IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Центъра на София тотално задръстен

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега за час. Догодина....ще видим

Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Nikola
    Аз заради това си използвам рейсове 94, 604 и метрото.
    Едно време, като се качвах по-често към Студентски с 94, ми се е случвало отсечката от Хемус до Семинарията да я взима за 45 минути Сега не знам как е, но едва ли е по-добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Има ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
      Става. Обаче като тръгнете за морето ше ви таксуваме осморно. Навитак? /въпреки, че и аз живея в София, тия простотии много ме дразнят/

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
        А има ли опция скъпите коли със Софийски номера да се таксуват повече?

Първоначално изпратено от psycoholic
        Има ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
        Разбира се!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• А има ли опция скъпите коли със софийски номера да се таксуват повече?

Първоначално изпратено от psycoholic

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight
            Първоначално изпратено от обзървър
            Първоначално изпратено от sunlight
            Купи се колело и ще се оправиш.
            И детето да го кача в коша
            пеша ще си ходя, центъра не е кой знае колко огромен
            Е за детето си трябва кола!
            Остави на детето колата,ти хвани метрото... :-)

Коментар

• Има ли опция, таратайките с не-софийски номера да се таксуват допълнително? Тъкмо народа ще се научи да ползва СГТ, а не да ми трови въздуха с Голф-ски газове! ;-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от hah
                За бавареца не ти ли правят специално път? )
                Не
                Никакво уважение в тоя град.
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                  За бавареца не ти ли правят специално път? )
                  Не

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Едно време, като се качвах по-често към Студентски с 94, ми се е случвало отсечката от Хемус до Семинарията да я взима за 45 минути Сега не знам как е, но едва ли е по-добре...
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• За бавареца не ти ли правят специално път? )
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Аз заради това си използвам рейсове 94, 604 и метрото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пeс
                          защото е затворен и пътя към гробищата (как звучи само...).
                          +1

Коментар

• Мда, но сега и другият вход към Сливница (откъм Балканстар) е натоварен, защото е затворен и пътя към гробищата (как звучи само...).

Коментар

• Хайде, хайде и в Ню Йорк има задръствания, и във Виена, а в Париж като почнат да стачкуват превозвачите е лудница!

Коментар

• Системата ни е такава, че ако не едно място стане фал, се запушва в радиус от километър във всички посоки. И сега като са започнали ремонтите (Сливница/Раковски, колелото на надлез Надежда и вероятно още), и най-малкия проблем води до срив.

Коментар

Working...
                                X