IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Центъра на София тотално задръстен

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Картите за метрото стават от 23 на 43 лв....защото имало вече 2 линии....

Някъде има и по 20 линии, но това не е основание за вдигане на цените......
    Ако искаш и няма какво да правиш се вози цял ден.....
    Възмутен съм........

Какво им става на тия бре.....???
    Чичо, ами ВИЕ, софиянци си ги избрахте бре!
    И ни ги натресохте и на нас!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Картите за метрото стават от 23 на 43 лв....защото имало вече 2 линии....

Някъде има и по 20 линии, но това не е основание за вдигане на цените......
      Ако искаш и няма какво да правиш се вози цял ден.....
      Възмутен съм........

Какво им става на тия бре.....???

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Милиционерите тестват нивото на съпротива на матриала. Първо се пробваха с фаровете през лятото и нямаше никаква съпротива. Сега ще пробват и с тази гавра. Ако и това мине, ще пробват с нещо още по-дебилно.
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Последна тъпня.....
          В градовете до 30 км в час...!!!!
          Малоумници.....И като караш с 60 км си 200лв назад и месец без книжка.......

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...mch_i/?ref=rss

Коментар

• В центъра не живеят само гъзари, наистина. Апартаментите съществуват от много дълго време и се наследяват и от нормални хора. Не асоциирайте център с турбо и мега гъзари. Тарикатите живеят в покрайнините на София или извън София, което става на мода напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                В центъра на София живеят гъзарите.Като са извън София едни дълбоки приказки едно самочувствие едни заплати а сега какво се оказа нямали 150 кинта да си платят гъзарията.Ебати смешниците.Пурковци.Ми Иван Лечев и той.Заприличал на клошар.Да се хващат да бачкат а не да ронят сополи.Браво на кметицата само така газ до дупка.Като не им изнася у село могат да си паркират колкото си искат коли пред тях.Безплатно.Българина явно не обича евтиното той обича безплатното.
                батка, тук тотално си се объркАл. не е въпросът в плащането, въпросът е какво получавш за това плащане, а вслучая е едно голямо нищо. Аз съм на мнението, че абсолютно всички малки улички в София трябва да станат еднопосочни, а другата им лента да се превърне в паркоместа, като да имаш алтернатива - или плащаш годишна такса (примерно 20-30-50 кинта - за различните части на София, да е различно) и спираш където намериш, но само в разрешените за целта места или си купуваш паркомясто за 2-3-5-10К (според региона), маркират ти го и си спираш на него като пич, знаейки, че си е само твое. Естествено, за баш пршляците, с които е пълна милата ни столица, ще има и безплатни паркоместа - например 1 на 20 места ще е безплатно и прошляците да си се избиват за него на принципа: който превари. освен това, услугата "паяк" да стане частна и да им се дават 30-40% от събраните глоби за всички паркирали в нерегламентираните места, т.е. всички спрели извън собствени паркоместа или паркоместа на общината (като изрично се разлепи по места, че тревните площи и особено тротоарите не са места за паркиране).

Това ще реши всички проблеми, а и ще вкара от една страна доста свеж ресурс - сметнете си го сами едни 200К паркоместа по 3К средна цена колко прави, а и ще генерира допълнителен нелош поток от годишни такси и особено от глоби. Знам, че е мечто и никой няма да го направи, както и никой няма да бутне незаконните постойки на магалите, гаражните клетки на нерегламентирани места, остъклените тераси и т.н. и т.н., но все пак е добра алтернатива, която би превърнала столицата в нормален град. другото е поредното насъскване по оста бедни-богати и столичани-"селяни".
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• яхвам колелото и дим де ме няма...

Коментар

В чест на пуска на нашата гордост, Втори метродиаметър, да ви запитам:
                    Как смятате ще се отрази това на трафика в столицата и ще слезете ли от МПС-то?
                    На мен ще ми се отрази ще слеза от джипа и качвам коня.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Мамма миа! Добре че не живея в София в синята зона. Само за винетки и служебен абонамент трябваше да дам 1700 лв на година. И да паркирам на п..ка си майна. Щото "Гаранция-Франция".
                      В центъра на София живеят гъзарите.Като са извън София едни дълбоки приказки едно самочувствие едни заплати а сега какво се оказа нямали 150 кинта да си платят гъзарията.Ебати смешниците.Пурковци.Ми Иван Лечев и той.Заприличал на клошар.Да се хващат да бачкат а не да ронят сополи.Браво на кметицата само така газ до дупка.Като не им изнася у село могат да си паркират колкото си искат коли пред тях.Безплатно.Българина явно не обича евтиното той обича безплатното.

Коментар

Мамма миа! Добре че не живея в София в синята зона. Само за винетки и служебен абонамент трябваше да дам 1700 лв на година. И да паркирам на п..ка си майна. Щото "Гаранция-Франция".
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.economynews.bg/%D1%86%D0%...news36603.html

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=947429

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Не моа сляза аз. Живея в Бъкстон, работя в Надежда. Не ме ловят метро диаметрите Казват че ще пускат тролей от наше село до Хладилника - тогава ще се пробвам

Що бре, 5-чката и от Сердика до Надежда?
                              То тролей ще има и в Надежда по Кубрат, ама кога - ей това все не уточняват.

Коментар

В чест на пуска на нашата гордост, Втори метродиаметър, да ви запитам:
                                Как смятате ще се отрази това на трафика в столицата и ще слезете ли от МПС-то?
                                Не моа сляза аз. Живея в Бъкстон, работя в Надежда. Не ме ловят метро диаметрите Казват че ще пускат тролей от наше село до Хладилника - тогава ще се пробвам

Коментар

Working...
                                X