IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Центъра на София тотално задръстен

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пeс
    Абе билетчето за трамвайката да стане 5лв - хем ще са чисти, хем празни. Тогава ще идвам с Гр.Тр на работа. До тогава - каигрекпе за общината.
    От една специфична етническа група ще се возят и тогава, защото те билетчета не си купуват.......
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Абе билетчето за трамвайката да стане 5лв - хем ще са чисти, хем празни. Тогава ще идвам с Гр.Тр на работа. До тогава - каигрекпе за общината.

п.п. prodigal, забрави я тая работа. Общ. транспорт и сега е претъпкан. Не му трябват още 100 000 посетители.

Коментар

• А като се отвори приказка за метрото -> туй хайванче няма ли да излиза на БФБ, или съм се объркал?
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Не знам за вас, ама аз откачам с тези задръствания, наистина ако мога избягвам да карам кола из центъра.

Метрото, истински бус ленти, добро околовръстно и финансово убеждение за желаещите да пропътуват двата километра до офиса с кола ще свърши работа, предполагам.

Да няма вариант да се паркира за по малко от 10 лева на ден, плюс „евтиното” гориво, би направило метрото или бърз градски транспорт добри опции.

То хората са измислили доста варианти, остава да приложим някой адекватен.

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър
            изсипа се страшен дъжд, това ще усили задръстването
            и броя на катастрофите
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Утре всички купувате по едно колело и проблема се решава.

п.с. за предпочитане от Балкан АД - Ловеч

Коментар

• изсипа се страшен дъжд, това ще усили задръстването

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
                  Първоначално изпратено от psycoholic
                  Има ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
                  Става. Обаче като тръгнете за морето ше ви таксуваме осморно. Навитак? /въпреки, че и аз живея в София, тия простотии много ме дразнят/
                  ... кво ше таксуваш осморно ...???
                  Софийските коли.. ???
                  и що ??? че одат да харчат лятоска пари по морето.. ???
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    така е! ползвайте метрото!
                    Страшно метро, дума да няма !!! Докато нашите чекиджии го докарат от Константин Величков до Сердика, Петроградчани си направиха цяла нова линия 40 километра... отсечката от центърът до Младост колко години вече я чакаме и колко пъти отлагаха пускането на същата? Ако работата на тоя политически мастурбант Бойко Борисов беше поне 38% от приказките му, да е цъфнала и вързала София, ама....
                    еее, Имп, силивизасиона не е речено за един ден да ни постигне!
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Импе, ти като млад акционер на Монбат знаеш ли дали ДВИто Д.Пеева е госпожица или госпожа?
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                        така е! ползвайте метрото!
                        Страшно метро, дума да няма !!! Докато нашите чекиджии го докарат от Константин Величков до Сердика, Петроградчани си направиха цяла нова линия 40 километра... отсечката от центърът до Младост колко години вече я чакаме и колко пъти отлагаха пускането на същата? Ако работата на тоя политически мастурбант Бойко Борисов беше поне 38% от приказките му, да е цъфнала и вързала София, ама....
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          Вода, и аз съм селски -> не го казах за да дразня не-софиянците! Но кажи ми, ако ти е по-изгодно да пътуваш с метро, примерно, защо да не го направиш? Хем и въздуха ще стане за дишане!
                          Съгласен. Но голяма част от хората които идват в София не идват много да добро. Затова и да ги щавят допълнително!!

Коментар

• Re: Центъра на София тотално задръстен

Първоначално изпратено от обзървър
                            Колите не мърдат в която и да е посока.
                            говоря за бул. Васил Левски и ул Цар Симеон
                            чух че и другаде е така
                            не знам защо е тази каша, но е голяма каша

някой знае ли защо е така?
                            да не би да е заради абитуриентите?
                            Защото моста на Сливница и Раковска е затворен - Кирил и Методии поема целия удар също...

Коментар

• Вода, и аз съм селски -> не го казах за да дразня не-софиянците! Но кажи ми, ако ти е по-изгодно да пътуваш с метро, примерно, защо да не го направиш? Хем и въздуха ще стане за дишане!

Коментар

• Хехе, ми то на морето май вече таксувате осморно, затова всеки разкава как е прекарал в Гърция, Турция, Хърватска и т.н.

Първоначално изпратено от voda
                                Има ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
                                Става. Обаче като тръгнете за морето ше ви таксуваме осморно. Навитак? /въпреки, че и аз живея в София, тия простотии много ме дразнят/
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X