IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За кого ще гласуват брокерите? :-)

http://banks.dir.bg/2009/07/03/news4708969.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon
      Може и да не те мързи, но ако не знаеш за кого да гласуваш няма смисъл да отидеш насила. Който иска да гласува, който не иска да не ходи и да се чуди само.
      Нали знаеш, насила хубост не става.
      Пич ти като мантра го повтаряш това вече месец..а бе вие да не сте някакви безмозъчни роботи там групичката.Я се събудете вече ..

Коментар

Първоначално изпратено от dnb
        лошото е, че доста няма да гласуват
        особено гостите на столицата, аз познавам разни такива дето ги мързи да отидат да си гласуват по родните градове, където са регистрирани ..
        Може и да не те мързи, но ако не знаеш за кого да гласуваш няма смисъл да отидеш насила. Който иска да гласува, който не иска да не ходи и да се чуди само.
        нали ти обясних веднъж, че турските ви номера не минават в тоя форум
        иди опъни килимчето, че стана време за молитви на великия аллах да ви даде някой друг % отгоре на изборите ..

Коментар

Първоначално изпратено от dnb
          особено гостите на столицата, аз познавам разни такива дето ги мързи да отидат да си гласуват по родните градове, където са регистрирани ..
          Ами айде тогава резаците не си давайте много зор да гласувате. Да ви го сложа в ушите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb

Коментар

• лошото е, че доста няма да гласуват

Коментар

• затова всичко живо трябва да гласува!!!
                препоръка е
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                  ДПС се оказа партията с най-позитивна кампания!
                  БСП, ако няма с кой друг и не може сама ще прибегне до тяхното партньорство. :-)
                  поне половината членове на Движението са български българи, но ДПС допусна и някои обикновенни подлизурковци и кариеристи да се катерят по държавната стълбица... това ми е критиката като към приятели! :-)
                  е сега стана и турско мекере....ей това комуноидните сте направо страшен вредител ,като кърлеж сте се впили .

Коментар

• :-) дааааа, корпорация "направи си сам"!

Първоначално изпратено от MILOM
                    Първоначално изпратено от netware5
                    Първоначално изпратено от boogie
                    Не знам на какво е, ама изказването му от преди малко - бил безработен, от 3 месеца бил в чужбина - хич не ми се връзват думите му. Трябва бая кинти да е събрал, след като и на борсата играе.
                    Така че като нищо може и да е това. Ама бая трябва да му плащат :-)

Първоначално изпратено от bertram
                    bi google е 100% служител на партиина хранилка
                    И правилно се съмняваш. Съвсем друг човек е. Има фирма, мога да ти кажа адреса, телефона, сайта, и-мейла, мобилния телефон и името на човека
                    Вярно ли е бе гугълчо,ти дето громиш империализма и капитализма по целия свят,си станал чорбаджия-изедник,според твоя Жан.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                      Първоначално изпратено от boogie
                      Не знам на какво е, ама изказването му от преди малко - бил безработен, от 3 месеца бил в чужбина - хич не ми се връзват думите му. Трябва бая кинти да е събрал, след като и на борсата играе.

И правилно се съмняваш. Съвсем друг човек е. Има фирма, мога да ти кажа адреса, телефона, сайта, и-мейла, мобилния телефон и името на човека
                      Вярно ли е бе гугълчо,ти дето громиш империализма и капитализма по целия свят,си станал чорбаджия-изедник,според твоя Жан.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Икономиката ще е големият потърпевш от изборите
                        pari.bg

Преговорите за формиране на коалиция може да продължат през цялото лято, а в най-лошия случай ще доведат до нови избори през есента, твърдят анализатори

Икономиката на България ще бъде сред най-потърпевшите от правителствените избори, които предстоят на 5 юли, твърдят анализатори, цитирани от БГНЕС.

Най-вероятно след вота в неделя политическата ситуация ще бъде патова - нито една партия няма да има достатъчно гласове, за да формира самостоятелно правителство, показват прогнозите на социолозите. Това означава дълги и тежки преговори за създаването на коалиция, които според анализатори може да продължат цяло лято, а дори и да доведат до най-лошото - нови избори наесен.

Подобно развитие на ситуацията предсказа лидерът на сочените за най-вероятен победител от вота ГЕРБ - Бойко Борисов по-рано днес. Ако не успеем да съставим принципно правителство, очакваме нов вот през август, коментира той пред bTV.

Патовата ситуация може да причинят неприятности на засегнатата от рецесия икономика на бившата комунистическа държава, предупреждават анализатори. Според последните допитвания, воденото от Сергей Станишев правителство на социалистите най-вероятно ще загуби, но дори и основната опозиционна партия няма да може да спечели пълно мнозинство на изборите в неделя, предава AFP.

Според някои от тях България дори може да бъде принудена да се обърне за помощ към Международния валутен фонд, както направиха няколко държави от Централна и Източна Европа като Унгария, Латвия, Румъния и Сърбия.

Всички са съгласни, че валутният борд в страната трябва да бъде запазен докато България стане готова за присъединяване към еврозоната. Страната официално навлезе в рецесия през първото тримесечие на годината, когато икономиката се сви с 5%. Чуждестранните инвестиции са намалели наполовина през първите четири месеца на годината. Независимо от това банковата система остава стабилна и няма местна банка или филиал на чуждестранна да е показала тревожни сигнали.

За това - утре купувайте по 3 торби краставички на бабите си! Да им намерите работа за 5ти. ДПСто ще ходят под строй да гласуват - така че те не могат да бъдат помръднати, но БСП ако падне с 4-5% сметката накрая може и да излезе!!!

Коментар

• Нетуеър, прати ми инфото на лични, моля. Любопитен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от netware5
                            Днес получих обяснение защи истерията ескалира в последните дни......

Едно пиленце ми каза, че снощи било на некъв пилешки купон...... И там имало едно бая важно и охранено пиле, от гнездото на най-главното пиле. Ама онова най-главно пиле дето сега по изборите не му се чува гласа, ама след изборите ще решава на кое пиле да предложи да състави пилешкия съвет. Та това охраненото казало, че партията на 100-годишните пилета е много уплашена ..... Ама не била уплашена, че ще загуби изборите, щото това си го знаели и се били примирили с него. Страшното било, че май соколите щели да имат повече гнезда от 100-годишните пилета и това вече хвърляло всички в ужас! Щяла да настъпи пилешка революция сред 100-годишните, защото този позор нямало да могат да преглътнат! Та затова били ситерясали и хвърлят всичко в борбата - няма вече никакви задръжки!
                            Ма как соколите ще имат повече гнезда от стогодишните пилета?!?!?!
                            Аз на 100годишни пилета викам дърти кокошки.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie

Ако му плащат, то ще е от СК и Герб. Толкова потенциални червени избиратели отказа ...

Коментар

Working...
                                X