докажем по друг начин като компетенции, като опитни политици, като силна партия, позиционирана много достойно в парламента", посочи Доган.
Той намекна, че партията му ще бъде част и от следващото правителство, тъй като не можело да не се съобразяват с нея. "А както вървят нещата, колкото и да не ме понасят, колкото и да ме мразят, между другото аз не съм искал да ме обичат, а да се съобразяват с нас, май че без мен пак нищо няма да могат да направят. Така, че и през следващия мандат ще имате възможност да се наслаждавате как ние решаваме проблемите и във вашата община, и в регион Кърджали", обеща лидерът на ДПС.
Той припомни на стотиците прегрели от жегата местни хора, че е от Варненско, но вече бил придобил кърджалийския манталитет. "Във Варна вече ме наричат Кърджалиеца. Тази много стабилна генетична информация за Кърджалиеца вече явно се е всмукала в мен и като инстинкт за самосъхранение съм приел манталитета на кърджалийците", заяви той от трибуната на селския площад.
Доган каза още, че за разлика от другите партии, които само се "перчат", между ДПС и избирателите му съществува не само отношението представител – избирател, но и сантимент.
"Бъдете убедени, че пред вас са представителите на една много силна и сериозна политическа сила, която може да носи отговорност за това, което е направила и което не е направила. Е, ние просто се обичаме, това е цялата работа!", увери Доган.
Той призна, че ДПС имало и негативи, тъй като вместо да решава проблеми, които са характерни за 21-ия век, "в европейски мащаб и с европейски мерки", било принудено да се занимава с проблеми с инфраструктура като водоснабдяване, канализации, пречиствателни системи, пътища и т.н.
"Няма начин да нямаш негативи за това, че за 4 или 8 г. не си решил всички проблеми, които са поставени може би преди 50, а може би преди 100 години. Моята молба към вас е да приемете моите извинения за това, че не сме успели да се докажем пред вас с всичко, което е трябвало да направим, обаче сме закъснели", каза Доган с лек поклон пред хората на селския мегдан. Той обяви още, че за него е въпрос на чест да бъде мажоритарен кандидат от района на Кърджали.
"Ако питате защо точно аз – защото аз най-много ставам тука, не виждам никой друг", категоричен беше Доган.
Заместникът му в партията Лютви Местан пък отново изпадна в характерната си риторика. "Помните ли кой ни управляваше през 1997 година и къде е той сега? Ами прави всевъзможни коалиции, за да прескочи 4-те процента. Това се случи с други партии, включително и с наши коалиционни партньори, на които им пожелаваме да прескочат 4-те процента. Но така или иначе, вече се борят за прескачане на бариера", обясни Местан пред хората от родното си село. Той обаче направи прогноза, че на следващите избори "герберите" ще последват съдбата на онези, които сега се мъчат да надкрачат бариерата. "Искам да ви кажа, че същото ще се случи и с ГЕРБ. ГЕРБ е временно политическо явление, днес ги има, утре ги няма", отсече Местан.
Коментар
-
По резултати България е „извън” ЕС
В доклада на Световната банка България получава оценки, които я поставят в групата на държави от Източна Европа, които не са членки на ЕС. Постиженията на България са на светлинни години разстояние от тези на западноевропейските държави. България изостава значително и в сравнение с повечето източноевропейски страни. В сходно положение е и Румъния.
Данните в доклада показват, че ефективността на държавното управление в България почти не е помръднала от 1998 година насам. Нещо повече: нещата дори вървят към влошаване, което се доказва от факта, че през 2008 година работата на правителството е достигнала най-ниската си точка по отношение на ефективността. По този показател България и Румъния се нареждат сред държавите в Източна Европа, които не са членки на ЕС.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Гьобелс ако беше жив щеше да потъне от срам,като разбере как нашите медии манипулират-пресен случай от една медия-Заглавие на статията:Кадиев на една ръка разстояние от Костов,а той е трети-след Костов и Грозданов в проучванията.Другата статия-Д.Вълчев изпревари БСП в София-накрая на статията от диаграмата чак разбираме ,че Мартин Димитров води убедително.Въпреки тоталната манипулация Синята коалиция води в 23и 24 район-браво на софиянци.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Абе, Гугълчо! Виж гадовете какви неща пишат за твоичките!
Световната банка: През 2008 г. българското правителство е най-неефективно
От Дневник
Последна промяна в 14:43 на 01 юли 2009, 1718 прочитания, 48 коментара
България е сред страните от източна Европа извън ЕС по оценка на ефективността на държавното управление, направена от Световната банка.
Докладът, представен днес от "Дойче веле", проучва управленските практики в 212 държави като измерва качеството на държавното управление по 6
критерия. Банката проучва нивото на антикорупционните мерки, ефективността на управлението, политическата стабилност за 10-годишен период.
Данните в доклада показват, че ефективността на държавното управление в България почти не се е променила от 1998 г. насам. През 2008 г. правителството е било на практика най-неефективно за целия период, обхванат в проучването.
Резултатите на България са такива, че тя попада в група на държави от Източна Европа, които не са членки на ЕС. Нейните постижения са далеч назад от резултатите на западноевропейските държави. Те са далеч назад и от най-добрите резултати на източноевропейските държави - членки на ЕС. В сходно положение е и Румъния, информира "Дойче веле".
Контролът върху корупцията през 2008 г., е бил само малко по-добър в сравнение с 1998 г. Най-добър контрол е имало през 2003 г., а от 2005 г. насам той само се е влошавал. По този показател България има резултати подобни на Черна гора, Босна, Албания и Косово. Сърбия в сравнение с България има по-добър контрол върху корупцията. Най-малко корупция в Източна Европа има в Словения и Естония. Най-много в Русия, Украйна и Беларус.
България няма добри резултати и по критерия "политическа стабилност". Заедно с Румъния и Гърция тя има най-малко политическа стабилност сред държавите - членки на ЕС. Дори Хърватия е по-стабилна от тях. В географска Източна Европа най-стабилна е Словения, най-нестабилни са Косово и Турция.
По критерия "върховенство на закона" България се нарежда след Черна гора и отново е много назад в списъка на източноевропейските държави. Най-голям напредък за десетте години на проучването България е отбелязала по показателя за законодателството, но и в това отношение резултатите й са
несравнимо по-слаби в сравнение с повечето членки на ЕС от Централна и Източна Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231Я се стегнете малко-тук всички сме сериозни хора.
За да има някаква промяна трябва да се гласува за някоя от десните партии/ГЕРБ,Синята коалиция/пропоционално и обезателно мажоритарно за ГЕРб.
Само така може да изхвърлиме комунистическо-депесарската мафия от властта.
И изобщо някой знае ли какъв хаос ще настане ,ако ГЕРБ и Синята коалиция нямат над 51%?
Коментар
-
Първоначално изпратено от copterзаяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на митинг в село Чорбаджийско, цитиран от БТА.
Коментар
Коментар