Първоначално изпратено от Пeс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Центъра на София тотално задръстен
Collapse
X
-
Не знам за вас, ама аз откачам с тези задръствания, наистина ако мога избягвам да карам кола из центъра.
Метрото, истински бус ленти, добро околовръстно и финансово убеждение за желаещите да пропътуват двата километра до офиса с кола ще свърши работа, предполагам.
Да няма вариант да се паркира за по малко от 10 лева на ден, плюс „евтиното” гориво, би направило метрото или бърз градски транспорт добри опции.
То хората са измислили доста варианти, остава да приложим някой адекватен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от psycoholicИма ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
Софийските коли.. ???
и що ??? че одат да харчат лятоска пари по морето.. ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от psycoholicтака е! ползвайте метрото!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicтака е! ползвайте метрото!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicВода, и аз съм селски -> не го казах за да дразня не-софиянците! Но кажи ми, ако ти е по-изгодно да пътуваш с метро, примерно, защо да не го направиш? Хем и въздуха ще стане за дишане!
Коментар
-
Re: Центъра на София тотално задръстен
Първоначално изпратено от обзървърКолите не мърдат в която и да е посока.
говоря за бул. Васил Левски и ул Цар Симеон
чух че и другаде е така
не знам защо е тази каша, но е голяма каша
някой знае ли защо е така?
да не би да е заради абитуриентите?
Коментар
-
Хехе, ми то на морето май вече таксувате осморно, затова всеки разкава как е прекарал в Гърция, Турция, Хърватска и т.н.
Първоначално изпратено от vodaПървоначално изпратено от psycoholicИма ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар